Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ο κ. "Ιερώνυμος (Νικολόπουλος) διχάζει την Λάρισα και προκαλεί" Γιουχαΐστηκε και αποδοκιμάστηκε από Λαρισαίους φωνάζοντας «Ανάξιος» και «Ντροπή»


Ο "Ιερώνυμος (Νικολόπουλος) διχάζει την Λάρισα και προκαλεί".
Πάλι υπό την ασφυκτική  προστασία αστυνομικών, ο κ. Ιερώνυμος βρέθηκε σε κλοιό Λαρισαίων που τον αποδοκίμασαν και γιουχάισαν έντονα για τον ρόλο που διαδραμάτισε στα εκπαιδευτήρια της Μ. Ράπτου. Ο ίδιος διατείνεται αλαζονικά ότι "δεν εκδίδει πιστοποιητικά χρηστοήθειας".

Οι Λαρισαίοι όμως, του αφαίρεσαν την μάσκα της έξωθεν καλής μαρτυρίας.

Στατική ανεπάρκεια μετά τριγμών αποδεικνύεται ότι έχει ο θρόνος του κ. Ιερωνύμου στη Λάρισα και τελεί σε χαοτική γκρημνώδη ρηγμάτωση με τους πιστούς.

Αλήθεια, κ. Ιερώνυμε, εσύ άγνωστος στην Λάρισα, πόθεν εισήλθες και αναρριχήθηκες αυταρχικά  στον Θρόνο του Αγίου Αχιλλείου και μας κινείς το δάκτυλο ειρωνικά και υπεροπτικά; 

                  Σχόλιο  Επιμέλεια : Μαρία Εκπαιδευτικός      ==============================

Δείτε βίντεο: Έντονος διάλογος και αποδοκιμασίες μεταξύ Μητροπολίτη Λαρίσης και γονέων των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου

Δείτε βίντεο:

Έξω από το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας συγκεντρώθηκαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες γονείς από τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου καθώς είχαν πληροφορηθεί πως στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Μνήμες από Αλησμόνητες Πατρίδες» θα συμμετείχε και ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος.

Με την έλευση του κ. Ιερώνυμου, το πλήθος τον αποδοκίμασε φωνάζοντας «ντροπή», παρά το γεγονός πως ο ίδιος σταμάτησε και άνοιξε διάλογο, σε υψηλούς τόνους κατά διαστήματα από πλευράς γονέων,  μαζί τους.

Ένας από τους γονιούς, εμφανώς ενοχλημένος από την ανακοίνωση της Μητρόπολης νωρίτερα σήμερα, ότι οι γονείς και τα παιδιά χρησιμοποιούνται από κάποιους, του είπε πως «έχω τρία παιδιά, δεν παρακινήθηκα από κανένα από τα δύο κορίτσια μου που ήρθαν κι έκλαιγαν κι έλεγαν μπαμπά κάνε κάτι να μη κλείσει το σχολείο. Αυτή η ανακοίνωση δεν που βγάλατε σήμερα δεν ενώνει αλλά διχάζει…»

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.


Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Δείτε βίντεο: Έντονος διάλογος και αποδοκιμασίες μεταξύ Μητροπολίτη Λαρίσης και γονέων των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

======================================

Αποδοκιμάστηκε ο κ. Ιερώνυμος

ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Αποδοκιμάστηκε ο κ. Ιερώνυμος (eleftheria.gr)
Αποδοκιμάστηκε  ο κ. Ιερώνυμος

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο γονείς μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου χθες στο Διαχρονικό Μουσείο, όπου επρόκειτο να εγκαινιάσει έκθεση. Αγανακτισμένοι για την ανακοίνωση της Ι.Μ. ζήτησαν από τον Μητροπολίτη να λειτουργήσει ενωτικά και όχι διχαστικά για να λάβουν την απάντηση: «Κατανοώ και σέβομαι και πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Μπορούν να νοικιαστούν Άλλα κτίρια αφού το υπάρχον δεν είναι ασφαλές. Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις».


Τα λόγια του προκάλεσαν ένταση και αρκετοί άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Μητροπολίτη φωνάζοντας «Ανάξιος» και «Ντροπή», ενώ την ίδια στιγμή η νομικός των Εκπαιδευτήριων Αλ. Κωνσταντινίδου προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα και να συζητήσει με τον κ. Ιερώνυμο σε ήρεμο κλίμα. Ωστόσο, η ένταση των συγκεντρωμένων δεν επέτρεψε, να συμβεί με τον Ιερώνυμο να αποχωρεί υπό το βλέμμα αστυνομικών δυνάμεων για την αποφυγή επεισοδίων.