Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Στρατηγέ, κύριε Στεφανή, Χριστιανός Ορθόδοξος και προσκυνημένος στον αφορισμένο Μητσοτάκη; Αδειάσατε από όπλα και πυρομαχικά τα νησιά και τα χαρίσατε για να ενισχύσετε τον Εβραίο Ζελένσκι της Ουκρανίας και τώρα περιφερειάρχης; Ανταμοιβή για την εθνική προσφορά...


Σχόλια π. Νικοδήμου

Και τώρα ύπόσχεται με  δηλώσεις του ο κ. Στεφανής: 
"Με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα αναλαμβάνω μία ακόμη αποστολή, με σκοπό τα αγαπημένα νησιά του Βορείου Αιγαίου να αποκτήσουν μια νέα δυναμική για το μέλλον."


"Η τιμητική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με ορίζει υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου".



Για ποια "δυναμική" και ποια αγάπη για τα νησιά" μιλάτε κ. στρατηγέ; όταν με την συναίνεσή σας και του έτερου εμπολιασμένου κ. Φλώρου αφοπλίσθηκαν τα νησιά και στείλατε τα όπλα στο Ναζί Ζελένσκι;

Δεν είναι τιμητικό για ένα στρατηγό να πατάει τους όρκους του και να υποτάσσεται σε ένα προδότη και την Νέα Τάξη και να ανέχεται τον εποικισμό της Πατρίδος του. Κρίμα τις τιμητικές διακρίσεις...

Μετά λύπης ομολογώ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ότι σαν πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και Υπουργός Άμυνας, στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, δεν βρίσκω να έχετε κάτι κοινό στο φρόνημα με τον Δαβάκη, τον Πλαστήρα, έστω με ένα στρατιώτη του έπους του 1940.

Βεβαίως σας τιμά να επικαλείσθε την πίστη σας στον Θεό και χαιρόμαστε γι' αυτό. Όμως αυτή η Χριστιανική ιδιότητα η παθητική σας στάση και η υποταγή σας στον κ. Μητσοτάκη σε συνδιασμό με τις εθνικές προδοσίες του (Πρέσπες , Αιγαίο, Λαθροεποικισμός, Παραβιάσεις, Εθνικές ταπεινώσεις, Υγειονομική δικτατορία, προστάτης του κιναιδισμού) είναι ηθικά ασυμβίβαστη, γίνεται αισθητή η αντιφατικότητα και προκαλεί κάθε νοήμονα.

Σας ευχόμαστε καλό φωτισμό.

====================

Ανάρτηση Στεφανή για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου


stefanis_Mitsotakis© Παρέχεται από: Protothema.gr

Στην απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να τον ορίσει υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αναφέρεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής σε ανάρτησή του στο Facerbook.

«Η τιμητική απόφαση του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis με ορίζει υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα αναλαμβάνω μία ακόμη αποστολή, με σκοπό τα αγαπημένα νησιά του Βορείου Αιγαίου να αποκτήσουν μια νέα δυναμική για το μέλλον!» αναφέρει ο κ. Στεφανής.

Το χρίσμα στον Αλκιβιάδη Στεφανή - Υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Υποψήφιος περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο θα είναι ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και Υπουργός Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο κ. Στεφανής θα είναι υποψήφιος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε την ανάρτηση