Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Ο Αποκρυφισμός είναι το πνευματικό θεμέλιο των Ηνωμένων Εθνών. Το σκηνικό είναι έτοιμο για την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη.


"Κανείς δεν θα εισέλθει στη Νέα Τάξη Πραγμάτων αν δεν δεσμευτεί να λατρεύει τον Εωσφόρο. (David Spangler, Διευθυντής της Πλανητικής Πρωτοβουλίας, Ηνωμένα Έθνη)


 
σ.σ. Τὸ ἄρθρο εἶναι δημοσίευση δύο χρόνων πρίν. Θεωρήσαμε ὅμως χρήσιμο νὰ ἐπαναδημοσιευτῆ γιὰ ὅσους δὲν γνωρίζουν καὶ γιὰ ὑπενθύμηση γιὰ τοὺς ὑπόλοιπους.

"Τα Ηνωμένα Έθνη είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία. Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες". (John E. Rankin, βουλευτής των ΗΠΑ)

"Η εποχή των εθνών πρέπει να τελειώσει. Οι κυβερνήσεις των εθνών αποφάσισαν να διατάξουν τις ξεχωριστές κυριαρχίες τους σε μια κυβέρνηση στην οποία θα παραδώσουν τα όπλα τους". (Παγκόσμιο Σύνταγμα του ΟΗΕ)

Ο πρώτος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Paul-Henri Spaak, ο οποίος ήταν επίσης πρωθυπουργός του Βελγίου και ένας από τους πρώτους σχεδιαστές της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγοράς, καθώς και γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, διαβεβαίωσε: "Δεν θέλουμε άλλη μια επιτροπή, έχουμε ήδη πάρα πολλές. Αυτό που θέλουμε είναι ένας άνδρας με επαρκές ανάστημα που να μπορεί να κρατήσει την υποταγή όλου του λαού και να μας βγάλει από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βουλιάζουμε. Στείλτε μας έναν τέτοιο άνθρωπο, και είτε είναι Θεός είτε διάβολος, θα τον δεχτούμε".

Οι αποκρυφιστές λατρεύουν τους αριθμούς

Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΌΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΕΘΝΏΝ

25 Απριλίου 1945. (4/25/ 4+2+5=11) Αντιπρόσωποι από 50 έθνη συναντήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο στις 25 Απριλίου 1945, για αυτό που ήταν επίσημα γνωστό ως Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τη Διεθνή Οργάνωση. Κατά τη διάρκεια δύο μηνών, ολοκλήρωσαν έναν καταστατικό χάρτη αποτελούμενο από 111 άρθρα, με βάση το προσχέδιο που είχε αναπτυχθεί στο Dumbarton Oaks.

Ο χάρτης εγκρίθηκε στις 25 Ιουνίου (6/25=6+2+5=13) και υπογράφηκε την επόμενη ημέρα- τέθηκε σε ισχύ στις 24 Οκτωβρίου 1945, μετά την επικύρωσή του από την πλειοψηφία των υπογραφόντων. Οι δεσμοί της πολεμικής συμμαχίας αναμφίβολα επιτάχυναν τη συμφωνία για την ίδρυση της νέας οργάνωσης. Τον Δεκέμβριο του 1945 το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών κάλεσε τον ΟΗΕ να εγκαταστήσει την έδρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο οργανισμός αποδέχτηκε και τον Αύγουστο του 1946 μετακόμισε σε μια προσωρινή τοποθεσία στο Lake Success της Νέας Υόρκης. (Η Νέα Υόρκη ήταν η 11η πολιτεία που προσυπέγραψε το Σύνταγμα.) Αργότερα το ίδιο έτος αγοράστηκε μια τοποθεσία που συνορεύει με τον ποταμό East River στη Νέα Υόρκη, (η Νέα Υόρκη είναι ακριβώς 11 γράμματα.) και εκπονήθηκαν σχέδια για τη μόνιμη έδρα.

Αριθμός 11:

Σε συστήματα όπως η Αστρολογία και η βασική Αριθμολογία, το έντεκα θεωρείται Κύριος Αριθμός. Το έντεκα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την αμαρτία, την παράβαση και τον κίνδυνο. Καθώς το δέκα είναι ο τέλειος αριθμός, το έντεκα αντιπροσωπεύει την υπέρβαση και των δύο. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το έντεκα όταν αναλύεται (1+1=2) περιλαμβάνει το Δύο της δυαδικότητας. (Ο Εωσφόρος προσπάθησε/θέλησε να είναι ίσος με τον Θεό)

Ο αριθμός έντεκα είναι μια κύρια δόνηση και ως τέτοια δεν πρέπει να αναχθεί σε έναν μόνο αριθμό. Οι άνθρωποι με αυτόν τον αριθμό θα μπορούσαν να είναι ιδεαλιστές και οραματιστές και έλκονται από το άγνωστο. Μπορεί να είναι τόσο ασυνήθιστες, ενδιαφέρουσες όσο και μαγνητικές προσωπικότητες. Το έντεκα φέρνει το χάρισμα της πνευματικής κληρονομιάς, (σύστημα του Αντίχριστου) είναι προικισμένος ως "Φωτοφόρος".

Το έντεκα (11) είναι ένας ιερός αριθμός. Όταν το έντεκα πολλαπλασιάζεται με τον τέλειο αριθμό 3, προκύπτει ο αριθμός 33, ένας αριθμός με τεράστια αποκρυφιστική σημασία. Το 1933, ο Αδόλφος Χίτλερ και ο πρόεδρος Φραγκλίνος Ρούσβελτ ήρθαν στην εξουσία. Και οι δύο αυτοί άνδρες ήταν προσηλωμένοι στην εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και οι ενέργειές τους επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την ανθρωπότητα. Ήταν επίσης το 1933 που εκδόθηκε το Πρώτο Ανθρωπιστικό Μανιφέστο. Βλέπετε πώς ο Σατανάς χειραγώγησε την παγκόσμια ιστορία για να δημιουργήσει τρία γεγονότα της Νέας Τάξης Πραγμάτων το 1933; Έτσι, ένα ισχυρό 333 λειτούργησε ως πλαίσιο για τα παγκόσμια γεγονότα εκείνης της χρονιάς. Οι αποκρυφιστές λατρεύουν τους αριθμούς.

Ένα αντίγραφο ενός άκρως απόρρητου εγγράφου βγήκε λαθραία από το Κτίριο Εκτελεστικών Γραφείων στην Ουάσιγκτον. Τμήματά του έχουν ως εξής: Κατά τη μεταβίβαση της κυριαρχίας στα Ηνωμένα Έθνη, όσοι δεν συμμορφώνονται με την εξουσία των Ηνωμένων Εθνών θα θεωρηθούν Αντιστασιακοί και θα κηρυχθούν Εχθροί της Κυβέρνησης. Δημόσιες δηλώσεις υπέρ των παλαιών τρόπων και υπέρ της συνέχισης του εθνικισμού των Ηνωμένων Πολιτειών θα θεωρηθούν Εχθρικό Δόγμα. Είστε 'Εχθρός του Κράτους';

Ο σκοπός της συσσώρευσης των παγκόσμιων πολέμων ήταν να δημιουργηθεί η ανάγκη για ειρήνη, ώστε να χρειαστούν τα Ηνωμένα Έθνη και να δημιουργηθούν στη συνέχεια ως λύση για την εγκαθίδρυση της ειρήνης μεταξύ των εθνών. Ένα παγκόσμιο κυβερνητικό σώμα με ένα Παγκόσμιο Δικαστήριο και μια Παγκόσμια Αστυνομία για να κρατήσει τα έθνη στη θέση τους και να συγκεντρώσει την εξουσία στα χέρια λίγων ανθρώπων. Σε ποια χέρια;

Ο Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ, απόφοιτος του Skull and Bones το 1878, βοήθησε στην ίδρυση της Αμερικανικής Εταιρείας για τη Δικαστική Επίλυση Διεθνών Διαφορών το 1920. Αυτή σύντομα έγινε ο Σύνδεσμος για την επιβολή της ειρήνης, στη συνέχεια η Κοινωνία των Εθνών και τελικά τα Ηνωμένα Έθνη. Αν δείτε τα πράγματα από ιστορική σκοπιά, ο ΟΗΕ σήμερα έχει εφαρμόσει ή βρίσκεται στη διαδικασία εφαρμογής όλων των πλάνων του Μανιφέστου του Άνταμ Βάισαουπτ.

Όταν ο Τζορτζ Μπους μας οδήγησε σε πόλεμο στον Περσικό Κόλπο, δήλωσε με τόλμη ότι δεν χρειαζόταν πλέον την έγκριση του Κογκρέσου για να κηρύξει πόλεμο, επειδή είχε εντολή του ΟΗΕ. Θυσιάσαμε ένα μεγάλο μέρος της αμερικανικής μας κυριαρχίας.

Ο ΟΗΕ έχει ψηφίσει μια Διακήρυξη για τα δικαιώματα των παιδιών. Είναι πλέον Δικαίωμα για το παιδί να κάνει εμβόλια, τα οποία κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, και ο γονέας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει. Οι γονείς που παρεμβαίνουν στα δικαιώματα ενός παιδιού ή κακοποιούν ένα παιδί ή κατηγορούνται για κακοποίηση μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους από το κράτος. Αν σας δουν να χτυπάτε ένα παιδί πάνω από δύο ή τρεις φορές, η αστυνομία για την κακοποίηση των παιδιών θα εξαπολύσει εναντίον σας. Αυτό δεν ισοδυναμεί με τίποτα περισσότερο από μια γιγαντιαία μεταβίβαση εξουσίας, από εμάς σε αυτούς.

Το εσωτερικό λογότυπο του εμβλήματος των Ηνωμένων Εθνών αποτελείται από 33 τμήματα.

11, 13 και 33: Η υπογραφή των Illuminati \ Freemason's

Το Βατικανό και τα Ηνωμένα Έθνη εργάζονται για την ίδια παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη.

(Υιοθετήθηκε από το βιβλίο The UN's Occult Purpose Revealed by Their Own Writings του Greg Szymanski)

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Πάπας Παύλος ΣΤ' διάβασε κάποτε μια παπική εγκύκλιο που καλούσε με τόλμη τα έθνη του κόσμου να απαγορεύσουν την κυριαρχία και να σχηματίσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο William T. James στο βιβλίο που έγραψε με τίτλο Foreshocks of the Anti-Christ, το οποίο εκδόθηκε το 1997, σημείωσε ότι ο Παύλος ΣΤ' κρατούσε μια ράβδο με έναν λυγισμένο σταυρό, ένα σύμβολο του Εωσφόρου με τα αποστεωμένα χέρια του Ιησού τεντωμένα σε ένα μασονικό τρίγωνο με κουκουνάρια στα πόδια του.

Συμπτωματικά, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του κρατούσε το ίδιο ραβδί.

Και όπως ακριβώς ο Παύλος ΣΤ', ο Ιωάννης Παύλος Β' ζήτησε μια "Νέα Τάξη Πραγμάτων", αφιερώνοντας μια ολόκληρη ομιλία της 1ης Ιανουαρίου 2004 σε αυτή την έννοια, ενώ εξύμνησε τις αρετές της ενότητας και επικύρωσε το έργο των Ηνωμένων Εθνών.

Σε ένα άλλο βιβλίο με τίτλο Broken Cross: Hidden Hand in the Vatican, η αναφορά της ράβδου με τον λυγισμένο σταυρό στα χέρια του Ιωάννη Παύλου Β' επανέρχεται, με τον συγγραφέα να παραθέτει μια μασονική εγκυκλοπαίδεια σχετικά με την κρυφή της σημασία:

"Ο σπασμένος ή λυγισμένος σταυρός είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται από τους σατανιστές, τους μαύρους μάγους και τους μάγους του μεσαίωνα κάνοντας χρήση του για να αναπαραστήσει τον βιβλικό όρο "το σημάδι του θηρίου"", αναφέρει ο συγγραφέας, υπενθυμίζοντάς μας ότι πρόκειται για ένα ακόμη κραυγαλέο σύμβολο του Αντίχριστου.

Με τον Πάπα να έχει πλέον ανακηρυχθεί ως ο ηθικοθρησκευτικός από όλους τους κυβερνητικούς ηγέτες, καθώς και από τον Μπίλι Γκράχαμ, μασόνο 33ου βαθμού, το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουν όλοι όσοι βρίσκονται στο στρατόπεδο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να φέρουν τη σύνθεση της αλλαγής τους θα είναι τα Ηνωμένα Έθνη.

Και είναι ξεκάθαρο όταν κάποιος μελετά την πρόθεση των Ηνωμένων Εθνών, ότι ο σκοπός τους είναι τόσο πολιτικός όσο και πνευματικός.

Ας δούμε τους οργανισμούς που έχουν δημιουργηθεί από τον ΟΗΕ καθώς και αποσπάσματα από διάφορους κορυφαίους αξιωματούχους του ΟΗΕ, στο παρελθόν και στο παρόν.

Το 1994, σε ένα Παγκόσμιο Ενημερωτικό Δελτίο Καλής Θελήσεως, η εν λόγω έκδοση ανέφερε τη δημιουργία ενός Διαθρησκειακού Οργανισμού του ΟΗΕ με την ονομασία Ναός της Κατανόησης, με στόχο τη δημιουργία ενός "πνευματικού ΟΗΕ".

Οι υποστηρικτές της μάλιστα δεν ήταν μικρές πατάτες αλλά άνθρωποι όπως η Eleanor Roosevelt και ο Anwar Sadat, γεγονός που δείχνει ότι η οργάνωση αυτή έχει έγκριση σε ανώτατο επίπεδο.

Δύο άλλα γεγονότα ξεχωρίζουν, επαληθεύοντας ότι ο σκοπός του ΟΗΕ υπερβαίνει κατά πολύ μόνο το νομικό και το πολιτικό πεδίο.

Η Ενωμένη Θρησκευτική Οργάνωση ιδρύθηκε το 1995 υπό το άγρυπνο μάτι του ΟΗΕ, δίνοντας έμφαση στην ενοποίηση όλων των θρησκειών. Σύμφωνα με τα έγγραφα του ΟΗΕ, ο οργανισμός έπεσε στη θέση του το 2000 και έγινε πλήρως λειτουργικός το 2005.

"Μην ανησυχείτε αν δεν θα ενταχθούν όλες οι θρησκείες στον Ενιαίο Θρησκευτικό Οργανισμό. Πολλά έθνη δεν προσχώρησαν στον ΟΗΕ στην αρχή, αλλά αργότερα το μετάνιωσαν. Το ίδιο συνέβη και με τις ευρωπαϊκές κοινότητες και το ίδιο θα συμβεί και με τις θρησκείες του κόσμου, διότι όποιος μένει έξω και μακριά, αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσει".

Μην παίρνετε τα λόγια του Muller ελαφρά τη καρδία, καθώς ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κινητοποιητές και διαμορφωτές του ΟΗΕ και μέσω της δικής του παραδοχής και των θεωρητικών του συνδέσεων είναι ένας υψηλού επιπέδου αποκρυφιστής με κρυφή ατζέντα.

Γνωστός ως ο πατέρας της παγκόσμιας εκπαίδευσης, τα διαπιστευτήρια του Muller στον ΟΗΕ περιλαμβάνουν τη συγγραφή του Παγκόσμιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κορμού και την κατάρτιση του πλαισίου για την παγκόσμια κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές, αυτό που κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει στο εξής είναι εμπνευσμένο από αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο, τίθεται το ερώτημα, ποιος ενέπνευσε τον Μίλερ;

Στο βιβλίο The World's Last Dictator του Dwight L. Kinman, ο Μίλερ δηλώνει:

"Πρέπει να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη".

Σε άλλα γραπτά του, ο Muller ισχυρίζεται ότι έχει επηρεαστεί βαθιά από τον Ιησουίτη ιερέα Teilhard de Chardin, λέγοντας: "Εγώ ο ίδιος έχω επηρεαστεί βαθιά από τον de Chardin και την παγκόσμια μακροπρόθεσμη σκέψη του". Αποκαλούμενος πατέρας του κινήματος της Νέας Εποχής, ο Muller αναφέρει περαιτέρω ότι ο de Chardin έβλεπε πάντα τον ΟΗΕ "ως την προοδευτική θεσμική ενσάρκωση της φιλοσοφίας του" (ιησουιτική φιλοσοφία).

Ο ντε Σαρντέν έγραψε το 1955: "Αν και η μορφή δεν είναι ακόμη διακριτή, η ανθρωπότητα θα ξυπνήσει μια μέρα σε έναν "παν-οργανωμένο κόσμο"". Παρόλο που αυτό θα έπρεπε να προειδοποιεί τους αναγνώστες για την αποκρυφιστική ατζέντα του ΟΗΕ, αν γνωρίζετε κάτι για την αποκρυφιστική κρυφή ατζέντα των Ιησουιτών, ο Muller συνδέει περαιτέρω τους δεσμούς του με τον Εωσφορικισμό με αυτό το απόσπασμα που παρατίθεται στο εμπροσθόφυλλο του Παγκόσμιου Βασικού Προγράμματος Σπουδών του.

"Η βασική φιλοσοφία στην οποία βασίζεται η Σχολή Robert Muller θα βρεθεί στις διδασκαλίες που εκτίθενται στα βιβλία της Alice A. Bailey".

Bailey, μια αρχιέρεια της Νέας Εποχής με δεσμούς με την H.P Blavatsky ως πρώην επικεφαλής της Θεοσοφικής Εταιρείας της Blavatsky.

Σε αυτό το εκπληκτικό απόσπασμα, η Bailey μας λέει για την αποκρυφιστική ατζέντα πίσω από τη διαμόρφωση του ΟΗΕ: "...τα αποτελέσματα του ΟΗΕ στη διαμόρφωση ενός παγκόσμιου σχεδίου μπορούν να φανούν στο σχεδιασμό και την προετοιμασία της Νέας Εποχής. Από την αρχή αυτής της ξεδίπλωσης, τρεις αποκρυφιστικοί παράγοντες διέπουν την ανάπτυξη αυτών των σχεδίων", δήλωσε ο Bailey, ο οποίος έγραψε 24 βιβλία εσωτερικής φιλοσοφίας υπό την εταιρεία Lucifer Publishing.

Μιλώντας για τον Εωσφόρο, ενώ υποτίθεται ότι λάμβανε διοχετευμένα μηνύματα από τον Θιβετιανό Djwal Khul, η Bailey πρόσθεσε σε ένα από τα έργα της με τίτλο Η επανεμφάνιση του Χριστού:

"Το σημαντικότερο αποτέλεσμα της εμφάνισής του θα είναι σίγουρα να καταδείξει σε κάθε χώρα τα αποτελέσματα της περιεκτικότητας... όλοι όσοι δεν βλέπουν καμία αληθινή ή βασική διαφορά μεταξύ θρησκείας και θρησκείας ή μεταξύ ανθρώπου και ανθρώπου ή έθνους και έθνους θα συσπειρωθούν γύρω του- όσοι ενσαρκώνουν το πνεύμα της αποκλειστικότητας και του διαχωρισμού θα σταθούν αυτόματα και εξίσου αποκαλυφθέντες και όλοι οι άνθρωποι θα τους γνωρίσουν γι' αυτό που είναι.

Είναι ξεκάθαρο σε αυτούς τους αναγνώστες της Βίβλου, ότι ο Μπέιλι δεν μιλάει για τον Ιησού της Βίβλου, αλλά για τον πλαστό Εωσφόρο που λατρεύεται από τους λίγους "φωτισμένους ανθρώπους στα Ηνωμένα Έθνη" που ελέγχουν την παγκόσμια πολιτική μέσω αποκρυφιστικών διδασκαλιών.

Για να γίνει αυτό ακόμα πιο σαφές, ρωτήστε γιατί η αίθουσα προσευχής του ΟΗΕ έχει σχήμα τραπεζοειδούς, αφού αναζητήσετε τη σημασία και το σκοπό του Τάγματος του Τραπεζοειδούς, όπως το λένε οι αποκρυφιστές συγγραφείς;

Παρόλο που υπάρχουν πολλά αποσπάσματα που συνδέουν το Βατικανό, τους Ιησουίτες, τη Μασονία, τους ηγέτες των ΗΠΑ και τον ΟΗΕ με τον Εωσφορισμό, θα σας αφήσουμε μόνο με ένα, αφήνοντας τα υπόλοιπα για μελλοντικά άρθρα.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα του Brock Chisolm, πρώην διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που έγινε στο Christian World Report τον Μάρτιο του 1991:

"Για να επιτευχθεί παγκόσμια κυβέρνηση είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί από το μυαλό των ανθρώπων ο ατομικισμός, η πίστη στην οικογενειακή παράδοση, ο εθνικός πατριωτισμός και τα θρησκευτικά δόγματα".

Ο Πάπας Φραγκίσκος ζητά "Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση" για να "σωθεί η ανθρωπότητα"

Μιλώντας στην εφημερίδα "El Universo" του Εκουαδόρ, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος "για το καλό της ανθρωπότητας".

Ακολουθούν περισσότερα από τον Guardian:

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα απευθύνει αυτή την εβδομάδα έκκληση για αλλαγές στον τρόπο ζωής και στην κατανάλωση ενέργειας, ώστε να αποτραπεί η "άνευ προηγουμένου καταστροφή του οικοσυστήματος" πριν από το τέλος του αιώνα, σύμφωνα με ένα προσχέδιο παπικής εγκυκλίου που διέρρευσε. Σε ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε από ιταλικό περιοδικό τη Δευτέρα, ο ποντίφικας θα προειδοποιήσει ότι η αποτυχία να δράσει θα έχει "σοβαρές συνέπειες για όλους μας".

Ο Φραγκίσκος ζητά επίσης να δημιουργηθεί μια νέα παγκόσμια πολιτική αρχή που θα αναλάβει "την αντιμετώπιση ... της μείωσης της ρύπανσης και την ανάπτυξη των φτωχών χωρών και περιοχών". Η έκκλησή του απηχεί την έκκληση του προκατόχου του, Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ', ο οποίος πρότεινε ένα είδος υπερ-ΟΗΕ για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων και των αδικιών του κόσμου σε εγκύκλιο του 2009.

ExposingThe Darkness

«Πᾶνος»