Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ο ναύαρχος Αποστολάκης από ναύαρχος, βαρκάρης και βαστάζος του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ


 ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ   ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΒΑΛΕ ΦΑΡΔΙΑ – ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ;;; ΝΤΡΟΠΗ ! 






 Στη κατάπτυστη συμφωνία  οι υπογραφές. Μεταξύ των άλλων ΚΑΙ του Αποστολάκη. Ντροπή!




Πολιτική
Ευάγγελος Αποστολάκης: Από τα ΟΥΚ, άγρυπνος φρουρός του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Ανδρέας Παπαδόπουλος

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν είναι απλώς ένας βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα πρόσωπο με ποικίλες αναφορές - Έσπευσε να υποστηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη.Από τα (πολλά) στελέχη που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν περισσότερο απ’ όλα στον Ευάγγελο Αποστολάκη. Με αποκορύφωμα την κοινή τους παρουσία και τον «ρόλο» που είχε ο κ. Αποστολάκης στο βίντεο που ανέβασε ο κ. Κασσελάκης από τη συμβολική επίσκεψή τους στη Μακρόνησο.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν είναι απλώς ένας βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα πρόσωπο με ποικίλες αναφορές, που η πρώτη του εμφάνιση δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με την ιδιότητα του υπουργού Αμυνας, είχε δημιουργήσει ποικίλα ερωτήματα. «Τι δουλειά έχει ένας ναύαρχος σε κυβέρνηση της Αριστεράς;», ήταν το ερώτημα που κυριαρχούσε τότε όχι μόνο στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μεταξύ των κομματικών παραγόντων που παραδοσιακά βλέπουν με καχυποψία τα υψηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και την εμπλοκή τους με την πολιτική.