Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Δηλώσεις «βόμβα» του Μητροπολίτη Πειραιώς: Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «4 δισ. δολάρια έδωσαν πέρυσι οι ΗΠΑ για την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ»
Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τον Μητροπολίτη γι αυτά που σχεδιάζονται




Μητροπολίτης Πειραιώς: "Δεν μπορείς να είσαι μέλος της εκκλησίας και να παραμένεις ομοφυλόφιλος αμετανόητος"

Δηλώσεις «βόμβα» του Μητροπολίτη Πειραιώς: Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

«Δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος»

Κατηγορηματικός για το νομοσχέδιο του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Μάλιστα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάλεσε όσους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο «να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία».

«Όποιος είναι ομοφυλόφιλος αμαρτάνει θανασίμως και θέτει τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας από μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος».

Σε άλλο σημείο μιλώντας για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών και το θέμα της τεκνοθεσίας τόνισε πως «δεν θα βαφτίζουμε τα παιδιά από τα ομόφυλα ζευγάρια για τρεις λόγους. Πρώτον λείπει η πίστη. Άρα ο νηπιοβαπτισμός δεν λειτουργεί. Η Εκκλησία έχει ένα δόγμα ένα ήθος, αλίμονο αν κάνεις ό,τι θέλεις».

Ως δεύτερο λόγο ανέφερε ότι «ο ιερέας ή ο Επίσκοπος πρέπει να συμπράξει στην πράξη αυτή, γίνονται χαρτιά, έγγραφα, στα οποία υπογράφουμε. Θα υποχρεωθώ εγώ με αυτόν τον πλάγιο τρόπο να αναγνωρίσω τον γάμο των ομοφυλοφίλων;».

Ο τρίτος λόγος σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Πειραιώς είναι πως αν η Εκκλησία βαπτίσει αυτά τα παιδιά «θα απενοχοποιήσει στα παιδιά αυτήν την αντίληψη πως αυτό που κάνουν οι κηδεμόνες τους είναι κάτι ευφάμαρτο και κακό. Θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα.».

Παράλληλα, είπε πως «δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος».
=============================



Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «4 δισ. δολάρια έδωσαν πέρυσι οι ΗΠΑ για την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τον Μητροπολίτη γι αυτά που σχεδιάζονται



«Λάβρος» κατά όσων ψηφίσουν το νομοσχέδιο εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, βάσει του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη αλλά επίσης αποκάλυψε την προώθηση που γίνεται για τους ΛΟΑΤΚΙ στις χριστιανικές μόνο χώρες.


«Πέφτει πολύ χρήμα για τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα. Η αμερικανική κυβέρνηση δαπάνησε 4 δισ. δολάρια μόνο πέρυσι, για να προάγει την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα παγκοσμίως.»


Ο Μητροπολίτης Σεραφειμ Πειραιώς μιλάει για τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα,την κατάργηση της πατρότητας κ της μητρότητας,τη χρηματοδότηση για την προπαγάνδα κ την πλύση εγκεφάλου στις δυτικές κοινωνιες κ τονίζει πως όσοι πολιτικοί ψηφίσουν το νομοσχέδιο δε θα ειναι ευπρόσδεκτοι στην Εκκλησία. pic.twitter.com/Jtumrk7WZM


Επιπλέον μίλησε για το τι έρχεται στην Ελλάδα αργότερα για την προσβολή της γονεϊκότητας που θα προσβληθεί σε δεύτερο χρόνο στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και πλέον θα μιλάμε για «γονέας 1».
==============================