Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Αυτοαποκαλούμενες «χριστιανές» της πολιτικής που πολεμούν το Ευαγγέλιο με νόμους του Κράτους.

Η Ζέττα Μακρή με την υπ’ αριθμό απόφαση 8778/Ν1/26-01-2024 κατάργησε την θρησκευτική εορτή των Τριών Ιεραρχών για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσώνΕπί Νίκης Κεραμέως είχε καταργηθεί η εορτή των Τριών Ιεραρχών και στα σχολεία με το Νόμο 4653/2020,

Στην φωτογραφία η Ζέττα Μακρή βρίσκεται στην Ιερά Μονή Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου της Μητροπόλεως Δημητριάδος σε κουρά Μοναχού, παρουσία του σχισματικού Ολβίας.

Η Ζέττα Μακρή ψήφισε τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς «για να προστατεύσει τα παιδιά»!, όπως δήλωσε!!Είπε επίσης ότι πιστεύει, αλλά αναγνωρίζει και τις υποχρεώσεις της ως πολιτικός. Δηλαδή πιστεύει σε μία δικιά της θρησκεία όπου η αμαρτία δεν υπάρχει ούτε σαν λέξη, και θεωρεί ότι οι υποχρεώσεις του πολιτικού έχουν να κάνουν με την καταστροφή της κοινωνίας!!

Η Ζέττα Μακρή χάρηκε τόσο πολύ με την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου, που μετά πήγε στο γνωστό γλέντι στο wine bar να το διασκεδάσει!!


Η Χριστίνα Αλεξοπούλου δεν άφησε στασίδι για στασίδι πριν τις εκλογές, ενώ κατόπιν εθεώρησε ότι αυτό δεν την υποχρεώνει απέναντι στους ψηφοφόρους, και πήγε και ψήφισε τον επαίσχυντο νόμο των σοδομιτών.

Παρά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, η αμετανόητη Χριστίνα Αλεξοπούλου προκαλεί συνεχώς με την παρουσία της στους Ναούς, έχει όμως στον λογαριασμό της στο facebook μια φωτογραφία με την ηγουμένη της Μονής Βαρνάκοβα για να πείσει εμάς και τον εαυτό της ότι δεν χρειάζεται να μετανοήσει για τίποτα.

Όπως η Ζέττα Μακρή, έτσι και η Χριστίνα Αλεξοπούλου έχει φτιάξει στο μυαλό της την δική της θρησκεία. Όποιος διαμαρτύρεται για το νόμο των σοδομιτών έχει πρόβλημα και είναι φανατικός!! «Φανατικοί» ο Απόστολος Παύλος, ο Άγιος Βασίλειος ο Μέγας. «Φανατικός» ο ίδιος ο Θεός που έφτιαξε δύο φύλα και όχι παραπάνω. «Φανατικός» ο αγιασμένος Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας. «Φανατική» και η Αγία Γραφή.

Η Αλεξοπούλου σε εμφάνισή της σε τηλεοπτικό κανάλι μετά τον έλεγχο που της άσκησε ένας, κατά γενική ομολογία, ευλαβέστατος ιερεύς της τοπικής κοινωνίας των Πατρών, είπε:

Άνθρωποι σαν την Αλεξοπούλου που βαπτίζουν το ψάρι κρέας για να μην τους ελέγχει κανείς, θα φθάσουν μία ημέρα να οργανώσουν τον διωγμό των Χριστιανών. Αλλά δεν θα το κάνουνε μόνοι τους. Θα έχουνε μαζί και τους αρχιερείς!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δείτε σημαντικά σχόλια:https://tasthyras.wordpress.com/2024/05/13/