Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Εμετική η κατάσταση .... Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας και Σακελλαροπούλου σε συμπεριληπτική, αγαπητική, αναίσχυντη, γλίσχρα, δουλοπρεπή συμπόρευση σαν να μην συνέβη τίποτα. (ΦΩΤΟ)

Δέν προσμετρᾶς τήν ἐκτροπή, ἄν δέν τήν ἀντιπαραβάλης μέ τόν κανόνα. Δέν ἀντιλαμβάνεσαι τήν διοικητική καί ἐκκλησιολογική ἀπόκληση τῶν ἡμερῶν μας, ἄν δέν ἀντιπαραβάλης τήν σημερινή κατάσταση μέ τόν λόγο καί τήν πράξη τῶν Πατέρων.

«μίσησα κκλησίαν πονηρευομένων καί "μετά σεβν ο μή καθίσω» (Ψαλμός κε´, 5). Λαμβάνοντες τήν φράσιν ατήν μεταφέρομε τόν πόνον μας δι σα συμβαίνουν ες μερίδα το κλήρου, τς πολιτείας καί το λαο:

«μίσησα» κκλησίαν, πού συνεργάζεται καί συνδειπνε μέ τόν Καίσαρα καί παρουσιάζεται ες τόν κόσμον ς "χθύος φωνοτέρα καί βατράχου πραγοτέρα."

«μίσησα» κκλησίαν, πού «ρίπτει δωρ ες τόν ονον» της μέ ποτέλεσμα νά κχυδαΐζονται τά σια καί τά ερά.

«μίσησα» κκλησίαν, πού δέν διακηρύσσει πώς τά «πάθη τς τιμίας» καί τά πονηρά ργα τς σαρκός, μοφυλοφιλία, συμβίωσις τν μοφύλων καί τά πακόλουθα ατν εναι ο παχθέστερες τν μαρτιν, πού πιφέρουν τήν «ργήν το Θεο πί τούς υούς τς πειθείας».

 «μίσησα» κκλησίαν, πού ο ποιμένες της εναι μόνον «θρόνων διάδοχοι» καί οχί ταυτοχρόνως καί «τρόπων μέτοχοι».

                       




           Ο τρόμος μεταδίδεται και στην φωτογράφο ....

Την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο εορτασμού 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως.


Ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα για το Συσσίτιο, το Γηροκομείο, τον Ξενώνα Ασθενών και τον Παιδικό Σταθμό που διακονούν και υποστηρίζουν καθημερινά τον άνθρωπο χάριν της αγάπης των εθελοντών που εργάζονται σε αυτά.


Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Συμμαχικά Κοιμητήρια Ζέιτενλινκ όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθως κατέθεσε στέφανο δάφνης.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Επισκοπείο, παρουσία του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και Δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, του Προέδρου της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας κ. Ιγνάτιου Κατεϊτζίδη και όλων των Δημάρχων που επεκτείνεται η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως.

Αφού ανεφέρθη σύντομα και περιεκτικά στην ιστορία της Μητροπόλεως και στο πολλαπλό έργο που επιτελεί, έθεσε και τις προοπτικές ανάπτυξης της δυτικής Θεσσαλονίκης, στην οποία κατοικεί η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο για την ευγενική και τιμητική πρόσκλησή του και έκανε λόγο για ένα έργο πνευματικό και κοινωνικό αλλά και βαθειά πατριωτικό που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη με επικεφαλής τον Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα, ο οποίος εμπνέει τους κατοίκους ολόκληρης της περιοχής για προσφορά στον πλησίον.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


 Romfea.gr





   Νεάπολη: Στο Επισκοπείο της Μητρόπολης η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου-Αναψε κερί μαζί με τον δεσπότη

   










Δεν της δίνει δαχτυλίδι  αλλά πένα πολυτελή για να υπογράφει τα ανθελληνικά και αντορθόδοξα νομοσχέδια.... 



    Εύχαρεις οι αββάδες αλλά απο αμβωνος της απευθύνουν μύδρους ....