Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ! Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στηρίζουν το ΣΟΡΟΣ...ΕΓΓΡΑΦΑ Τα ελληνικά ονόματα προκαλούν σεισμό.

Κράτα το

 Αποκάλυψη Βόμβα έκανε το Ίδρυμα Open Society του Τζωρτζ Σόρος. Η αποκάλυψη αυτή αφορά ποιοι είναι οι Ευρωβουλευτές που υποστηρίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο τα συμφέροντά του. Τα ονόματα μαθεύτηκαν στο κοινό από έγγραφο του ίδιου του Ιδρύματος, τονίζουμε Ιδρύματος του Τζωρτζ Σόρος.
Έχει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως οι πολιτικοί αυτοί δεν ούτε μόνο ενός κράτους-μέλους, ούτε μόνο μίας πολιτικής απόχρωσης.

Τα ελληνικά ονόματα προκαλούν σεισμό.
Κώστας Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ)
Μανώλης Γλέζος (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ΛΑΕ)
Γιώργος Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Μιλτιάδης Κύρκος (Το Ποτάμι)
Δημήτριος Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ)
Σοφία Σακοράφα (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ανεξάρτητη)
Μπορείτε να δείτε το έγγραφο πατώντας ΕΔΩ.
Καλούμε τους κύριους ευρωβουλευτές που τα ονόματά τους περιέχονται στη λίστα, να βγουν ανοικτά και να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν το έγγραφο αυτό. Καλούμε κάθε έλληνα πολιτικό που φέρεται να εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα να βγει και να το διαψεύσει.
Τέλος οφείλει ο Έλληνας Πολίτης να ενημερώνεται, να μαθαίνει και να κρίνει ώστε οι ακατάλληλοι πολιτικοί να πάψουν να τον εκπροσωπούν.
ΠΗΓΗ:  https://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/81072-vomva-aftoi-oi-ellines-evrovouleftes-stirizoun-to-soros-eggrafa.html
 Η λίστα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019).
==========================================

Ο νεοταξίτης Σόρος έχει στο τσεπάκι του 226 Ευρωβουλευτές – Δείτε ποιοι Έλληνες υποκλίνονται μπροστά του (ΛΙΣΤΑ)


organosi-tzortz-soros-anoixti-koinonia-isxirizetai-exei-simmaxous-eurovouleutes-lista-620x441
Αναστάτωση έχει προκληθεί από έγγραφο της οργάνωσης «Ανοιχτή Κοινωνία» (Open Society) του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, στο οποίο παρουσιάζεται λίστα με 226 Ευρωβουλευτές που η οργάνωση θεωρεί «αξιόπιστους συμμάχους». Το έγγραφο αποκαλύφθηκε από τα DC Leaks.

Η λίστα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019).
Σύμφωνα με τη λίστα, τους ισχυρισμούς της οποίας δεν υιοθετούμε, προσκείμενοι στην «Ανοιχτή Κοινωνία» είναι πολιτικοί βαρέων βαρών της ευρωπαϊκής πολιτικής, όπως ο Μάρτιν Σουλτς, μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκι Φερχόφστατ.
Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας αντέδρασε έντονα, η μόνη μέχρι στιγμής, από τους ισχυρισμούς της «Ανοιχτής Κοινωνίας» ότι «ελέγχει» ή βρίσκονται κοντά στις απόψεις της το 1/3 των Ευρωβουλευτών.
Ο Ζόλταν Κοβάτς (Zoltán Kovács), ο Ούγγρος κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε ότι βρίσκεται σε κίνδυνο το μέλλον της Ευρώπης, αναρωτήθηκε πώς ο Τζορτζ Σόρος μπορεί και συναντά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κεκλεισμένων των θυρών δίχως να γίνεται γνωστό το θέμα συζήτησης και τόνισε ότι οι θέσεις της ΕΕ για τους μετανάστες είναι ίδιες με της «Ανοιχτής Κοινωνίας».
Για την ουγγρική κυβέρνηση, οι ισχυρισμοί περί επιρροής του Σόρος στην πολιτική μετανάστευσης της ΕΕ, που ακούγονταν ως «θεωρίες συνωμοσίας», πρέπει να ειδωθούν με νέα ματιά μετά την αποκάλυψη των εγγράφων της «Ανοιχτής Κοινωνίας».
Πηγή : tribune.gr
και ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CE%BF/
==============================================================
 Άλλο σχετικό δημοσίευμα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες Ευρωβουλευτές Στη Λίστα Με Τους Έμπιστους Του Σόρος!


Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα της Ιταλίδας δημοσιογράφου Maria Giovanna Maglie.

226 Ευρωβουλευτές σε σύνολο 751 εμφανίζονται μέσα στην Ευρωβουλή ως «έμπιστοι» της οργάνωσης «Open Society» του Σόρος (George Soros)»φιλάνθρωπου» πολυεκατομμυριούχου κι πρωτεργάτη των «ανοικτών συνόρων» για την έλευση μεταναστών στην Ευρώπη, των «δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων» και χρηματοδότη των gay pride, των «πολύχρωμων εξεγέρσεων» και σια…
7 Αντιπρόεδροι, δεκάδες Συντονιστών Επιτροπών, μέλη 11 Επιτροπών, 26 μέλη Αντιπροσωπειών… όλοι κι όλες χαρακτηρίζονται «έμπιστοι σύμμαχοι που ήδη το απέδειξαν» στις ευρωομάδες τους, μαζί κι οι συνεργάτες τους, οι σύμβουλοί τους, υπηρεσιακοί παράγοντες και πάει λέγοντας.
Το σκάνδαλο ξέσπασε την 1η Νοέμβρη και τα ΜΜΕ μαζί με τους δημοσιογράφους «ποιούν τη νήσσα«.
Αναρωτιέται η δημοσιογράφος Maria Giovanna Maglie:
«Έμπιστοι γιατί; Φίλοι ποιού; Οι Ιταλοί ευρωβουλευτές, έμπιστοι του Σόρος και της «Open Society», αλλά κυρίως των σχεδίων της για μαζική είσοδο μεταναστών και προσφύγων σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι 14 εκ των οποίων 13 του Δημοκρατικού Κόμματος, που στις Βρυξέλλες και το Σρασβούργο συμμετέχουν στην ευρωομάδα που ονομάζεται «προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών» και 1 στη «Λίστα Τσίπρα», που είναι η Barbara Spinelli».
82 ευρωβουλευτές ανήκουν στν «προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών», 38 στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (δεξιά), 36 στους φιλελεύθερους, 34 στην «αριστερά» και 7 στους συντηριτικούς… Μια υποστήριξη με οριζόντια πολιτική τοποθέτηση σε όλο το πολιτικό φάσμα.



Τα ονόματα των χρυσών Soros Boys εμπεριέχονται σε εσωτερικό έγγραφο-ντοκουμέντο της «Open Society», που ουσιαστικά αποτελεί πλήρη και λεπτομερή οδικό χάρτη στη δομή, διαδρομές, λειτουργίες, κλάδους που δραστηριοποιούνται οι «έμπιστοι» ευρωβουλευτές του Σόρος για την περίοδο 2014 – 2019.

«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»…
Έξι (6) Έλληνες Ευρωβουλευτές είναι στη λίστα των «έμπιστων» του Σόρος και κανείς τους δεν έχει μιλήσει, δεν έχει ασκήσει ένδικα μέσα εναντίον του «φιλάνθρωπου» εκατομμυριούχου (αν βέβαια θίγεται).
Οι έξι (6) Έλληνες Ευρωβουλευτές μέχρι τώρα κάνουν πως αγνοούν το θέμα… και φυσικά νεκρική σιωπή από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους.
Τι συμβαίνει; Δεν οφείλουν, σωστότερα όφειλαν από την πρώτη στιγμή
να πουν μια έστω δική τους εκδοχή;

Στη λίστα των «έμπιστων» του πολυεκατομμυριούχου Σόρος, με πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους, περιλαμβάνονται οι Έλληνες:

Δημήτρης Παπαδημούλης PAPADIMOULIS Dimitrios (Greece, GUE/NGL)
Κώστας Χρυσόγονος CHRYSOGONOS Kostas (Greece, GUE/NGL)
Μιλτιάδης ΚΥΡΚΟΣ KYRKOS Miltiadis (Greece, S&D)
Γιώργος Κατρούγκαλος KATROUGKALOS Georgios (Greece, GUE/NGL)
Μανώλης Γλέζος GLEZOS Emmanouil (Greece, GUE/NGL)
Σοφία Σακοράφα SAKORAFA Sofia (Greece, GUE/NGL)

Η πλήρης λίστα του ιδρύματος Σόρος «Open Society»: ΕΔΩ
* Αν την «εξαφανίσουν», εδώ είμαστε να τη διαθέσουμε εκ νέου!
** Αναμένοντας να μιλήσουν οι χρυσοπληρωμένοι ευρωπατέρες μας…


elatora.wordpress.com
http://www.ksipnistere.com/2017/11/6_47.html
 https://kyklwpas.blogspot.gr/2017/11/6.html