Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Η παρατιθέμενη φωτογραφία αποκαλύπτει πανηγυρικά το μέγεθος της εκπτώσεως της σύγχρονης εκκλησιαστικής ηγεσίας

Οι τελευταίες ημέρες του ελεεινού και τρισάθλιου ψευτορωμαίικου.

ΣΧΟΛΙΟ : Λυκούργου Νάνη , ιατρού
Η παρατιθέμενη φωτογραφία αποκαλύπτει πανηγυρικά το μέγεθος της εκπτώσεως της σύγχρονης εκκλησιαστικής ηγεσίας. Αν είναι δυνατόν οι διαπράξαντες το μέγα έγκλημα της υπερψηφίσεως του διαστροφικού νομοσχεδίου καθώς και οι υποστηρικτές του και οι συνευδοκούντες , αντίχριστοι πολιτικοί εξουσιαστές, ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΤΕΟΙ, να γίνονται δεκτοί στο ναό του Θεού χωρίς να έχουν εκδηλώσει ίχνος μετανοίας.

Και να χαμογελά ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, ο τραγικός αυτός άνθρωπος, επί των ημερών του οποίου κατέστησαν νόμοι του κράτους τρις- αίσχιστα νομοσχέδια , άνευ ουσιαστικής αντιδράσεως και αντιστάσεως από την πλευρά του και χωρίς την επιβολή, από πλευράς Εκκλησίας, των ενδεδειγμένων πνευματικών κυρώσεων των ενόχων.

Οι τελευταίες ημέρες του ελεεινού και τρισάθλιου ψευτορωμαίικου.

 Σακκελαροπούλου, Τασούλας, Δένδιας, Ανδρουλάκης, δήμαρχος της ροζ σημαίας Δούκας, αφορισμένος ράμπο του υγειονομικού φασισμού Χαρδαλιάς και άλλοι γραικυλομέρμηγκες προδόται του Έθνους των Ελλήνων παρέστησαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών την 

25η Μαρτίου.

Ψευτολαμπιόνια φορτιζόμενα από τον κόπρο της αμαρτίας ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ κι έλαβαν τις πρέπουσες τιμές από τον αρχιπροδότη της πίστεως Λιάπη Ιερώνυμο.

_______________
Επίσημη Δοξολογία Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου | «Από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών» 25/03/2024 [ΒΙΝΤΕΟ

]Οι τελευταίες ημέρες του ελεεινού και τρισάθλιου ψευτορωμαίικου. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)