Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Φανερώσου ηγέτη …… ήρθε η τώρα !!!!!!Ολοι οι ‘’σύμμαχοι’’ της Ελλάδας έχουν ουσιαστικά συνωμοτήσει εναντίων της...Οι Ισραηλίτες ήταν πάντα μισέλληνες και θα παραμείνουν… δεν έχουν καλύτερο φίλο από το κέρδος.



   Η προδοτική κατοχική κυβέρνηση με τους απανταχού Γερμανούς εγκάθετους και ‘’Γερμανοπροθύμους’’ εφαρμόζει το μακρόπνοο σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων σιωνιστικής εμπνεύσεως εξ Αμερικής και απλα Γερμανικής εκτελέσεως.

   Τα πετρέλαια είναι πολλά…. Τα τρισεκατομμύρια ακόμη περισσότερα…. Οι ειδικοί μιλούν ότι είναι δεκάδες τρισεκατομμύρια η αξία των κοιτασμάτων όταν μια ολόκληρη Αμερική με δεκαετίες πολέμων χρωστά 18 τρισεκατομμύρια και ουσιαστικά είναι πτωχευμένη πριν από εμάς…. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο…
Ολοι οι ‘’σύμμαχοι’’ της Ελλάδας έχουν ουσιαστικά συνωμοτήσει εναντίων της όπως έκαναν και στη μικρασιατική καταστροφή….. Τυχαίο? Οι Αμερικανοί και Γερμανοί ήδη έχουν καθορίσει τη λεία τους σε απευθείας συζητήσεις με την Τουρκική ηγεσία που τους είναι υπερπολιτιμοι απέναντι στη διαμάχη με τη Ρωσία.. Νομίζετε ότι δεν έχουν κανονίσει και τις… ‘’αμοιβες’’ της …???? Οι Φούρνοι και το Καστελόριζο θα δοκιμαστούν σκληρά…. Το αποδεικνύουν οι ‘’εικονικοί’’ βομβαρδισμοί των Τούρκων καθώς και τα γυμνάσια κατάληψης εχθρικού εδάφους απέναντι από το Καστελόριζο…
Το Ισραήλ το παίζει σύμμαχος μας επι του παρόντος ενώ ουσιαστικά θα αποδειχθεί την κατάλληλη στιγμή ο ‘’ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ’’ των Τούρκων…. Μην έχετε αμφιβολία ότι ο καυγάς Τουρκίας – Ισραήλ δεν ήταν αληθινος , αλλά αντίθετα , μέρος του όλου σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας …. Οι Ισραηλίτες ήταν πάντα μισέλληνες και θα παραμείνουν… δεν έχουν καλύτερο φίλο από το κέρδος που στην προκειμένη περίπτωση είναι μεγάλο. Πάντα ήταν απέναντι μας ακόμη και για θρησκευτικούς λόγους….. Η Ιστορία είναι γραμμένη και δεν αλλάζει…. Τα γεγονότα έχουν μιλήσει …. Δείτε τι συνέβη στην Κύπρο ….. μια κατάφωρη προδοσία ελληνοφώνων και ‘’συμμαχικών’’ δυνάμεων στο βωμό των πετρελαίων… Θυμάστε τους διθυράμβους για τη συμμαχία της Κύπρου με το Ισραήλ? Που πήγαν όλα αυτά τα μεγάλα σχέδια και οι αμυντικές συμφωνίες με τους ‘’καινούργιους’’ συμμάχους ????? Μήπως οδήγησαν στο νέο σχέδιο Αναν 2 και στην οικονομική καταστροφή ???
    Οι Γερμανοί , που ήδη συνεπικουρούμενοι από τους Αμερικανούς χρηματοδοτούν το χάος στην Ουκρανία προκειμένου να στριμώξουν τη Ρωσία , κατάφεραν να βάλουν τη Τουρκία ‘’απέναντι’’ της και να χρησιμοποιούν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της κατά της Ρωσίας… Δηλαδή τη σπρώχνουν σε μια μελλοντική δεινή ήττα με δική τους προτροπή !!!! Είναι επίσης προφανείς ότι τραβούν το ‘’χαλί’’ και οικονομικά στη Τουρκία προκειμένου να την έχουν όμηρο στις γεωπολιτικές εξελίξεις που τρέχουν όπως έκαναν και με εμάς αλλά και με την Κύπρο… Ο θήτης σύντομα θα γίνει θυμα!!! Σιγά μην άφηναν Αμερική και Ρωσία , και τώρα και Γερμανία… , να φτιάξει η Τουρκία αεροπλάνα , αεροπλανοφόρα , διαστημόπλοια και αλλα χαριτωμένα και να το παίζει δερβέναγας αύριο σε ολη τη Μεσόγειο και μεθαύριο σε όλη τη Μέση Ανατολή…. και να πουλάει και οπλα σε δικούς τους πελάτες ‘’κλέβοντας’’ τους πολύτιμα έσοδα…

    Η Γερμανία είναι ξανά ενεργή γεωπολιτικά και σύντομα και στρατιωτικά , το δήλωσαν πρόσφατα , και αλλοίμονο και παλι στην ανθρωπότητα….. Η Γιουγκοσλάβοι ξέρουν καλύτερα από ολους το νέο τους πρόσωπο…. Ιδιο με το παλιο είναι ….. απαράλλακτο ….. αποκρουστικο , σιχαμένο και απαίσιο….. σαν την ιστορία τους…… σαν τους καλούς τους φίλους τους Τούρκους να πούμε….. ένα πράγμα…. Αυτό ίσως να εξηγεί και τη σύγκλιση ‘’απόψεων’’ που έχουν καθώς και την αμοιβαία συμπάθεια…
Όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε στις παραμονές ενός μεγάλου πολέμου στη περιοχή μας με σίγουρο θύμα την Ελλάδα , τη Κύπρο , και κατόπιν τη Τουρκία…… Οπως μας χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις τις Αντάντ στη Μικρασιατική καταστροφή το ιδιο κάνουν τώρα και στην Τουρκία. Δηλαδή θα τις ‘’φουσκώσουν’’ τα μυαλά , που είναι ήδη φουσκωμένα… , να ξεκινήσει πολέμους που εξυπηρετούν αγγλοσάξονες και εβραίους και κατόπιν θα διαμελίσουν και την ίδια….. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εν τω μεταξύ θα χτυπηθεί και ο ελληνισμός και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή…. Αλλιώς ποιος τους φοβάται?
     Εν τω μεταξύ έχουν φροντίσει να αφοπλίσουν την Ελλάδα στρατιωτικά , παρέχοντας της τα τελευταία χρόνια ‘’χρυσοπληρωμένα’’ αλλά στρατηγικά άχρηστα όπλα , χωρίς επάρκεια πυρομαχικών σε καίρια όπλα όπως είναι άρματα μάχης και πυροβόλα μέσου – μακρού βεληνεκούς , με λιγοστά αποθέματα καίριων ανταλλακτικών για τα αεροσκάφη της , χωρίς δορυφόρο (που πουλήθηκε με τον ΟΤΕ στους Γερμανούς και τον πούλησαν την επόμενη μέρα…) , με στρατόπεδα στρατηγικού χαρακτήρα που κλείνουν για λόγους…. κόστους… με υποβρύχια που δεν τελειώνουν ποτέ ενώ είναι κοντά στο 90% της κατασκευής τους και άλλα πολλά …. ‘’ανεξήγητα’’…. Η Ελληνική πολεμική βιομηχανία ήδη πνέει τα λοίσθια και σε λίγο ούτε απλές σφαίρες για τα λιανοτούφεκα δεν θα μπορούμε να παράγουμε….
Για τους λάθρο τι να πει κανείς….. έχουμε ήδη μια απόβαση 3 εκατομμύριων ισλαμιστών μέσα στη χώρα χωρίς να ‘’ανοίξει μύτη’’ που την ‘’κατάλληλη στιγμή’’ ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που ήρθε με ‘’σκοπό’’ στην Ελλάδα να οργανώσει δολιοφθορά μέσα στη ιδια μας τη χωρα. Για το ζήτημα της μετανάστευσης βέβαια , δεν φταίνε μόνο τα δικα μας ντόπια ‘’μπουμπούκια’’ και οι νεοταξίτες ….. Φρόντισε ολη η ευρωπαϊκή αριστερά γι’ αυτό …. Η ιστορία θα την τιμήσει ανάλογα….. Και στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν το ιδιο πρόβλημα …. Απλα εκεί δεν έχουν Τούρκους γείτονες….
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι περα από τα γνωστα στρατόπεδα εκπαίδευσης της Αλ Καιντα στα ενδότερα της Τουρκίας υπάρχουν και κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα…… κι αυτό τυχαίο λέτε? Η ΕΥΠ έχει επανειλημμένος βρει γιάφκες με χιλιάδες , ναι χιλιάδες , καλαζνικοφ και αντιαρματικο εξοπλισμό σε διάφορα σημεία της Ελλάδος….. Λέτε να ανήκουν σε ‘’συλλέκτες’’ η μήπως κάποιοι σκοπεύουν να εξοπλίσουν έναν εσωτερικό εχθρό? Τι λέτε……?????
Οι Αλβανοί με τη σειρά τους έχουν παραχωρήσει ήδη βάση υποβρυχίων στους Τούρκους στο Ιόνιο και έτσι η περικύκλωση της Ελλάδας είναι δεδομένη….. Αλλά και οι ίδιοι οι Αλβανοί (που φτάσαμε….) έχουν διεκδικήσεις στη χώρα μας και έχουν φροντίσει να ετοιμάσουν τις παραστρατιωτικές ομάδες του UCK να δράσουν ανάλογα και την κατάλληλη στιγμή! Πιθανών μαζί με τους φίλους τους και ομόθρησκους Τούρκους…. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τα Σκόπια που είναι οι καλύτεροι τους φίλοι….
Η ‘’ντόπια’’ οικονομική ελίτ με τον προδοτικο της χαρακτήρα η οποία έχει απολύτως ταυτιστεί με τα συμφέροντα των ξένων χωρών εξακολουθεί να ελέγχει και να στηρίζει τα βοθροκαναλα τα οποία προπαγανδίζουν υπέρ των ξένων καθιστώντας δυσκολότερη την αφύπνιση των περισσοτέρων Ελλήνων… Δεν έχουν πατρίδες αυτοί….
Η ανθελληνική αριστερά που σε λίγο θα έρθει στην εξουσία και η οποία σίγουρα θα συνεργαστεί με το ‘’συνταγματικό τόξο’’ ( έχουν αρχίσει να το δηλώνουν φανερά…) θα κληθούν να υπερασπιστούν πατρίδες…… Αλίμονο μας….. μέχρι Πακιστανούς θα θελήσουν να στείλουν στα σύνορα για να διευκολύνουν τους παγκοσμιωτές στον καινούργιο κόσμο του ‘’χωρίς σύνορα’’ , ‘’χωρίς πατρίδες’’ , ‘’ χωρίς ‘’Χριστό ’’ , ‘’χωρίς οικογένεια ‘’ , ‘’χωρίς ιστορία’’ και φυσικά του ‘’χωρίς φράγκο στη τσεπι’’……
Ελπίδα δεν υπάρχει από κανένα υπάρχων πολιτικο φορεα καθώς ΟΛΟΙ από ακρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά είναι πράκτορες ξένων συμφερόντων….. Αυτοί θα μας πουλήσουν σε ένα βράδυ ….. με ‘’άλλους θα κοιμηθούμε…. με άλλους θα σηκωθούμε…’’
Αρχισαν να ξηλώνουν τις χριστιανικές εορτές…. Σε λίγο θα αρχίσουν να ξηλώνουν τις εθνικές εορτές ……. Και μετα θα καταργήσουν τη σημαία ……. Οι σταυροί κατεβήκαν από τα δημόσια κτίρια…… σε λίγο θα βγουν και από τα σχολεία …… η ιστορία μας αλλοιώνετε και σε λίγο θα καταργηθεί… θα διδάσκουν την ιστορία του πιθήκου γιατί λέει από εκεί καταγόμαστε… Δεν θέλω να τα ζήσω αυτά …. ΦΤΑΝΕΙ ……Προτιμώ να πεθάνω… πολεμώντας όμως …όχι κοιτώντας και περιμένοντας να κάνουν τα κόκκαλα μου ζωοτροφές οι απόγονοι των Μογγόλων…
  Καλώ εσένα που μπορείς να ηγηθείς στη νέα ελληνική επανάσταση και που έχεις και τη δύναμη , και το κύρος , και το πατριωτισμό , και τη γενναιότητα να φανείς επιτέλους!!!! Ναι , έχουμε ωριμάσει…. Ναι είμαστε έτοιμοι να τα αφήσουμε όλα και να συμμετέχουμε στην απελευθέρωση της χώρας και στη ανύψωση της πληγωμένης αξιοπρέπειας και της τιμής μας.…. Ξέρουμε καλά πια ποιοι είναι οι εχθροί μας…. Δεν θα δυσκολευθείς να μας πείσεις…… Μην ακους τις φωνές της αναβλητικότητας και της ηττοπάθειας…. Δεν είναι ελληνικές φωνές αυτές ….. δεν είναι ελληνικές ψυχές αυτές…..
  Πιθανοί σύμμαχοι? Οι Ρώσοι που εκτός από την ορθοδοξία που είναι ένα δυνατό κοινό χαρακτηριστικό , τυχαίνει να έχουμε και πολλούς κοινούς εχθρούς…… ονόματα δε λέμε… Πάντως είναι ευτύχημα που συμβαίνει αυτό πάνω σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία… Με ένα έξυπνο , και κυρίως , πατριωτικο χειρισμό ένα δουλεμένο μυαλό μπορεί να φέρει σημαντικότατα οφέλη. Με μετρο όμως και αυτή η συμμαχία καθώς και οι Ρώσοι δεν είναι καλύτεροι στην εκμετάλλευση από τους άλλους…
   Η ψυχή και η οργή των Ελλήνων είναι επίσης ένα δυνατό χαρτί που δεν το έχουν υπολογίσει σωστά οι εχθροί μας…. Είναι τόσο μεγάλη που πιστεύω πως όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα ο ελληνισμός θα γράψει νέα εποποιΐα δόξας …. Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ θα πολεμήσουμε μέχρι θανάτου αγόγγυστα…. Άλλωστε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια…. Δεν υποφέρετε τέτοια ζωή ούτε τέτοιο μέλλον για τα παιδιά μας …. Πως μπορεί να ζήσει ενας Έλληνας μέσα σε τέτοια ατίμωση , ανέχεια και συνεχόμενο εξευτελισμό και υποδούλωση…. Δεν θα είναι Έλληνας αυτος…. Γραικύλος είναι οπότε μη τον λογαριάζεις ….
  Η τώρα η ποτέ φανερώσου…….. ο χρόνος τελειώνει …… το τέλος είναι κοντά …… Ξέρω ότι φοράς σταυρό και θα τον τιμήσεις….. εκεί μόνο ελπίζω…..
Ένας απλός Έλληνας ….
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ