Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Λαέ μου, μην Νικιέσαι, μην Απελπίζεσαι, Μετανόησε, Αναστήσου και Επαναστάτησε….


Εικόνα από:www.freepen.gr
 Γιώργος Παύλος
.
Λαέ μου εμείς σε προδώσαμε, εμείς το ιερατείο των δήθεν και των μορφωμένων, εμείς το ιερατείο των τραπεζών και του χρήματος, της πολιτικής και των κομμάτων, εμείς το ιερατείο των πανεπιστημίων και της εκπαίδευσης, της οικονομίας, της τεχνολογίας, της γνώσης, της δημοσιογραφίας, της θρησκείας, της τέχνης και της διανόησης, εμείς όσοι νεκρώσαμε τις ψυχές και τις καρδιές μας, όσοι χάσαμε το φώς και λατρεύουμε το σκοτάδι, όσοι γίναμε υποκριτές, όσοι γίναμε ανόητοι, όσοι χάσαμε την ανθρώπινη αρετή, την ευαισθησία και αισθαντικότητα, την εντιμότητα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όσοι γίναμε τυφλοί και νομίζουμε πώς βλέπουμε.

Όσοι κλειστήκαμε στην φυλακή του εγώ μας και ξεχάσαμε τους άλλους δίπλα μας και γύρω μας. Λαέ μου γιατί αφήνεις να σε φονεύσουν; Γιατί αργείς να ακούσης και να δεις τα σημεία των καιρών; Λαέ μου ήρθε η ώρα για να ξαναγίνεις ο Εαυτός σου, Ο Ωραίος και Γενναίος Έλληνας.
Ήρθε η Ώρα να σηκωθείς και να πολεμήσεις, να αγωνιστείς και πάλι για την Ελευθερία σου, τη Δημοκρατία σου, την Ανεξαρτησία σου, την Τιμή και την Αξιοπρέπειά σου. Αλλά και για όλο τον κόσμο και για όλη την ανθρωπότητα που διώκεται και φονεύεται σήμερα για άλλη μία φορά. Που ξαναβυθίζεται στην βαρβαρότητα των μεγάλων κέντρων εξουσίας και των υποκριτών, στη βαρβαρότητα των εμπόρων των Εθνών, των παγκόσμιων τραπεζών και των πουλημένων ηγετών, των αδίστακτων προδοτών που κλέβουν τον ιδρώτα των λαών και πίνουν το αίμα των ανθρώπων.
Αυτών που θεωρούν πώς μόνον αυτοί είναι άνθρωποι και ότι δικαιούνται να λεηλατούν, να τυραννούν και να ληστεύουν όλη την ανθρωπότητα και να την οδηγούν στην εξαθλίωση, στη φτώχεια, στη σύγκρουση, στον πόλεμο, στον μαζικό αφανισμό και τον όλεθρο. Αυτών που προωθούν την παγκόσμια τρομοκρατία για να αποσταθεροποιήσουν τον πλανήτη.
Σήμερα η βία και η τρομοκρατία αποτελούν τα προεόρτια του τρίτου παγκόσμιου πολέμου που ετοιμάζεται συστηματικά για να ολοκληρώσει το έργο των δύο προηγούμενων και να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε έναν πρωτοφανή μεσαίωνα. Σήμερα από τα μεγάλα κέντρα εξουσίας χρηματοδοτούνται και ποδηγετούνται οι κάθε λογής τρομοκράτες, τζιχαντιστές, ναζιστές ή οποίοι άλλοι για να επικρατήσει χάος και έτσι η ανθρωπότητα να αποδεχτεί την παγκόσμια και απανθρωποποιημένη κολεκτίβα ανθρωπομάζας, κάτι σαν την φάρμα των ζώων του Όργουελ ή κάτι ακόμη χειρότερο. Και εν μέσω όλων αυτών η Ελλάδα κι ο Ελληνικός λαός υπέρμαχος της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας των ανθρώπων και των λαών, πρέπει να αφανιστεί, να μην υφίσταται. Η Ελλάδα που τα έβαλε και αντιστάθηκε σε κάθε μορφή δουλείας και τυραννίας από παλιά μέχρι σήμερα σταυροφορίες, οθωμανισμούς, ισλαμισμούς, φασισμούς και ότι άλλο, πρέπει τώρα να σβήσει από τον χάρτη της Ευρώπης και να γίνει για τούς παγκόσμιους αποικιοκράτες και εμπόρους των εθνών μία ακίνδυνη ανθρωπομάζα, ένα μείγμα λαών , φυλών, θρησκειών χωρίς εθνική οντότητα και υπόσταση.
Λαέ μου, ακριβέ μου, μάρτυρα των αιώνων και των χιλιετηρίδων, μάρτυρα της Αλήθειας, τού Καλού και του Ωραίου, μην απελπίζεσαι μην νικιέσαι, μετανόησε και Αναστήσου.

Εσύ λαέ μου και καρδιά μου, καημέ μου και χαρά μου, εσύ εγέννησες τον Πολιτισμό και την Ανθρωπιά, εσύ εγέννησες το Φιλότιμο, την Ευγένεια και την Αρχοντιά, εσύ την Τραγωδία, την Ποίηση, την Φιλοσοφία και την Επιστήμη, τη Θεολογία και τον Έρωτα του ωραίου και του καλού και του αληθούς, τη Δημοκρατία και την Πόλη, το Πρόσωπο, την Επανάσταση και την Ελευθερία. Εσύ λαέ μου και ομορφιά μου έφερες το φώς και τον Ήλιο στον άνθρωπο, εσύ εδίδαξες την ισότητα, την αδελφοσύνη και την φιλία όλων των λαών και όλων των ανθρώπων, εσύ εσυνάντησες και υποδέχτηκες τον Θεό και την Ανάστασή Του, εσύ έκτισες Παρθενώνες και Άγια Σοφιά, εσύ έφτιαξες γλώσσες και τέχνες θεϊκές, εσύ εσμίλευσες σε μάρμαρα αθάνατες και θεϊκές μορφές, εσύ εξύπνισες και ανόρθωσες τον άνθρωπο. Εσύ λαέ μου θυσιάστηκες για να είναι ελεύθερος όλος ο κόσμος, στις Θερμοπύλες, στις Σαλαμίνες, στην Πόλη, στο Σούλι, στο χάνι της Γαβριάς. Εσύ τα έβαλες με γίγαντες και τέρατα, τους αρχαίους και τους νέους βάρβαρους, Ασιάτες, Σταυροφόρους, Οθωμανούς και Γερμανούς, φασίστες και προδότες του ανθρώπου κάθε εποχής.
Ωραίε Έλληνα, εσύ που πάντα ήσουν παιδί στην καρδιά και στο πνεύμα, εσύ που είχες πάντα ως φίλο την αρετή και που δεν είχες ποτέ εχθρό άλλο πέρα από την κακία και την τυραννία. Εσύ πού δίδαξες σε όλο τον κόσμο τη φιλοξενία και την τιμή του κάθε ανθρώπου, εσύ που έφτιαξες το δημοτικό τραγούδι, εσύ που τετρακόσια χρόνια υπέμεινες και έσωζες την ψυχή σου, την γλώσσα σου, την πίστη σου, την τιμή σου, τον πολιτισμό σου, εσύ που έκανες όλη η ανθρωπότητα να σε θαυμάζει και να έρχεται στο πλευρό σου σύμμαχος, σήκω και ζώσου με την πίστη και τον έρωτα της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ζωής.
Έλληνες της Ελλάδας και του κόσμου, της απανταχού ομογένειας των Ελλήνων ακούστε!
Στην Ελλάδα συντελείται ένα πρωτοφανές έγκλημα. Ένα ιστορικό πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, πολιτιστικό, ανθρωπιστικό έγκλημα. Στην Ελλάδα σήμερα συντελείται μία σιωπηλή Γενοκτονία, μία αφανής αλλά συστηματική Εθνοκάθαρση, μία αντικατάσταση των Ελλήνων με άλλες φυλές και άλλους λαούς. Σε δέκα, είκοσι το πολύ χρόνια οι έλληνες της Ελλάδας θα έχουν εξοντωθεί και θα αποτελούν μία ελάχιστη μειονότητα. Η Ελληνική γεωγραφία θα έχει κομματιαστεί και θα έχει διαμοιραστεί.
Οι έλληνες στην Ελλάδα θεωρούνται κακούργοι και ανεπιθύμητοι που πρέπει να εξοντωθούν όπως οι Εβραίοι στην ναζιστική Γερμανία. Οι έλληνες σήμερα έχουν ενοχοποιηθεί προκειμένου στην Ελλάδα να εξοντωθεί η Ελληνική Δημοκρατία, η Ελληνική οικονομία, να εξοντωθεί η Ελληνική Παιδεία, η Ελληνική Γλώσσα και ο Ελληνικός Πολιτισμός. Προκειμένου να κλαπεί με επίσημο και νόμιμο τρόπο όλος ο Ελληνικός δημόσιος η ιδιωτικός πλούτος και η Ελληνική δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Προκειμένου δηλαδή να μην υφίσταται ούτε Ελλάδα ως ανεξάρτητη χώρα και ανεξάρτητη Δημοκρατία αλλά ούτε και Ελληνικός λαός .
Πώς λοιπόν το ανεχόμεθα αυτό ως Έλληνες, ως Ευρωπαίοι, ως άνθρωποι, ως ομογενειακός Ελληνισμός, ως πολιτικά κόμματα και ως Ελληνική κοινωνία;
Φόρος στα νεογέννητα παιδιά που είναι τεκμήριο, άρα επιβάλλεται δημογραφική κατάρρευση, αλλά φόρος και στα κοτέτσια, μίσος προς τους Έλληνες, εξόντωση και διωγμός των Ελλήνων από την Ελλάδα, μία νέα μορφή άτυπης γενοκτονίας των Ελλήνων, σχολεία πού κλείνουν, φοιτητές και μαθητές πού παγώνουν η πεινούν, γονείς που αυτοκτονούν, επιχειρήσεις που κλείνουν και απολύουν προσωπικό, χρέος που πολλαπλασιάζεται, καταστροφή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, μηδενισμός της παραγωγικότητας, μισθοί και συντάξεις πείνας, δεν φθάνουν ούτε για τα κοινόχρηστα, ανεργία καλπάζουσα, φυγή από την Ελλάδα των νέων, εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχων μεταναστών, πρωτοφανής καταστροφή τού κοινωνικού ιστού, δημόσια περιουσία και φυσικός πλούτος πού εξαφανίζονται και χαρίζονται στους παγκόσμιους τοκογλύφους, πιθανός διαμελισμός της Ελλάδος, πιθανός εμφύλιος με καταστροφικές συνέπειες, τράπεζες και κράτος δολοφόνοι του Ελληνικού λαού, διάλυση της υγείας, της παιδείας, της οικονομίας, μηδέν παραγωγικότητα, κατάρρευση πλήρης της Ελληνικής κοινωνίας.
Όλα αυτά δείχνουν και στον πλέον ανυποψίαστο ότι ο Ελληνικός λαός σταυρώνεται, ανεβαίνει στον Γολγοθά, ζει για άλλη μια φορά, τώρα με την συμβολή Ελλήνων πολιτικών προδοτών και σταυρωτών, τη Μεγάλη Παρασκευή. Όπως το εβραϊκό ιερατείο σταύρωσε τον Χριστό έτσι και το ιερατείο των Ελλήνων πολιτικών και των Ελληνικών κομμάτων σταυρώνει και φονεύει τον Ελληνικό λαό και την Ελληνική δημοκρατία.
Πόσο αλήθεια ο λαός μας αγάπησε την μεγάλη εβδομάδα, τη τραγούδησε με υπέροχο πάθος έρωτος στο πρόσωπο του Χριστού, ο εμός έρως εσταύρωται, τώρα ο λαός μου, ο Ελληνικός λαός, ομοιώνεται στον Χριστό Σωτήρα που αγάπησε και ερωτεύθηκε, έτσι γίνεται κατά χάριν Σωτήρας και αυτός όλου του κόσμου, τετρακόσια χρόνια σταυρωνόταν καθημερινά, όπως ο Προμηθέας στον Καύκασο, όμοια και ο ρωσικός λαός με τον Σοβιετικό βασανισμό και διωγμό του, γέννησε μάρτυρες, έγινε και αυτός λαός σωτήρας. Κάθε βασανισμένος λαός η άνθρωπος αγιάζεται και γίνεται σωτήρας. Οι Έλληνες θα μαρτυρήσουν για άλλη μια φορά χάριν όλης της ανθρωπότητας, αφού έγιναν στόχος των νεοφεουδαρχών και νεοχιτλεριστών. Ας μην ξεγελιόμαστε, ξαναζούμε την χιτλερική και ναζιστική επίθεση με νέο τρόπο εναντίον όλης της ανθρωπότητας, μέρος της οποίας είναι και ο αφανισμός των Ελλήνων και η δήμευση – κλοπή όλης της Ελλάδας και όλης της Ελληνικής περιουσίας, δημόσιας η ιδιωτικής.
Ο Μαχάτμα Γκάντι μαρτύρησε, o Αβραάμ Λίνκον και οι αδερφοί Κένεντυ μάρτυρες, ο Μάρτιν Λούθερ Κίνκ μαρτύρησε επίσης, ο Καποδίστριας δολοφονείται κλπ κλπ. Έτσι σήμερα ο Ελληνικός λαός γεύεται για άλλη μία φορά τη σταύρωση και το μαρτύριο μόνο και μόνο επειδή ζει στην Ελλάδα και είναι αυτό που είναι.
Σήμερα σταυρώνονται οι Έλληνες διότι πρέπει να μαρτυρήσουν για αυτό που αγάπησαν και λάτρεψαν, την ελευθερία, την ανθρωπιά και τη Δημοκρατία. Ο εβραϊκός λαός έπρεπε να μαρτυρήσει και να ψηθεί μέσα στους φούρνους τού Χίτλερ, να εξοντωθεί και να αφανιστεί. Το ίδιο όλοι οι αντιφρονούντες των Γκουλάνκ.
Όποιας εθνότητας και αν είναι οι σύγχρονοι φεουδάρχες και οι παγκόσμιοι τραπεζίτες που σταυρώνουν τους λαούς και τους αφανίζουν, όσο και αν εξωτερικά ομοιάζουν με ανθρώπους δυστυχώς έχουν μετατραπεί σε τερατόμορφα όντα και ανθρωποειδή, σε βρικόλακες που διψούν για ανθρώπινο αίμα. Αν δεν μετανοήσουν και δεν έλθουν εις εαυτόν θα αφανίσουν τον μισό και παραπάνω πληθυσμό της γης. Αν ως Έλληνες δεν κατανοήσουμε όλο αυτό το δαιμονικό σχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας μίας μικρής ελίτ αφεντικών που ελέγχουν τις κυβερνήσεις και τις τράπεζες τότε θα εξαφανιστούμε ως Έλληνες από την Ελλάδα και θα θεωρούμε μάλιστα πώς εμείς φταίξαμε για αυτό, κατά το γνωστό όλοι μαζί τα φάγαμε.
Η θεά των βαρβάρων η ανθρωποκτόνος θεά που περιγράφει ο Ευριπίδης στην Ιφιγένεια εν Ταύροις, όπου είχε φυλακιστεί η αρχαία κόρη Ιφιγένεια, σήμερα έχει ξανά ζωντανέψει και ζητά να θυσιαστούν στον απάνθρωπο βωμό της όλοι οι Έλληνες αλλά και όλοι οι άνθρωποι. Οι Έλληνες σήμερα ευρίσκονται ξανά στον τόπο των μαρτυρίων και του βασανισμού μόνο και μόνο διότι είναι Έλληνες.
Στην Ελλάδα ξαναζούμε γεγονότα του παρελθόντος. Αποικιοκρατίες, σταυροφορίες, Αφρικανοί που αιχμαλωτίζονται και μεταφέρονται σκλάβοι στην Αμερική. Οι αυτόχθονες λαοί της Αμερικής αφανίζονται. Ίνκας, Ατζέκοι, Ινδιάνοι. Το πετρέλαιο των Αράβων και ο φυσικός πλούτος της Αφρικής κατακλεύονται και οι άνθρωποι καταδικάζονται στον εμφύλιο πόλεμο και στην τυραννία. Η τρομοκρατία κατασκευάζεται και οι τρομοκράτες της τζιχάντ, το νέο υπέρ όπλο της εγκληματικής ελίτ των παγκόσμιων τραπεζών, εκπαιδεύονται από την νεοφεουδαρχική μαφία και γίνονται ουσιαστικό μέσο και εργαλείο για την αποσταθεροποίηση όλου του πλανήτη. Όλοι μας γινόμαστε μάρτυρες του κακού που ξαναζεί μέσα στην ιστορία και εκδικείται τον άνθρωπο. Όλοι μας σήμερα γινόμαστε μάρτυρες του συλλογικού και παγκόσμιου Χίτλερ και του παγκόσμιου Νεοφασισμού και Νεοαποικιοκρατισμού.
Έλληνες της ομογένειας του απανταχού Ελληνισμού, της Κύπρου και της Ελλάδας δικτυωθείτε κατά πόλη, κατά χώρα και κτίστε την αληθινά Νέα Εποχή του Ελληνισμού, αλλά και του αληθινού ανθρωπισμού φιλίας και συνεργασίας των λαών, που ως αληθινά νέα εποχή δεν μπορεί να είναι άλλο από την ευαισθησία, την αρετή, την αλήθεια, την ελευθερία, την Δημοκρατία, το φιλότιμο, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά, την ευγένεια, την ανεξαρτησία .
Έλληνες δημιουργείστε και κτίστε ηγέτες από τους αρίστους τού λαού μας.
Δημιουργείστε επιτροπές διαφάνειας και δικτύωσης όλου του Ελληνισμού.
Έλληνες Ενεργοποιείστε και δικτυώσατε τη βάση του λαού μας και τη βάση της Ελληνικής κοινωνίας κατά πόλη και κατά χώρα και σε όλο τον κόσμο. Γνωριστείτε μεταξύ σας μάθετε να χαίρεστε όταν ο άλλος είναι πρώτος και όχι να θέλετε να σας θαυμάζουν οι άλλοι χωρίς να έχετε αρετή στην ψυχή αλλά μόνο εξωτερικό σχήμα. Εσείς να αγαπάτε, να θαυμάζετε και να τιμάτε τον άλλο αληθινά και τότε όλοι θα σας θαυμάζουν και θα σας αγαπούν. Νικήστε τον εγωισμό, τη διχόνοια τη ζήλεια, τη κακία και την ιδιοτέλεια.
Έλληνες γίνεστε Άριστοι και Σοφοί. Γίνεστε Ωραίοι ως Έλληνες.
Έλληνες απανταχού του κόσμου μάθετε να συνεργάζεστε, να αλληλοϋποστηρίζεστε, να χαίρεστε με την επιτυχία του άλλου και να μην ζηλεύετε ο ένας τον άλλο. Να θέλετε το καλό του άλλου όποιος και αν είναι αυτός Έλληνας η μη.
Έλληνες της Ελλάδας και της απανταχού στον κόσμο Ελληνικής Ομογένειας Δημιουργήστε κοινωνική οικονομία, κοινωνικές τράπεζες ελεύθερες από τη παγκόσμια τραπεζική μαφία. Δημιουργήστε κοινωνικές εταιρείες και συνεταιρισμούς. Δημιουργήστε Ελληνικά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήστε Ελληνικό παγκόσμιο νόμισμα. Δημιουργήστε Ελληνικά Κυβερνεία σε κάθε πόλη και σε κάθε χώρα. Από τους αρίστους των Ελλήνων και όχι από όσους έχουν αχρηστέψει μέσα τους η γύρω τους την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, όχι από όσους έχουν αχρηστέψει την ψυχή των και έγιναν ψεύτικοι Έλληνες και ψεύτικοι άνθρωποι.
Έλληνες κτίστε την ψυχή σας κάθε ημέρα και κάθε στιγμή. Θυμηθείτε την ιστορία σας, μάθετε την γλώσσα σας, γίνεστε αληθινοί, αγαπήστε την αρετή την ομορφιά και την καλοσύνη. Μην είστε υποκριτές και προσωπεία του εαυτού σας. Μάθετε επειγόντως όλη την Ελληνική ιστορία, μάθετε επειγόντως Ελληνικά γράμματα, Ελληνική φιλοσοφία, ορθόδοξη Θεολογία, γνωρίστε επειγόντως τη ζωή των αρίστων του λαού μας από την αρχαία εποχή μέχρι σήμερα, ήρωες, Φιλοσόφους, Αγίους, Ποιητές. Ενημερωθείτε και ενημερώστε. Ευαισθητοποιείστε όλη την ανθρωπότητα για την Ελλάδα.
Έλληνες της Αυστραλίας και της Ασίας, Έλληνες του Καναδά και όλης της Αμερικής , Έλληνες της Ευρώπης και της Αφρικής, εσείς είστε το μέλλον του Ελληνισμού αλλά και του κόσμου αν διασώσετε την Ελληνική ψυχή, την Ελληνική αρετή, την Ελληνική ευγένεια και την αληθινή φιλία προς κάθε λαό, κάθε φυλή και κάθε άνθρωπο. Έλληνες συνεργαστείτε μεταξύ σας, γνωριστείτε μεταξύ σας και αλληλοϋποστηρίζεστε για να σώσετε και την Ελληνική πατρίδα και την Ελλάδα της Ιστορίας, των αιώνων και των χιλιετιών.
 Πηγή: Αντίφωνο