Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

΄Εργα και ημέρες μοιχεπιβατών Δημητρίου Μπεκιάρη και Ιγνατίου Λάππα στη Μητρόπολη Λάρισας Ο κ. Δημήτριος Μπεκιάρης υποδυόμενος τον Γουμενίσσης και Αξιουπόλεως μετά από 24 χρόνια δηλώνει «…..είμαι αντικανονικός ».


         Η   ΔΙΑ  ΤΗΣ  ΔΕΣΠΟΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ 

              ΑΝΑΡΡΊΧΗΣΗ  ΣΤΟΝ  ΘΡΟΝΟ 
    
            ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΗΣ



 Έργα  και ημέρες μοιχεπιβατών Δημητρίου

 Μπεκιάρη  και Ιγνατίου Λάππα  στη

    Μητρόπολη Λάρισας. 

 Ο κ. Δημήτριος Μπεκιάρης  υποδυόμενος τον 

 Γουμενίσσης  και Αξιουπόλεως μετά από 24 

  χρόνια δηλώνει «…..είμαι αντικανονικός ».
       Ο αιματοκυλίσας την μητρόπολη  Λαρίσης το 1990-1991 κ. Δημήτριος (Μπεκιάρης), ο νύχτα μεταφερθείς με αστυνομική κλούβα  και ουδέποτε ενθρονισθείς και τελικά κρυφίως φυγαδευθείς  ως  παράνομος και  Αντικανονικός,  σήμερον δε υποδύεται τον  Γουμενίσσης  και Αξιουπόλεως.  Αυτός κρυπτόμενος πίσω από  το μέχρι  σήμερον  διεφθαρμένο  Σεραφειμικό δεσποτικό  κατεστημένο και  από ύποπτες απρόσωπες οργανώσεις,  τραυμάτισε την Μητρόπολη Λαρίσης. 
    Συνεχιστής δε αυτού μέχρι σήμερον είναι ο έτερος  μοιχεπιβάτης ομογάλακτος   Ιγνάτιος Λάππας,  Σαλαμίνιος, Αρβανίτης,  όπως και ο έτερος  Αρβνίτης  τότε ως εντεταλμένος  έξαρχος  ο  νύν αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος Λιάπης επιβεβαίωσαν την μοχθηρότητα  για την οποία φημίζεται η φυλή τους.  
    Συμμετέχοντες  στο σχέδιο
Ο ΛΑΡΙΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
εξοντώσεως του αγίου Μητροπολίτου Λαρίσης ΘΕΟΛΟΓΟΥ,  επιστρατεύτηκαν  όλες τις σατανικές δυνάμεις εναντίον του και των Αγωνιζομένων  Χριστιανών  Λαρίσης που στήριξαν την Κανονικότητα του Άξίου Μητροπολίτη Λαρίσης  ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

 Ο κ. Δημήτριος Μπεκιάρης  υποδυόμενος τον  Γουμενίσσης  και Αξιουπόλεως μετά από 24 χρόνια δηλώνει «…..είμαι αντικανονικός ».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα Ρομφαία.

Και  πιο παρακάτω ακόμη, ανοίξτε τον σύνδεσμο για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το θέμα.

"Οι προσωποπαγείς Μητροπόλεις είναι ένα θέμα που αναμένεται να απασχολήσει επί μακρόν τις συνεδριάσεις της Ι.Σ.Ι. που ξεκινούν την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Δεν είναι λίγοι οι Ιεράρχες που θεωρούν μάταιη και αντικανονική την επαναφορά του θεσμού των προσωποπαγών Μητροπόλεων.

Μητροπολίτες μιλώντας στη Romfea.gr διευκρίνιζαν πως οι προσωποπαγείς Μητροπόλεις ήταν το ''τέχνασμα'' που επινοήθηκε για να καλυφθούν οι Αρχιερείς που είχαν εκλεγεί την περίοδο της δικτατορίας και στη συνέχεια είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι.

Επίσης Αρχιερείς με επιστολές τους που απηύθυναν στην Ιερά Σύνοδο και στις Μητροπόλεις, όπως ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, έχουν ταχθεί ανοικτά κατά των προσωποπαγών Μητροπόλεων, τονίζοντας ότι οι κανόνες δεν μιλούν για προσωποπαγείς Μητροπόλεις. (!!!!!)

Άλλοι, βέβαια, έχουν ταχθεί υπέρ της δημιουργίας προσωποπαγών Μητροπόλεων έχοντας στο μυαλό τους την κάλυψή τους από συγκεκριμένα πρόσωπα."
 http://www.romfea.gr/epikairotita/22348-2014-02-13-00-36-28








Η ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΔΕΣΠΟΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΕΚΙΑΡΗ  ΥΠΟ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ