Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η Ελλάς διαλύεται ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Λιάπη και των ασπόνδυλων δεσποτάδων




1. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ THΣ NEAΣ KYBEΡNHΣHΣ a) H KAΡTA TOY ΠΟΛΙΤΗ & ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ!!! 2. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΠΕΙΡΑΤΑΙ-ιστ copy 
 Ο Ελληνικός λαός υποφέρει και προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης είναι η κάρτα του πολίτη!!! και το σύμφωνο συμβίωσης των ανωμάλων!!!
Εφυγαν οι μασόνοι πολιτικοί που ξετίναξαν τον Ελληνικό λαό, με εντολές των σκοτεινών δυνάμεων και ήρθαν νέοι  για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο, με εντολές πάλι των ιδίων σκοτεινών κέντρων. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
Ότι δεν τόλμησε να τελειώσει η προηγουμένη κυβέρνηση, που έχασε την στήριξη του λαού, θα το αποτελειώσει όπως φαίνεται η νέα!
Να ετοιμαζόμεθα για νέα φοβερότερη σκλαβιά και πλήρη ηθική κατάπτωση· αυτός είναι ο στόχος των ξένων σκοτεινών κέντρων που κυβερνούν την Ελλάδα.

TI IΔIO TO BIOΛI

από το χρήστη Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ Το ίδιο βιολί

Ας είμαστε σε εγρήγορση γιατί σαν χώρα και σαν κοινωνία, έχουμε ξεπεράσει πια τα όριά μας…

Υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος: Προωθείται ο νόμος για το σύμφωνο συμβίωσης…

Ο νόμος για το σύμφωνο συμβίωσης θα είναι το πρώτο νομοθέτημά του υπουργείου του, ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος

Σύμβουλος της Τ. Χριστοδουλοπούλου έδωσε τη διαταγή για να… ανοίξουν τα σύνορα

«Να βγουν απο τα στρατόπεδα κράτησεις οι παράνομοι μετανάστες και να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ελλάδα, τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης.

 «Κολαστήρια όπως αυτό της Αμυδαλέζας πρέπει να κλείσουν δεν μπορούμε να βάζουμε φυλακή τους μετανάστες επ’ αόριστον», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, μιλώντας το πρωί στον ΣKAI.
Η Συνθήκη Σέγκεν υποχρεώνει την Ελλάδα να καταγράφει τους παράνομους μετανάστες που έρχονται στη Ελλάδα και να μην τους αφήνει να πάνε σε αλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ύστατη λύση, η κατάργηση της συνθήκης Σένγκεν…