Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Και τα μισά να είναι αληθινά πάμε για μεγάλη καταστροφή...!
Λάβαμε από συνεργάτη την παρακάτω εξωφρενικού περιεχομένου δημοσίευση, σχετικά με την ετοιμαζομένη πυρετωδώς −από τους γνωστούς διαβεβλημένους Οικουμενιστές κληρικούς− Πανορθόδοξο Σύνοδο. Την γνωρίζαμε εδώ και βδομάδες (δημοσιεύτηκε και σε πολλά ιστολόγια), αλλά δεν την δημοσιεύσαμε, περιμένοντας οι φύλακες της Πίστεως Επίσκοποι, οι πνευματικοί, οι Γέροντες να ανησυχήσουν και να ζητήσουν πληροφορίες για την σοβαρότητα των καταγγελλομένων, να ενημερώσουν τους πιστούς,  να ζητήσουν την διάψευσή τους από επίσημα χείλη· και αναλόγως να διαμαρτυρηθούν, να ηγηθούν του αγώνος για την ανατροπή των κατά της «φίλης Ορθοδοξίας» τεκταινομένων.
Μάταια περιμέναμε. Γιατί οι σύγχρονοι Επίσκοποι και Γέροντες, πάνω από τη «φίλη Ορθοδοξία» έχουν τοποθετήσει άλλες προτεραιότητες, φιλοδοξίες, φιλίες και αγάπες.
Δημοσιεύουμε το άρθρο που μας εστάλη και ελπίζουμε κάποιοι, έστω και λίγοι, να ευαισθητοποιηθούν.
ΦΡΙΚΗ!!!

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!
Στη Β΄ φάση από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2016 θα ολοκληρωθούν οι ...συζητήσεις στο Πατριαρχείο Κων/πολεως, όπου θα κλείσουν όλα τα θέματα της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου του 2016.

Θέματα αυτής είναι:
*Κοινός εορτασμός Πάσχα Ορθοδόξων – Καθολικών
*Αλλαγή των νηστειών
*Προσέγγιση των θρησκειών όλων των δογμάτων και αρχαίων παραδόσεων όλου του κόσμου
* Η οικολογία
* Το περιβάλλον
* Η μετατροπή όλων των ΑΒΑΤΩΝ σε οικολογικά Άβατα και Οικονομικές Ζώνες.
* Όλοι οι μέθοδοι της Ηλεκτρονικής Διακυβερνήσεως θα χρησιμοποιηθούν από τη Νέα Εκκλησία.

Συζητήσεις γίνονται επίσης για τα εξής θέματα:
1. Το ράσο και την κατάργηση αυτού εκτός του ναού.
2. Τον γάμο των κληρικών ευρισκομένων εν χηρεία και των διαζευγμένων και θα παρθεί απόφαση για αυτό το 2016.
3. Να βρούμε τις πρωτοχριστιανικές πηγές των Ευαγγελίων και θα παρθεί απόφαση το 2016.
4. Χειροτονία των γυναικών εις β’ βαθμό ιερέως αρχικά. Και εδώ εις την Ελλάδα υπάρχουν αρχιερείς που είναι υπέρ της χειροτονία των γυναικών.
5. Αλλαγή του Μοναχισμού στο χαρακτήρα του, πρότυπο αυτού θα είναι η Μονή του ESSEX, θα υπάρξει σχετική απόφαση στην Σύνοδο του 2016.
6. Η εκκλησία της Κύπρου προχωρά τα άνω θέματα δηλ. Μοναχισμού, Νηστειών και του γάμου των κληρικών, καθώς και την καθιέρωση των Διαθρησκειακών Συμβουλίων Τύπων Επαφής.
7. Περί των υπογραφεισών Συμφωνιών εις Μπουσάν Ν. Κορέας έγινε θόρυβος. Όλες αυτές οι συμφωνίες είναι έγκυρες, αλλά ο χρόνος που φανερώθηκαν είναι «άτσαλος». Ήταν μυστικές, αλλά είναι ένα θέμα πως η γνωστοποίηση αυτών εις το κοινό θα γινόταν μετά από ένα (1) με ενάμιση (1,5) έτος και έπρεπε να φανερωθούν κατά τέτοιο τρόπο ώστε το κοινό τότε να ήταν πιο ήρεμο.
8. Η ερχόμενη σύνοδος του 2016 θα αποφασίσει για την ΕΝΩΣΗ με όλες τις χριστιανικές ομολογίες. Ήδη υπάρχει ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ εις το εξωτερικό ορθοδόξων με άλλες χριστιανικές ομάδες.
9. Η σύνοδος του 2016 θα επικροτήσει τα συμφωνηθέντα εις το Μπουσάν και πολλά αυτών των θεμάτων με αποφάσεις θα διερευνηθούν και θα επεκταθούν και θα είναι (όχι όλες του Μπουσάν) αποφάσεις της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου του 2016. Π.χ. να αποδεχθεί την προστασία των προσκυνημάτων της αγίας γης και ακόμα ο ΟΗΕ να εγγυηθεί το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, διότι με την σύνοδο του 2016 το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ θα είναι στα πρότυπα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ...
11. Η νέα εκκλησία του 2016 δεν θα έχει σχέση με την παλαιά εκκλησία, διότι τώρα είμαστε στην παλαιά εκκλησία. Θα χρησιμοποιηθούν νέοι όροι εκκλησίας και κοινωνίας, διότι η Νέα Εποχή θέλει ένα αποφασιστικό βήμα για να επανέλθουν εις αυτήν, αφού τώρα είμαστε στο προστάδιο.
12. Θα εισέλθουμε στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ το 2015 έως το 2016, δηλαδή στην Νέα Κοινωνία, διότι έχουμε καθυστερήσει να εισέλθουμε εις την Νέα Εκκλησία… ουσιαστικά η νέα εκκλησία θα λογισθεί ως Υπερεκκλησία. Είμαστε κοντά σε αυτά τα δεδομένα. Χρειάζεται οι άνθρωποι να προετοιμαστούν από τις PSOPS = ψυχολογικές επιχειρήσεις (χρησιμοποίται ο όρος αυτός εις την σύγχρονη ψυχολογία), και ήδη προετοιμάζονται (αυτές) όχι δυναμικά, τουλάχιστον από το 2011.
13. Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου πρέπει να γίνει εις την Ελλάδα και έχουμε συζητήσει για αυτήν σε διάφορα μέρη, πιθανότατα να γίνει το 2015, ίσως να μην είναι μία, και πολλοί μοναχοί Αγίου Όρους και Μετεώρων ζητούν να έλθει, διότι ο Πάπας είναι το νέο πρόσωπο του καθολικισμού. Ο Πάπας αυτός προσεγγίζει την ψυχολογία της απελευθερώσεως (δηλ. αριστερής απόκλισης) της λατινικής Αμερικής και θέλει να την κάνει δόγμα. Θέλουν μοναχοί να τον δουν και στην Πάτμο. Πολλοί επίσκοποι της εκκλησίας της Ελλάδος του έστειλαν προσωπικές προσκλήσεις ώστε να επισκεφθεί αυτός τις μητροπόλεις τους, αλλά αφού ωριμάσουν και οι συνθήκες θα επισκεφθεί κάθε μητρόπολη. Ο Πάπας έλαβε προσκλήσεις απ’ όλες τις μητροπόλεις: των Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Δωδεκανήσων, και τίνες ελάχιστοι εις Μακεδονία τον κάλεσαν, η μητρόπολη Νεάπολης είναι πιο φιλελεύθερη.
ΣΧΟΛΙΟ
Τα μισά να είναι αληθινά πάμε για μεγάλη καταστροφή...
Ο Θεός να μας λυπηθεί..