Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Στη Λάρισα αποκαλύφθει η υπερεκτιμημένη αντιοικουμενιστική μετριότητα του κ. Σεραφείμ Πειραιώς

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ο φερόμενος ως     αντιοικουμενιστής

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ απο τον πιστό λαό.







Oι αρχιερεις.."τοις χειλεσι με τιμουν, η δε καρδια αυτων, πορρω απεχει απ' εμου".

Σημερα γιορταζει ο αγιος Αχιλλειος.
Ομως ο Αγιος στην πολυπαθη πολι και μητροπολι του δεν γιορταζει αλλα λυπαται και αγανακτει και αποτρεπει το προσωπο του, με οσα εκει γινονται απο ολους οσους κατελαβαν αντικανονικα τον επισκοπικο θρονο της Λαρισας, οπως ειναι και ο σημερινος, ο κ. Ιγνατιος Λαππας.
Ο ιστολογος της "ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ" ηταν παρων στην "ενθρονισι του", οταν σμπρωχτηκε τραμπουκικα μαζι με αλλους πολλους και κλειστηκε βιαιως μεσα στο ναο, που εγινε "κεκλεισμενων των θυρων".
Βλεπετε πως ενθρονιζονται οι σημερινοι αρχιερεις των ΜΑΤ;
ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. 
Κατα τα αλλα ειναι ...θεοπροβλητοι και λαοπροβλητοι!!!
Και αυτο το ψαλλουν σε καθε ευκαιρια και εφ' ορου ζωης.
Ποιος, λοιπον, κοροϊδευει ποιον;

Διπλα μου ιστατο ορθιος καποιος σημερινος ....οραματιστης αρχιμ. τω ονοματι Νεκταριος Βιταλης που βλεπει ταχα τον Αγιο Νεκταριο, και χαιρονταν και χειροκροτουσε, με ζηλωτικο σταυρο κοκκινο ...αλλα Ρουσκαγια, στο καλυμμαυχι του!!!!


Το σατανικο πεισμα του αθυροστομου Σεραφειμ Τικα που ανεβηκε στον αρχιεπισκοπικο θρονο ελεω του  Εγκληματια δικτατορα Ιωαννιδη με την συμμετοχη και αλλων πολλων αρχιερεων της αισχυνης των ημερων μας, δεν αφησαν ησυχη την μητροπολι Λαρισας, αλλα με τις αθεοφοβες πραξεις τους την καταταλαιπωρησαν και κυριολεκτικα την κατακρεουργησαν.
Εστειλαν και εγκατεστησαν με τα ΜΑΤ και με τα ΡΟΠΑΛΑ, ποσους λετε;
Ουτε ενα, ουτε δυο, αλλα  ΤΡΕΙΣ(3) ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!
Ειδατε ποσα διεπραξαν για την πολυφερνο ...νυμφη της Λαρισας;
Ο πρωτος αφησε εποχη ....ΟΣΜΗΣ ΟΧΕΤΟΥ.
Ο δευτερος εφυγε νυχτα και εγκατασταθηκε στην ακριτικη Γουμενισσα και συγκατοικοι με την οραματιστρια Μαρια Τσολακη αφου την χωρισε απο τον ανδρα της.
Διακρατουμε κασετα με καταγγελια του ιδιου του συζυγου της Μαριας Τσολακη.
Και ο ...τριτος ακομα επιβιωνει, ελεω των ΜΑΤ, των ΡΟΠΑΛΩΝ και των δικαστικων ...αποφασεων και αλλων ....κυκλωματων.
Χρειαζεται να γινη ερευνα, εξονυχιστικη ερευνα και σε βαθος μακρυ και βαθυ, βαθυτατο.
Ισως συλλειφθουν πολλα ...λαυρακια, ισως και ...καρχαριες!!!!

  Σημερα ο καταληψιας του θρονου της Λαρισας, καλεσε να παραστουν καποια φρουτα γνωστα και μη εξαιρετεα για να "λαμπρυνουν" με τις αυτοκρατορικες ...κορμοστασιες τους, τις ...τελετες και να ευφρανθουν λαμπρως, ως ποτε ηυφραινετο και καποιος ....ΑΦΡΩΝ του παρελθοντος.
Βλεπετε, στις αδειες, στις ερημες και στις εγκαταλελειμενες μητροπολεις τους, δεν αισθανονται ανετα και τρεχουν, τρεχουν και σπευδουν συνεχως, στις φιεστες και στα πανηγυρια.
Ενω θαπρεπε να κλαινε και να θρηνουν για την καταντια τους - αφου ο λαος τους εχει απαξιωσει τελειως - αφου οι εκκλησιες χορταριασαν και θυμιατιζουν πλεον αδεια στασιδια, αφου ουτε ενα ΜΙΣΟ 0,05 τοις εκατο δεν εκκλησιαζεται και αυτη η εικονα ειναι σχεδον πανελλαδικη, αυτοι, αφου παιρνουν τα ματια τους και εγκαταλειπουν τις αξιοθρηνητες μητροπολεις τους, γυρνανε στα πανηγυρια.
Ειναι πραγματι, για τα ....ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!


  Για την γιορτη του Αγιου Αχιλλειου κληθηκε και παρεστη και ο  μητροπολιτης που εχει διακριθεί για τα αντικομουνιστικά  του κείμενα   κ. Σεραφείμ της μητροπόλεως Πειραιώς .
 Οι Αγωνιζομενοι Χριστιανοί Λαρίσης  που αποτελούν και την πραγματική Διωκόμενη και Φιλοχριστη Εκκλησία της Λάρισας, κατα την περιφορά της εικόνας του Αγίου,  διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Σεραφείμ Πειραιώς γιατί συμμετέχει  και στηρίζει έναν μοιχεπιβάτη που αντικανονικώς και δια της βίας  εξελέγη και ενθρονίστηκε αιματοκυλίζοντας τους Αγωνιζόμενους Χριστιανούς της Λαρίσης ζώντος του κανονικού Επισκόπου κ.Θεολόγου.
    Ευθαρσώς ο κ. Σεραφείμ ο "Αντιοικουμενιστής"   Απάντησε:  "Ντροπή σας"

  Και του ανταπάντησαν: Ντροπή σε σας, που αναιρείτε τον αντιοικουμενιστικό σας λόγο και  για τα αντιφατικά κηρύγματά σας. Άλλα  λέτε και άλλα κάνετε...