Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ!: Βραβεύεται ο Γ. Μπουτάρης από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής!

Κάποτε οι προδότες της Ορθόδοξης πίστης και της πατρίδας μας φοβόταν μην αποκαλυφθούν. Ποτέ δεν αποκάλυπταν αν είναι μασόνοι και αν λειτουργούν ως εντολοδόχοι ξένων. Ως άριστοι θεατρίνοι, εξωτερικά τουλάχιστον, παρίσταναν τους θεοσεβούμενους και τους πατριώτες.
Ντοκουμέντα προδοσίας



Σήμερα έχουν διεισδύσει ΠΑΝΤΟΥ, σε ΚΑΘΕ εξουσία (πολιτική, δικαστική, αστυνομική, στρατιωτική, εκκλησιαστική),
και έχουν κυριολεκτικά ΑΛΩΣΕΙ ανάμεσα σε άλλα, ιεραρχίες, πατριαρχεία, μητροπόλεις.

Σήμερα βλέπουμε μητροπόλεις να δίνουν ακόμη και αίθουσες τους για εκδηλώσεις των Ρόταρυ
(δείτε πχ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, εδώ)  ή να παρίστανται σε εκδηλώσεις τους μητροπολίτες ή και αρχιεπίσκοποι και να λαμβάνουν από αυτό "βοήθεια"  (πχ εδώ, εδώ, εδώ, εδώ) .


Πριν λίγες μέρες, στις 9/5/2016, στον Βόλο, έγινε η παρασημοφόρηση του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. :
"Προσκύνημα (!) στο Άυοσβιτς από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος - Τιμήθηκε στον Βόλο για την αντιρατσιστική του δράση" διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού , δείτε την εδώ.


Προηγήθηκε η συμμετοχή του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου στην πορεία "MARCH OF THE LIVING 2016:"
στο Άουσβιτς, απ όπου και οι παρακάτω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες:

Σχόλιο: αν δεν στηρίξεις τον "περιούσιο" λαό, δεν έχεις καμιά προοπτική σήμερα..
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, δείτε την εδώ, διαβάσαμε:

"Σε επιβεβαίωση των παραπάνω, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βόλου κ. Σολομών έκανε μία ενδιαφέρουσα παρέμβαση, αναφερόμενος στη φετινή πορεία των Ζώντων στο Άουσβιτς, όπου μεταξύ των επικεφαλής της Πορείας τέθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος–Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.
Η αντιπροσωπεία από τον Βόλο συμμετείχε με πανό στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Αντισημιτισμός=Αντιχριστιανισμός».
Ο Μητροπολίτης τιμής ένεκεν άναψε την πρώτη δάδα στην μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στο Στρατόπεδο Αουσβιτς – Μπιρκενάου. Το δε μήνυμά του αναγνώστηκε και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση
."
Και νέοι "τεμενάδες" στον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, από το ΚΙΣ, στην επίσημη σελίδα του, εδώ
Πηγή φωτογραφίας (διευκρίνηση: οι διαγραφές στο πανό, ενδεχομένως έγιναν από το ιστολόγιο)
το πανό με το σύνθημα «O Αντισημιτισμός είναι αντιχριστιανισμός», που δημιούργησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος! ιστοσελίδα ΚΙΣ, εδώ

προσέξτε το σήμα της μητρόπολης Δημητριάδος στην αφίσα με τα εβραϊκα γράμματα και το άστρο του Δαυϊδ..

Σήμερα, Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, ανακοινώθηκε η βράβευση (!!!) του Μπουτάρη από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και τους  Αμερικανούς Φίλους του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα.!
Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση:
"Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, εξάλλου, ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress)".
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί "προκύπτουν" τέτοιοι Δήμαρχοι, που αναδεικνύουν "τζαμιά" και "εβραϊκές ταυτότητες" και διοργανώνουν τα "gay pride". Είναι να μην του κάνουν το τραπέζι του κ.Μπουτάρη;
Όπως φαίνεται, στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη (και γενικά η Μακεδονία)  να γίνει "πολυπολιτισμική". Μελλοντικά, δεν αποκλείεται και κάποια απόσχιση, "διαίρει και βασίλευε", όπως έγινε στην Κύπρο, όπως θέλουν να γίνει και στην Θράκη και στην Κρήτη (προσέξτε την ύπαρξη "εκκλησίας της Κρήτης" και
αντίστοιχα την επιμονή του  Οικουμενι(στι)κού Πατριαρχείου στις αποκαλούμενες "Νέες Χώρες", αναφερόμενο στη Βόρεια Ελλάδα). 
Όσο πιο εξαρτημένα, υποθηκευμένα, διαλυμένα και εξοντωμένα ηθικά, πνευματικά, εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά είναι ορθόδοξα κράτη όπως η Ελλάδα, τόσο το καλύτερο ..
Η παγκοσμιοποίηση, η Νέα τάξη, ο Οικουμενισμός, η αχρήματη κοινωνία και το ηλεκτρονικό φακέλωμα είναι εδώ για να ισοπεδώσουν τις τελευταίες εστίες αντίστασης. 
Για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής γράψαμε πριν 1 περίπου χρόνο:

3 σχόλια:

  1. Για τον μητροπολίτη Δημητριάδος (Βόλου) Ιγνάτιο, διαβάσαμε 3 πρόσφατα άρθρα του Καιομένη Βάτος:
    Ὁ Ἐπίσκοπος Δημητριάδος καί Ἁλμυροῦ κ.κ. Ἰγνάτιος γιά τήν ἐπίσκεψη Πάπα στήν Ἑλλάδα καί γιά τήν ἐπερχόμενη "Πανορθόδοξο" Σύνοδο. Ἕνας ἕνας ἀποκαλύπτονται διά πράξεων ἤ δηλώσεων ἤ σιωπῆς! Μετά τῶν δεόντων σχολίων ἐκ τοῦ Ἱστολογίου ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ. (βίντεο)
    http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/05/blog-post_2.html


    (ἀπό τήν ἴδια Συνέντευξη):
    Μητροπολίτης Ἰγνάτιος: "Ὅποιος ἀρνεῖται τήν προσφορά στούς πρόσφυγες δέν εἶναι οὔτε Ἕλληνας, οὔτε Ὀρθόδοξος"! Μετά τῶν δεόντων σχολίων ἐκ τοῦ Ἰστολογίου ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ.
    http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_482.html


    Ὁ Δημητριάδος Ἰγνάτιος Γεωργακόπουλος καί ἡ Νέα Ἐποχή! Σά δέ ντρέπονται. Οὔτε πού κρύβονται.
    http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/05/blog-post_867.html
    Απάντηση
  2. Θερμά συγχαρητήρια για την ανάρτησή σας! Πρόκειται, αναντιλέκτως, για σοβαρότατο ολίσθημα του αρχιεπισκόπου Αμερικής!
    Αλήθεια, δε γνωρίζει ο κ.Δημήτριος το ποιόν του κρίμασιν οις οίδε Κύριος διευθύνοντος τις τύχες του δήμου Θεσσαλονίκης;
    Προάγει ο λεγάμενος τα ήθη των πολιτών ή συντελεί στον ηθικό εκφυλισμό και τον εθνικοθρησκευτικό αποχρωματισμό των δημοτών της συμπρωτεύουσας με ττις κατά καιρούς δηλώσεις και εκδηλώσεις του;
    Αντί να εφαρμοσθούν ΑΜΕΣΑ σε βάρος του από την πλευρά των εκκλησιαστικών αρχών τα υπό των Θείων και Ιερών Κανόνων διακελευόμενα αυτός γίνεται αντικείμενο τιμής!
    Ω ΚΑΙΡΟΙ Ω ΗΘΗ!
    Σκανδαλωδέστατα, προ καιρού, ο πατριάρχης Βαρθολομαίος του μετέδωσε τα άχραντα μυστήρια, επίσης σκανδαλωδέστατα η ηγεσία του Αγίου Όρους τον έκανε δεκτό με τιμές μετά από την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του στο θέμα τоυ gay pride και της ομοφυλοφιλίας και των ομοφυλοφίλων εν γένει!
    Αλλά και σεις άγιε Αμερικής; Με το ένδοξο παρελθόν και την τόση προσφορά στην Εκκλησία μας; Που απολαύετε τόσου σεβασμού;
    Δεν υπολογίζετε το σκανδαλισμό του πιστού λαού;
    Σεβασμιώτατε κύριε Δημήτριε, ξαναβρείτε τον παλαιό εαυτό σας!
    Λ.Ν.
    Απάντηση
  3. Διαβάστε οπωσδήποτε :
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
    Μπουτάρης στη Ν.Υόρκη:
    "Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ...ζώο!" (ΒΙΝΤΕΟ)
    http://makpress.blogspot.com/2016/06/blog-post_77.html