Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σε δυσμένεια και αποστροφή περιήλθε ο δοτός δεσπότης της Φλώρινας - "Προσκυνημένος" λένε οι πιστοί, για να γκρεμίσει ότι απέμεινε από τον αγωνιστή Καντιώτη

Ντροπή! Ο Φλωρίνης Ειρηναίος παραστάτης της θεραπαινίδος της Ν.Δ. Ζαχαράκη της φιλο-σοδομητικής κυβέρνησης 


Αλγεινή η εικόνα του απρακτούντος επισκόπου με την κα Ζαχαράκη της Ν.Δ., η οποία με την ψήφο της στο σοδομικό νόμο ενεργεί κατά της ιερότητας της οικογένειας, του δημογραφικού και της Ευαγγελικής διδασκαλίας.

Είναι δε ταπεινωτική για το Επισκοπικό αξίωμα και τους πιστούς, διότι με την σιωπή και ανοχή του κ. Ειρηναίου δηλώνεται ή εκλαμβάνεται εμμέσως πλην σαφώς και η αποδοχή των ομοφυλοφιλικών απόψεών της που αναισχύντως και ευθαρσώς εκφράζει και κατ’ επέκταση των θέσεων του μασονικού κόμματος που την προωθεί.

Ίδιον δε της θεραπαινίδος να μετασχηματίζεται και σε θεούσα…(έχουσα καλογερική καταγωγή από τον θείο της τον +Δαμασκηνό Ζαχαράκη της Ι.Μ. Αγάθωνος), όπως άλλωστε κατ’ επάγγελμα το μετέρχεται και ο ανυπόφορος συνάδελφός της «αρχιερέας» Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον Μητσοτάκη μετά της συντρόφου του Μαρέβας, εσχάτως φερόμενο να επιδίδεται και στη μύηση του ινδουισμού στην Ινδία…

"εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια"

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη,  το βδέλυγμα της ερημώσεως  προκαλεί εν τόπο αγίω (στο μητροπολ. ναό  Αγ. Παντελεήμονος Φλωρίνης) με την  συναίνεση  του επισκόπου κ. Ειρηναίου και την ανοχή των παρόντων πιστών.
 




ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ.

Ετσι πλήρωσε ὁ Φλωρινιώτικος λαός τον δεσπότη που προκαταβολικῶς δήλωσε ὅτι θα αφήση ανοικτες τις πόρτες του ναοῦ σε εκείνους που καταπατούν τους Θειους και ἀνθρωπίνους νόμους.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

  ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.



Μικρο επεισόδιο: Εξω στο προαύλιο του ναοῦ βρέθηκε κάποιο ἄτομο.

Δεν εἶχε πολυβόλα και οὔτε εἶχε σκοπό να ανοιξη το στόμα του, για να αποδοκιμάση την φιλοσοδομίτησα βολευτίνα, εἶχε μόνο ἕνα ηχητικό μήνυμα του αγωνιστοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου, που ἔκτισε τον ναό και ἦταν κατάλληλο για ἐκείνη τη στιγμή. Ἦρθε στα χέρια της, κατα Θεία Πρόνοια, ὡς εκ θαύματος, την παραμονή της εορτῆς του Ευαγγελισμοῦ της Θεοτόκου και τῆς Εθνικῆς μας εορτῆς και ἑνοιωσε την ὑποχρέωση να το ἀκούσουν οι ἐνοχοι. 

Μαγνητοφώνησε κάποια πολύ μικρα αποσπάσματα, -τα παραθέτουμε παρακάτω- και περίμενε στο προαυλιο του ναου, μακριά από την εἴσοδο, ἔχοντας ὅμως την οπτική γωνια της εισοδου. Κάποιοι αστυνομικοί (4, 5 ἄτομα) της Ασφαλειας Φλωρίνης, βλέποντας την να μη μπαινει στο ναό, την πλησίασαν. Τις εκαναν κάποιες ερωτήσεις και ἐπειδή ἐκείνη δεν ἔκρυψε την δυσαρέσκειά της, για την εισοδο της Ζαχαράκης στο ναό, φοβήθηκαν μηπως την αποδοκιμάση κατα την εισοδο. Προσπάθησαν να την απομακρύνουν με ευγένεια, συζητωντας ευγενικά μαζί της. Η απόσταση για να ακουση η βολευτινα τα αναθεματα του Γέροντος αγωνιστοῦ ἱεράρχου, που ἔρχονταν πολύ πιο επικίνδυνα και δυνατά από το ὑπερπέραν εναντιον της, ηταν μεγάλη και δεν ἔφτασαν στα αυτιά της.  

Τα δημοσιευουμε ὅμως απομαγνητοφωνημένα για να τα ακουση ὁ ευσεβεῖς Ἑλληνικός λαός, γιατι ηχητικά εἶναι πιο εὔκολο να μας τα κατεβάσουν οι λεγόμενοι δημοκράτες!!!

«ΑΝΑΘΕΜΑ ὌΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ἈΛΛΑ 100 ΦΟΡΕΣ ἈΝΑΘΕΜΑ, 1000 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ!»

Μήνυμα Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αύγουστινου Ν. Καντιώτου με ημερομηνία 21.2.1971, πολύ έπίκαιρο
Έπεσε στα χέρια μας τήν παραμονή του Ευαγγελισμού

«…Αναθεμα ὄχι μια φορα, ἀλλα 100 φορες ἀναθεμα, 1000 φορες αναθεμα! Μπά, αν είναι κανείς εδώ μέσα, που ηρθε γιά πρώτη φορά εδω μέσα θα πῆ: πω,πω, πω, καλά λένε κάποιοι ὅτι ὁ Καντιώτης εἶναι ἕνας ἀνάποδος και ἐξτρεμιστής ἄνθρωπος, που ἀρχίζει τό κήρυγμά του με άναθέματα. Αλλά εγώ αγαπητοί μου, δεν κηρύττω για να αρέσω στον α & στον β δημοσιογράφο. 

Εγω δεν κηρύττω για να ἀποσπάσω τα χειροκροτήματα ἑνός κόσμου που ἀπομαρύνεται συνεχῶς ἀπό τὸ θἐλημα τοῦ Θεοῦ. Εγω δεν κηρύττω για να εἶμαι ἀρεστῶς εις τις λεγόμενες ταξεις της ανώτερης κοινωνίας. Κηρύττω κατὰ καθῆκον, για τοῦτο ἐπαναλαμβάνω: Ανάθεμα ὄχι μιὰ φορά ἀλλα 1000 φορές.
Μπᾶ! ἀνάθεμα; Δέν τό λέω ἐγώ ἀγαπητοί μου, το λέει κάποιος που όλοι εμείς οι δεσποτάδες και παπάδες ἂν μαζευτουμε δεν κάνουμε το νυχάκι του…. Τό λέει ἕνας που δεν επέταξε σαν τους πυραύλους ἐπάνω στα φεγγάρι, ἄλλα ἐπέρασε μέχρι τρίτου οὐρανοῦ και «ηκουσε ἄρηττα ρήματα ἅ ουκ εξόν ἀνθρώπω λαλῆσαι». Τό λέει το ἀνάθεμα ὁ Ἀπόστολος Παῦλος…. Πού το λέει ὁ ἀπόστολος Παῦλος;… (διαβᾶστε Γαλάτας α,8). Το φωνάζουν οι Ἀπόστολοι. Το φωνάζει ἡ Α´ Οικουμενική Σύνοδος, το φωνάζουν οἱ 7 Οικουμένικαι Σύνοδοι. Το φωνάζει το Συνοδικό που θα διαβάσουμε την Α´ Κυριακή των νηστειῶν, την Κυριακή τῆς Ὀρθοδοξίας…. Χρειάζεται μία ηρωϊκή Ἐκκλησία. Χρειάζεται μιά ἱεραρχία ηρωϊκή, του ἀναστήματος των ἁγίων Πατέρων ἡ ὁποῖα να εξεσφενδονίση τον κεραυνό και να πῃ: Ανάθεμα…, Ανάθεμα μασώνοι, ἀνάθεμα χιλιασται. Το ὅπλο αυτό σημερα δεν χρησιμοποιεῖται. Εὰν το ὅπλο αὐτό ἐφαρμόζετο…

Διάβασα πρό ἡμερῶν την μάχη τοῦ Σαρανταπόρου. Ὅταν ξεκίνησε ἡ πατρίδα μας και προχώρησε πέρα από την Μελοῦνα και πέντε μεραρχίες. Στο Σαραντάπορο, λέγαν οἱ Γερμανοί, θα εἶναι ὁ τάφος τῆς Ἑλλάδος. Πέσανε τα μικρά παιδιά οἱ φαντάροι μας πέσανε με τα μουτρα, πέσανε με ὁρμή και σκοτωνόταν χιλιάδες, γιατί; Γιατί κόλλησε τό πυροβολικό, παρά λίγο να χάσουμε το Σαραντάπορο. Μόλις ἦρθε το πυροβολικό και ἄρχισε να βάζει πολύ δυνατά, τότε πήρανε θάρρος οι φαντάροι και κατέλαβα το Σαραντάπορο. Πυροβολικό τῆς Ἐκκλησίας μας εἶναι ὁ ἀφορισμός. Και ὅταν το πυροβολικό αὐτό ἀργεῖ, Σαραντάπορος δεν πέφτει.
Χρειάζεται πῦροβόλο… Πέφτουν κυβερνήσεις, πέφτουν βασίλεια, ἐμεῖς ἄς κατηγορηθοῦμε 1000 φορές για τη δόξα τοῦ Χριστοῦ, για το μεγαλεῖο τῆς Ὀρθοδοξίας. Χωρίς αφορισμό δεν προχωρεῖ ἡ Ἐκκλησία…
Λείπει ἡ μαχητικό της, λείπει ἡ ἀποφασιστηκότης και ἐφ᾽ὅσον λείπουν αὐτά τα πράγματα και ἐφ᾽᾽ὅσον δεν ὑπάρχουν χριστιανοί ἀγωνισταί κινδυνεύουμε και ὡς ἤθος και ὡς δόγμα ἡ Ὀρθοδοξία μας ἀγαπητοί….
Ταῦτα εἶχα να πῶ ἀπόψε. Τελειώνω με το συνθήμα τοῦ Ἀποστόλου Παύλου: «Εἰ τις ευαγγελίζεται παρ᾽᾽ παραλάβατε ἀνάθεμα ἔστω» Προσεξετε τί λέει ὁ Ἀπόστολος Παῦλος. Ἐὰν κανείς λέει πράγματα που εἶναι ἀντίθετα με την ἱερά παράδοση τῆς Ἐκκλησίας, τότε αὐτός εἰ τις, ὅποιος νάνε. Μπορεῖ νὰ εἶναι λαϊκός αὐτὸς που ζητάει να βάλει δυναμίτη και να άνατρέψη την Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ, ἀνάθεμα. Μπορεῖ νά εἶναι γυναίκα,«ἀνάθεμα». Μπορεῖ νά εἶναι παπᾶς, ἀνάθεμα. Μπορεῖ νὰ εἶναι δεσπότης, «ἀνάθεμα». Μπορεῖ να εἶναι ἀρχιεπίσκοπος ανάθεμα. Μπορεῖ νὰ εἶναι πατριάρχης«ἀνάθεμα». Μπορεῖ να εἶναι βασιλεύς «ἀνάθεμα». Ἀκόμα προχωρεῖ ὁ ἀπόστολος Παῦλος: Απόστολος ἐγω, «ἀνάθεμα». Και ἂν ὑποθέσουμε, λέγει ὁ ἀπόστολος, ἔρθη ἄγγελος ἐξ ουρανοῦ να διδάξει ἐνάντια προς τα δόγματα, ἀνάθεμα. Αὐτό το ἀνάθεμα ἀκούεται στην προς Γαλάτα ἐπιστολή και σε ὅλη την ἱστορία τοῦ Ιησοῦ Χριστοῦ

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=109015