Ελένη Παπαδοπούλου
Ο ασύλληπτος πόλεμος που δέχεται η ελληνική ταυτότητα, ο ελληνικός πολιτισμός, η ελληνική ιστορία, οι πέντε αξίες που κρατάνε ακόμη αυτή την κοινωνία, οι ελληνικές παραδόσεις, η ελληνική παιδεία από το τσίρκουλο
Οι εντατικές και συντονισμένες προσπάθειες για διόγκωση και εγκατάσταση του μουσουλμανικού στοιχείου σε όλη την επικράτεια, με την μορφή κανονικού εποικισμού
Κάνουν επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας όχι ενός δήθεν ευρωπαϊκού μετώπου, όπου Τατσόπουλοι, Χειμωνάδες, Σάλεχ και λοιποί χαριτωμένοι θα ξεπλένουν τον ανθελληνισμό τους και τα κόμπλεξ τους, αλλά ενός συνασπισμού υγιών δυνάμεων για την προστασία της ελληνικότητας, για την προστασία της ταυτότητας μας, για την προστασία της χώρας μας, που μετατρέπεται σε μουσουλμανική επαρχία με την ταχύτητα του φωτός.

Η χώρα κινδυνεύει και αυτή την στιγμή έχει ανάγκη ενός μετώπου με καρδιά ελληνική και σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.Οι «μενουμευρωπάδες» και «ευρωπαϊστές» που δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο αφανισμού του ελληνικού στοιχείου, άρα και του ευρωπαϊκού από την στιγμή που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, και εξακολουθούν να βλέπουν τους Ελληνες ως εχθρούς, αντί να βλέπουν αυτό που συμβαίνει ως απειλή, έχουν τόση σχέση με την Ευρώπη όση έχω εγώ με το Μέγα Ναπολέοντα.
 Άνθρωποι που δεν αισθάνονται πρώτα Ελληνες, δεν μπορούν και να αισθάνονται και να είναι Ευρωπαίοι. Γιατί η καρδιά της Ευρώπης είναι ελληνική.