Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

κ. Ιερώνυμε γιατί μας εμπαίζετε και αφήνετε τον Φίλη και τον Τσίπρα να ταπεινώνει την Εκκλησία και την Παιδεία μας;;;

Ξυπνάτε Χριστιανοί!

Φταίνε μόνο αυτοί που "δουλεύουν" ή κι αυτοί που "δουλεύονται";

Ο Φίλης δούλεψε Τσίπρα, Καμμένο και Ιερώνυμο ή ΟΛΟΙ μαζί δούλεψαν έναν ολόκληρο λαό; Έγγραφα φωτιά!!!

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

   Μετά την ιστορία που αναδείξαμε και εμείς από το πρωί με τους καθηγητές από την Πιερία που τα στύλωσαν, αλλά και διάφορες ακόμα συλλογικότητες εκπαιδευτικών (φυσικά όχι από τις αριστεροκρατούμενες ΕΛΜΕ που πλέον κανείς δεν τους δίνει σημασία) και με τη βοήθεια φίλων εκπαιδευτικών αναγνωστών, είπαμε να κάνουμε μια έρευνα.
  Στο ξεκίνημα της έρευνας μας πέσαμε πάνω σε λαυράκι.
 Πριν προχωρήσω στο θέμα να θυμίσω την επεισοδιακή συνάντηση όπου ο Καμμένος διέρρευσε ότι απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση αν το ζητήσει ο Ιερώνυμος. Κάπου εκεί εμείς όλοι οι Γονείς Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, επαναπαυθήκαμε στις αντιδράσεις του Αρχιεπικόπου και της διοίκησης της εκκλησίας. ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ!
   Σήμερα λοιπόν  ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ για το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, αλλά με αυστηρές οδηγίες απειλούνται οι εκπαιδευτικοί – θεολόγοι και οι δάσκαλοι των δημοτικών ότι αν δεν τις εφαρμόσουν θα υποστούν διοικητικές κυρώσεις, δηλ θα τιμωρηθούν με πρόστιμα και ίσως και… απολύσεις (;)
 Υπενθυμίζω ότι η συνάντηση μεταξύ Τσίπρα, Καμμένου, Ιερώνυμου και Φίλη, όπου συναποφασίσθηκε να μην γίνουν (σ.σ.: ἔτσι ἄφησαν νὰ φανεῖ μὲ τὶς ἀντικρουόμενες δηλώσεις!) οι αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών, που ορίσθηκαν με την υπ΄ αριθμ. 159005/Δ2 από 27/9/16 απόφαση του Υπουργού, έγινε ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10/2016. 
  Μία μέρα μετά 6/10/2016 ο Υπουργός Παιδείας στέλνει την
εγκύκλιο 165600/Δ1, όπου συνεχίζει το ποίημα του (αντίθετα απ΄ ότι συμφωνήθηκε) (σ.σ.: ἔτσι ἄφησαν νὰ φανεῖ μὲ τὶς ἀντικρουόμενες δηλώσεις!) εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της 27ης Σεπτεμβρίου (για τις οποίες ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο) και μάλιστα στέλνει δασκάλους και εκπαιδευτικούς σε «ειδικά σεμινάρια» για τον «νέο τρόπο εκμάθησης των θρησκευτικών»…
Και αυτός ήταν ο λόγος που αντέδρασαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί.
   Υπόψη ότι η εν λόγω απόφαση αν και έχει υπογραφεί από 6/10/16 αναρτήθηκε 4 μέρες μετά τη Δευτέρα 10/10/16 λίγο πριν τα μεσάνυχτα!!!

  Και μετά απ΄ όλα αυτά ΡΩΤΑΩ: Ο Φίλης δούλεψε Τσίπρα, Καμμένο και Ιερώνυμο ή ΟΛΟΙ μαζί δούλεψαν έναν ολόκληρο λαό; 


Όλα αυτά όχι με λόγια του αέρα αλλά με αποδείξεις :


Ο Φίλης δούλεψε Τσίπρα, Καμμένο και Ιερώνυμο ή ΟΛΟΙ μαζί δούλεψαν έναν ολόκληρο λαό; Έγγραφα φωτιά!!! - Εικόνα1

Η σελίδα εδω: http://www.iep.edu.gr/index.php/el/?option=com_content&view=article&id=451 Ο Φίλης δούλεψε Τσίπρα, Καμμένο και Ιερώνυμο ή ΟΛΟΙ μαζί δούλεψαν έναν ολόκληρο λαό; Έγγραφα φωτιά!!! - Εικόνα2
(ολόκληρη η εγκύκλιος εδώ):  http://www.iep.edu.gr/images/%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/thriskeftika_dimotiko1.pdf Ομοίως από την τοπική της Αχαΐας:
Ο Φίλης δούλεψε Τσίπρα, Καμμένο και Ιερώνυμο ή ΟΛΟΙ μαζί δούλεψαν έναν ολόκληρο λαό; Έγγραφα φωτιά!!! - Εικόνα4

Η σελίδα για να δείτε και μόνοι σας τις αποδείξεις : http://dipe.ach.sch.gr/index.php/en/2014-12-18-09-04-26/2015-03-19-12-03-53/1325-2016-10-10-10-22-51
e-koutsobola.gr

Πηγή