Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Μην μας προκαλείτε από την κρυψώνα σας κ. Τσιόδρα οι ευθύνες σας είναι τεράστιες και απαράγραπτες


ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Κε ΤΣΙΟΔΡΑ;

Δημήτριος Γάκης
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Κε ΤΣΙΟΔΡΑ;
 ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ;
#Εσείς δεν ήσασταν ο επί κεφαλής της διαχείρησης της επιδημίας;
#Εσείς δεν ήσασταν αυτός που μας κοιμίζατε στα μέσα Ιανουαρίου 2020 λέγοντας μας ότι ο ιός «μεταδίδεται δύσκολα από άνθρωπο σε άτομο» «εμφανίζει μειωμένη θνητότητα», « η πιθανότητα εμφάνισης κρούσματος στην Ελλάδα είναι περιορισμένη » κλπ (Καθημερινή 16/1/2020 , Ιατρονέτ 22/1/2020)
#Εσείς δεν ήσασταν αυτός που λέγατε στις 3 Μαρτίου ότι ενώ η Γαλλία έλαβε μέτρα περιορισμού των συγκεντρώσεων λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν έλαβε τέτοια μέτρα και ότι «χρειάζεται πολύ προσοχή όταν παίρνει κανείς τέτοια μέτρα». Για να εισηγείστε στην συνέχει τα αλλεπάλληλα επιζήμια lockdowns
#Εσείς δεν ήσασταν αρχικά αποθαρρυντικός για την χρήση μάσκας από τους πολίτες για να εισηγηθείτε αργότερα την υποχρεωτικότητα της και τα πρόστιμα;
#Εσείς δεν εισηγηθήκατε ( ως επι κεφαλής της επιτροπής και σύμβουλος της Κυβέρνησης) τα lockdowns, τα οποία μάλιστα στην αρχή αναφέρονταν λανθασμένα ως «καραντίνα»
#Εσείς, εν κατακλείδι, συμμετείχατε στην λανθασμένη συνολική στρατηγική της Κυβέρνησης, που ακολουθήθηκε και που βασίστηκε στο ότι το εμβόλιο θα σταματήσει την επιδημία .
#Αγνοώντας την βασική αρχή ότι το εμβόλιο είναι πρόληψη και όχι θεραπεία. Και ότι ένα εμβόλιο κατά ιών που μεταλλάσσονται δεν μπορεί να είναι «αποστειρωτικό» .
#Αλήθεια, πόσο δύσκολο ήταν να σκεφθείτε, όταν επιμένατε στο τείχος ανοσίας, ότι δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί απέναντι σε μεταλασσόμενο ιό; (Διδάσκεται στο μάθημα της Μικροβιολογίας των τριτοετών φοιτητών της Ιατρικής. )
#Πόσο δύσκολο ήταν να σκεφθείτε ότι ένα διδοσικό εμβόλιο που χρειάζεται 45-60 ημέρες για να εγκαταστήσει αξιόμαχο βαθμό ανοσίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΠΩΑΣΗΣ 5 ημέρες;
#Όχι κε Τσιόδρα. Δεν σας φταίει το ότι «η ανθρωπότητα έκανε τεράστια λάθη στην αντιμετώπιση της covid-19», όπως είπατε στις 5/10/2022. Την ανθρωπότητα την αποτελούμε εμείς που έχουμε γνώσεις, που έχουμε λογική, που έχουμε κρίση. Δεν είμαστε πρόβατα που ακολουθούμε , άκριτα το κριάρι (Fauci). Είμαστε Επιστήμονες με κρίση και άποψη. ´Οχι όργανα.
#Φταίνε τα λάθη σας, στην καθοδήγηση της αντιμετώπισης της!
#Πρώτα αυτοκριτική κάνουμε και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας ως Επιστήμονες και ως Άνδρες. Δεν κρυβόμαστε πίσω από την ανθρωπότητα! Οι Σουηδοί συνάδελφοι σας τόλμησαν και πέτυχαν.
#Και μόνο το γεγονός ότι δεν αρνηθήκατε την ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ που οι στενοί Κυβερνητικοί συνεργάτες σας , σας παρείχαν, επιβεβαιώνει τις ευθύνες σας. (Μόνο ο κ. Εξαδάκτυλος την αρνήθηκε)
#Λυπούμαι που είμαι αναγκασμένος να γράψω αυτές τις γραμμές ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ και ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ.

===================================================