Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ASTANA Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Μήπως ο Αντίχριστος έκτισε την δική του Μητρόπολη;

Εφημερίδα Αγωνιζομένων ΧριστιανώνΛαρίσης  http://www.agonas.org   α.φ. 184

Το κράτος Καζακστάν είναι μία πρώην επαρχία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1991. Είναι η 9η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με έκταση 2.717.300 xμ2 αλλά 62η σε πληθυσμό με 15.522.393 κατοίκους (απογραφή το 2011) βασιζόμενη κυρίως στην αγροτική παραγωγή. Ήταν δε παλαιότερα μια φτωχή επαρχία της Σοβιετικής Ένωσης. Πρωτεύουσά της, μέχρι προ δεκαετίας, ήταν το Αλμάτι. Σήμερα πρωτεύουσα είναι η Αστάνα, μια πόλη σχεδόν άγνωστη στον κόσμο. Κι αν κάποιοι άκουσαν, δε γνώριζαν όμως τίποτε για την προέλευσή της, ενώ άλλοι αποφεύγουν να μιλούν…
     Η Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε στον 21ο αιώνα και φτιάχτηκε από το μηδέν με τέλεια πρότυπα στο Καζακστάν. Χτίστηκε στο βορειοκεντρικό τμήμα της χώρας, σε μια έρημη και απομακρυσμένη περιοχή, στην επαρχία Akmola.
Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα;
Προσελκύει το ενδιαφέρον γιατί φαίνεται να είναι η πόλη που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Το ιδιόρρυθμο σε αυτή την πόλη είναι ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την υπόλοιπη χώρα.
Τα “ενδιαφέροντα” που αφορούν αυτή την πόλη, ξεκινούν, καταρχήν από το ίδιο της το όνομα. Αστάνα σημαίνει “μεταίχμιο, κατώφλι”. Πράγματι, αποτελεί το κατώφλι της Νέας Εποχής διότι άμα την αναγραμματίσουμε βγαίνει η λέξη SATANA.
Δεύτερο η πόλη αυτή αποτελεί ένα ξεχωριστό στολίδι κάλλους και πλούτου, μέσα σε μια χώρα τριγυρισμένη από έρημο, φτώχεια και παρακμή. Μία πόλη 710.000 κατοίκων με υπερσύγχρονα κτίρια γεμάτα μυστικιστικά και αποκρυφιστικά σύμβολα.
Εύλογα λοιπόν να εγείρονται τα ερωτήματα: Πώς μια φτωχή χώρα, όπως το Καζακστάν, κατάφερε να δημιουργήσει μια τέτοιου μεγέθους πόλη με σύγχρονα και μοντέρνα κτίρια, μεγάλους αυτοκινητόδρομους, υψηλή τεχνολογία και άρτια οργάνωση; Γιατί, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι ισχυροί του πλανήτη – πολιτικοί άρχοντες, θρησκευτικοί ηγέτες – που συναντιούνται σε αυτή την πόλη, παραμένουν άγνωστοι στο κοινό και στα μέσα ΜΜΕ;
Γιατί οι λίγοι δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν την περιοχή για να καλύψουν το «Μέγα Συνέδριο των Ηγετών του Κόσμου», που πραγματοποιήθηκε στις 30-31 Μαΐου 2012 στο συνεδριακό κέντρο της Αστάνα, αντιμετωπίστηκαν ως “ανεπιθύμητοι” από τους διοργανωτές, απαγορεύοντας κάθε πρόσβαση στους χώρους του συνεδρίου αλλά και γενικότερα;
Όλο αυτό το αρχιτεκτονικό δημιούργημα είναι του βρετανού αρχιτέκτονα Λόρδου Νόρμαν Φόρστερ ενός εκ των κορυφαίων αρχιτεκτόνων του κόσμου. Για την ιστορία ο μεγάλος αρχιτέκτονας είναι Ναΐτης Ιππότης και μέλος του Τάγματος της Αξίας (για τους Ναΐτες Ιππότες είχαμε γράψει στο φ.170).
Επισκεπτόμενος κανείς την Αστάνα το πρώτο που αντικρύζει κανείς είναι μία γιγαντιαία Πυραμίδα ονομαζόμενη “Η Πυραμίδα της Ειρήνης” αλλά και «Παλάτι της Ειρήνης και της Συμφιλίωσης». Στην πραγματικότητα η πυραμίδα είναι ένας ναός που έχει ως “αληθινή” θρησκεία τον αποκρυφισμό. Εδώ γιορτάζεται η πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή στον άνθρωπο ως Sun Λατρείας. (Η λατρεία του Ήλιου).
   Ας δούμε όμως την είσοδο και την πορεία.

Η είσοδος της πυραμίδας βρίσκεται στο επίπεδο του εδάφους. Από εκεί εισέρχεται κανείς στο εσωτερικό της που είναι αρχικά σκοτεινό, με έντεχνες σπηλαιώδεις κατασκευές στα πλαϊνά των μικρών και μεγάλων διαδρόμων. Σ’ έναν από αυτούς υπάρχει μία κλίμακα που οδηγεί στο υπόγειο με την αίθουσα όπερας, την αφιερωμένη στην «αποκήρυξη της βίας»(!) όπου οι ανυποψίαστες μάζες εισέρχονται για να ψυχαγωγηθούν! Πέρα από το σκοτεινό μέρος, την οροφή της καταλαμβάνει εξ ολοκλήρου μία ακτινωτή κατασκευή, που θυμίζει έντονα τον Ήλιο, με μικρά ενσωματωμένα στρόγγυλα φώτα να τον περιβάλλουν.
Δεξιά, στην κορυφή της όπερας, είναι το κεντρικό σημείο της Πυραμίδας. Λειτουργεί ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικών ηγετών του κόσμου.
Ο χώρος αυτός είναι πολύ πιο φωτεινός από την όπερα, και αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτιση. Εδώ συνεδριάζουν οι θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο, γύρω από ένα τεράστιο ήλιο – τραπέζι,

συζητώντας το πώς θα συμβιβάσουν τις διαφορές τους για τα επόμενα χρόνια της Νέας Εποχής, που έρχεται (Η στρογγυλή Τράπεζα που έχει τον τεράστιο ήλιο και γύρω του συνεδριάζουν οι ηγέτες του κόσμου, έχει τις ρίζες του στους Ιππότες Ναΐτες όπου οι ακτίνες του ήλιου σχηματίζονταν με τα σπαθιά τους).
Έτσι, ενώ οι “απαίδευτες” μάζες ψυχαγωγούνται (υποτίθεται πως ψυχαγωγούνται) στο σκοτάδι του Υλικού Κόσμου, το “Πεφωτισμένο σύστημα” κάθεται ακριβώς επάνω τους ως φως και σχεδιάζει το πώς θα φτάσουν στην τελείωση – στην θέωση χωρίς την παρουσία του αληθινού Θεού. Συνεπώς ένας από τους κύριους στόχους (ίσως ο πιο πρωταρχικός), είναι η αντικατάσταση όλων των θρησκειών με μία νέα παγκόσμια θρησκεία. Για το σκοπό αυτό γίνονται οι συνεδριάσεις αυτές, όπως θα δούμε παρακάτω:
Η Πυραμίδα
Η Πυραμίδα αυτή είναι κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι ένα τουριστικό αξιοθέατο. Είναι μία αναπαράσταση της “φιλοσοφίας των μυημένων”. Και όπως είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ του ο Dan Cruikshanks, πρόκειται για μία «αναπαράσταση της εξουσίας που είναι να έρθει». Είναι δε φορτωμένη με σύμβολα αρχαίων Σουμερίων, Αιγυπτίων, illuminati και άλλων…
Η Πυραμίδα χωρίζεται ενδεικτικά σε τρία τμήματα:
1) Το χαμηλότερο και σκοτεινό, που είναι το υπόγειο με την όπερα. 2) Το κεντρικό τμήμα, ο χώρος των διασκέψεων που όλες οι θρησκείες “συμφιλιώνονται” και 3) Η κορυφή που αποτελεί την ουράνια απεικόνιση. Είναι στρογγυλή, λαμπερή, γεμάτη από παράθυρα που μπαίνει το ηλιακό φως, και στα ανοίγματα των παραθύρων είναι ενσωματωμένα ομοιώματα λευκών περιστεριών, που αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, που θα οδηγήσει στην ενοποίηση των κυβερνήσεων παγκοσμίως – παγκόσμια διακυβέρνηση – μέσω της θρησκείας που θα ορίσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Οι τρεις βαθμίδες των επιπέδων της πυραμίδας αντανακλούν την Πυθαγόρεια θεωρία που θεωρεί ότι το σύμπαν χωρίζεται σε τρία μέρη: το παγκόσμιο ανώτατο, το ανώτερο παγκόσμιο και το κατώτερο του κόσμου.
Ο θόλος της τελικής πυραμίδας απεικονίζει τον Ήλιο και είναι μαγευτικός. Στα μάτια όμως ενός απλού θεατή φαντάζει η λατρεία αυτή περίεργη. Η ανάβαση προς το κεντρικό σημείο του θόλου της πυραμίδας φανερώνει μια μεταφορική αναπαράσταση της Ηλιακής Μύησης.
Ο Manly P. Hall ανέφερε: «η πυραμίδα αυτή είναι το απόλυτο σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών. Υψηλή στην απλότητά της, θεϊκή στις αναλογίες της, ενσαρκώνει τόσο τη θεία γνώση που ανήκει στους πεφωτισμένους όσο και τη σύγχυση των ανθρωπίνων μαζών. Η σημερινή ελίτ, που ξεκίνησε με τον αποκρυφισμό, είναι οι κληρονόμοι αυτής της αρχαίας σοφίας και χρησιμοποιεί την πυραμίδα ως σύμβουλο εξουσίας στο σύγχρονο κόσμο…».
Ο πύργος Bayterek
Απέναντι από την κώλουρο πυραμίδα βρίσκεται ένα καταπληκτικό δημιούργημα, και αυτό του Βρετανού αρχιτέκτονα σερ Φόρστερ. Αυτό το έργο αποτυπώνει ένα μυθικό παραμύθι που αναφέρεται στο Δένδρο της Ζωής (πύργος) και σε ένα μαγικό πουλί της ευτυχίας. Το πουλί ονομάζεται Samruk και έχει την φωλιά του στη σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δένδρου λεύκας όπου γέννησε το αυγό. Το αυγό – η χρυσή σφαίρα στην κορυφή του πύργου – αντιπροσωπεύει, για άλλη μια φορά, τον Ήλιο ως η υπέρτατη θεότητα του ανώτερου δικαστηρίου. Αυτό το Δένδρο της Ζωής αποτελεί το κανάλι μέσω του οποίου το πνεύμα αφήνει τον υλικό κόσμο και εντάσσεται στο θεϊκό!!
Ο επισκέπτης μπορεί να πάει στην κορυφή του πύργου (ύψος 105 μ.) και να πάρει μια γεύση της υπέροχης θέας της πόλης. Εκτός της θέας, στο εσωτερικό της χρυσής σφαίρας συναντά κανείς και δύο περίεργα στοιχεία:
α) Πάνω σε μια βάση ενός χλιδάτου στρογγυλού τραπεζιού υπάρχει χρυσό τρίγωνο, όπου μέσα του είναι τοποθετημένο ένα χρυσό αποτύπωμα της παλάμης του προέδρου του Καζακστάν, Nursultan Nazarbayer. Το γιατί βρίσκεται εκεί, για μεν τους πολλούς είναι άγνωστο, για δε τους άλλους αποτελεί άλλο ένα αποκρυφιστικό σύμβολο, που ερμηνεύεται ως το χέρι του “Θεού” – ο ίδιος δηλώνει άθεος – που μέσω της Πυραμίδας των Illuminati καθοδηγεί τον κόσμο!!
β) Παραδίπλα του τριγώνου υπάρχει ένα περίεργο ξύλινο, ολοστρόγγυλο αναλόγιο που στο κέντρο του βρίσκεται η αναπαράσταση της σφαιρικής γης απ’ την οποία εξέρχονται 17 ακτίνες, πάνω στις οποίες έχουν χαραχτεί υπογραφές των 17 ηγετών των κύριων θρησκειών του πλανήτη.
Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει και η υπογραφή του δικού μας Οικουμενικού Πατριάρχη. Έχει όμως κατ’ επανάληψη συμμετάσχει σε τέτοια συνέδρια, σε ένα απ’ τα οποία έστειλε και χαιρετισμό!!
Γύρω από το “Δένδρο της Ζωής - Πύργο” βρίσκονται υπέροχοι κήποι και όλα αυτά κοιτάζουν προς το Προεδρικό Μέγαρο, δια μέσου δύο άλλων “Χρυσών Πύργων” με “Τεκτονικό” συμβολισμό αφού ο αρχιτέκτονας κατασκευαστής τους ονόμασε, ως “Boaz” και “Sachin” δηλαδή πύργοι που συμβολίζουν τους ορειχάλκινους πυλώνες που ήταν στημένοι στη βεράντα του ναού του Σολομώντα (1 βασιλείων 7:15! 7:21! Βασιλέων 11:14! 23:3) διακοσμημένοι με σειρές από 200 σκαλιστά ορειχάλκινα ρόδια, στεφανωμένοι με αλυσίδες και ολοκληρωμένοι με κρίνα…».
Τίποτε δεν σχεδιάστηκε και δεν τοποθετήθηκε στην τύχη. Η χωροθεσία αυτών των κτιρίων, εκτός των συμβολισμών τους, μας παραπέμπει σε ιερή γεωμετρία. Το κάθε κτίριο ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το άλλο για να υπάρχει αλληλεπίδραση της ροής της δύναμης, από και προς το Προεδρικό Μέγαρο.
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (ΑΚ Ozua)



Το προεδρικό μέγαρο είναι τοποθετημένο σε μια επιβλητική θέση της πόλης, και βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής, σ’ ένα τελετουργικό που ξεκινά με τον πύργο του Bayterek.    
Το παλάτι αυτό που χτίστηκε σε τρία χρόνια και άνοιξε επίσημα το 2004, είχε εμπνευστή και κατασκευαστή την ομάδα Mabetey, που ιδρυτής της είναι ο τρίτος πρόεδρος και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Κοσσόβου Behgjet Pacolli (Μπέντζετ Πατσόλι). Είναι δε διπλάσιο σχεδόν σε τ.μ. από τον Λευκό Οίκο. Το χρυσό χρώμα κατέχει εξέχουσα θέση σε όλο το μέγαρο. Χρησιμοποιήθηκαν είκοσι ένα είδη μαρμάρου για τα πρότυπα πατώματα. Το ύψος του κτιρίου είναι 80 μέτρα. Στην κορυφή του υπάρχει θόλος μπλε και χρυσός, με ένα κωδωνοστάσιο. Το χρυσό άγαλμα που υπάρχει στην κορυφή του θόλου περιλαμβάνει έναν ήλιο με 32 ακτίνες και κάτω απ’ αυτόν μια στέπα με τον ενδημούντα σ’ αυτή αετό.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
(Khan Shatyry Entertainment Center)


Ένα από τα πολλά ημιτελή έργα είναι και η μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου. Σχεδιάστηκε και αυτή από τον σερ Φόρστερ. Έχει έκταση μεγαλύτερη από 10 γήπεδα ποδοσφαίρου. Διαθέτει εμπορικό κέντρο, χώρους ψυχαγωγίας, μίνι γκολφ, πλατείες και πλακόστρωτα δρομάκια, καθώς και ένα ποτάμι για βαρκάδα. Έχει ειπωθεί ότι κατασκευάστηκε έτσι ώστε η όλη δομή του να μοιάζει με μια τεράστια σκηνή, με την σκηνή του Μαρτυρίου. Οι σκηνές είχαν χρησιμοποιηθεί από τους Εβραίους κατά τους βιβλικούς χρόνους ως τόποι λατρείας.
Σ’ αυτή την πόλη, λοιπόν, συναντώνται οι ισχυροί του πλανήτη (παπάδες, κυβερνητικοί και στρατιωτικοί οι οποίοι καταπάτησαν τους όρκους που είχαν δώσει και προκειμένου να αποκτήσουν ανώτερα αξιώματα πρόδωσαν θρησκείες και εθνικά συμφέροντα) για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης και της πανθρησκείας. Μέσα στο “Παλάτι της ειρήνης και ανεξαρτησίας” έγιναν την 1-10-2010 οι διήμερες εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), εκπροσωπώντας τη χώρα μας ο τότε Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου και ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτριος Δρούτσας. Αξέχαστες θα μείνουν οι παρακάτω δηλώσεις του: «… Υπάρχει μια αυξανόμενη αναγνώριση του γεγονότος ότι το Έθνος-Κράτος δεν είναι πια σε θέση να αντιμετωπίσει μόνο του αυτά τα ευρείας κλίμακας θέματα. Η μεταφορά από την περιφερειακή στην Παγκόσμια καλή Διακυβέρνηση, έχει καταστεί απαραίτητη για την ασφάλειά μας…» (Ανάλογες δηλώσεις – για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση – είχε κάνει, περίπου 15 φορές, σε συνέδρια διαφόρων μερών του κόσμου). Το αποκορύφωμα δε της… εθνικής μας υπερηφάνειας, φάνηκε όταν, στην συνέντευξη του με τον Πρόεδρο του Καζακστάν, το ταμπελάκι μπροστά του ανέγραφε «TROIKA -  CREEKE». Απ’ αυτό γίνεται κατανοητό ότι, η Νέα Τάξη πραγμάτων μας θεωρεί ως υποχείριο της Τρόικα, άνευρο εθνικά και ανίκανο να εμφανίζεται χωρίς την έξωθεν κηδεμονία. Κατά τους μελετητές η ASTANA δεν κατασκευάστηκε να είναι μόνο πρωτεύουσα του Καζακστάν, αλλά μια Παγκόσμια Πρωτεύουσα απ’ όπου θα κινούνται τα παγκόσμια νήματα, από μια παγκόσμια κυβέρνηση, που θα αποτελείται από λίγους. Το σύμβολό τους θα είναι ο Ήλιος ως το υπέρτατο Ον, που από αυτόν πηγάζει και εκπορεύεται όλη η δύναμη στον πλανήτη. Έτσι, κάτω από την Παγκόσμια σκέπη μιας θρησκείας, μιας κυβέρνησης, και μιας στρατιωτικής δύναμης, ο «λαός της γης» θα ζει και θα … ευημερεί χωρίς Θεό! Κλείνοντας το όλο θέμα καταλήγουμε στην παρακάτω διαπίστωση.
Με το σύνθημα τους «Novus ordo Seclorum» ήτοι «Νέα Τάξη εις τους αιώνες» περιήλθαν σε πλήρη άνοια, μωρία και σκοτισμό «εις το είναι αυτούς αναπολόγητους, διότι γνόντες τον Θεόν ουχ ως Θεόν εδόξασαν ή ευχαρίστησαν, αλλ’ εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία, φάσκοντες είναι σοφοί εμωράνθησαν (ενώ διακηρύτουν ότι είναι σοφοί αποδείχτηκαν ότι είναι μωροί και ανόητοι) όπως βεβαιώνει ο απόστολος Παύλος (Ρωμ. 1,20-22). Και τούτο διότι σαν άλλοι άφρονες «είπαν εν τη καρδία αυτών, ουκ έστι Θεός». Και όταν, αναγνώστες μας, βγει από τη ζωή μας ο αληθινός Θεός, όλα τα τρελά και αδιανόητα μπορούν να μας συμβούν. «Ημείς όμως ουχ ούτως: Στώμεν καλώς, και μετά φόβου, γιατί ο φόβος αυτός στο πρόσωπο του Θεού θα μας διαφυλάξει την ώρα του πειρασμού.