Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πώς ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν εγκατέστησαν νεοναζί στην Ουκρανία

 

Ο σημερινός πόλεμος δεν μπορεί να γίνει κατανοητός χωρίς να κατανοηθεί πρώτα ο ρόλος της αμερικανικής κυβέρνησης στο πραξικόπημα του Μαϊντάν στην Ουκρανία.
 

Αποποίηση ευθυνών: Δεν υποστήριξα το πραξικόπημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ το 2014 που ανέτρεψε τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, ούτε υποστήριξα τους βομβαρδισμούς της Ουκρανίας στο Ντονμπάς τα τελευταία 8 χρόνια, ούτε υποστηρίζω την τρέχουσα εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι νεοναζιστικές παρατάξεις αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό της Ουκρανίας, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πραξικόπημα του 2014, στον πόλεμο στο Ντονμπάς και στον συνεχιζόμενο πόλεμο με τη Ρωσία. Αυτή δεν είναι μια ιστορία του καλού εναντίον του κακού. Είναι μια ιστορία διεφθαρμένων κυβερνήσεων που μάχονται αδίστακτα για ανταγωνιστικά συμφέροντα, ενώ οι απλοί πολίτες υφίστανται τις συνέπειες.
________________________________ 
 

Αν ο αμερικανικός λαός γνώριζε την αλήθεια για το πώς ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν βοήθησαν νεοναζιστικές φατρίες να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, ίσως να μην ήταν τόσο πρόθυμοι να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 2013, ο Ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς απέρριψε ένα δάνειο από το ΔΝΤ και τη συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, επειδή ισχυρίστηκε ότι το δάνειο θα παρέδιδε τον έλεγχο των φυσικών πόρων της Ουκρανίας και θα αυξήσει το κόστος ζωής για τον ουκρανικό λαό.

Σε απάντηση, μια εξαιρετικά οργανωμένη έγχρωμη επανάσταση με την υποστήριξη της Δύσης με επικεφαλής αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναπτύχθηκε αμέσως εναντίον του Γιανουκόβιτς.

Οργανώσεις των ΗΠΑ όπως το National Endowment for Democracy (NED), ένα διαβόητο μέτωπο της CIA , εκπαίδευσαν ακτιβιστές δημοσιογράφους να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρηματοδότησαν τηλεοπτικούς σταθμούς που υποστηρίζουν τη διαμαρτυρία και μετέφεραν με λεωφορεία μεγάλο αριθμό διαδηλωτών από έξω από την πόλη.

Η NED διέγραψε πρόσφατα τα αρχεία της για τη χρηματοδότηση έργων στην Ουκρανία, αλλά οι αρχειοθετημένες ιστοσελίδες βρίσκονται εδώ .

__________________________________


 
 
_______________________________________
 
Neo-Nazi Groups Escalate Violence

Αυτό που ξεκίνησε ως μη βίαιη, ειρηνική διαμαρτυρία στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, γνωστή ως Μαϊντάν, κλιμακώθηκε γρήγορα σε βίαιες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και κυβερνητικών αξιωματούχων με πέτρες, ρόπαλα, μεταλλικές ράβδους, μπουλντόζες και βόμβες μολότοφ.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι οι διαδηλώσεις αυτές ήταν ειρηνικές, λαϊκές διαδηλώσεις, αλλά παρέλειψαν να αναφέρουν τα νεοναζιστικά στοιχεία που κατέλαβαν όπλα, επιτάχθηκαν σε κυβερνητικά κτίρια και αιματοκύλισαν τους δρόμους της Ουκρανίας με την κλιμακούμενη βία.

Ένα παράδειγμα αυτής της κλιμάκωσης αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ του Oliver Stone, " Ukraine On Fire ". Στις 30 Νοεμβρίου 2013, ο Ουκρανός Αρχηγός του Επιτελείου, που συνδέεται στενά με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, διέταξε να εκαθαριστούν οι δρόμοι από τους διαδηλωτές για την ανέγερση του ετήσιου χριστουγεννιάτικου δέντρου .

Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε μια εξαιρετικά επιθετική και καλά οργανωμένη φατρία του Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας, η οποία προκάλεσε την αστυνομία σε μια βίαιη αντίδραση εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, όπως αναφέρουν όλα τα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Αναμενόμενα αυτό οδήγησε σε περισσότερες αναταραχές και βία που τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω από την υποστήριξη της διαμαρτυρίας από τον Αμερικανό γερουσιαστή Τζον Μακέιν.

________________________________


 
 
____________________________________________
 
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ υποστηρίζουν το πραξικόπημα

Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν [John McCain], Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας, πήγε στο Κίεβο για να δείξει αλληλεγγύη στους διαδηλωτές. Ο Μακέιν συναντήθηκε με ηγέτες της αντιπολίτευσης και εμφανίστηκε στη σκηνή στην πλατεία Μαϊντάν, όπου στάθηκε πλάι με τον ηγέτη της Σβόμποντα [Svoboda], ο Όλεχ Τιαγκνιμπόκ [Oleh Tyagnibok].

Όταν ο Πρόεδρος Γιανουκόβιτς ρωτήθηκε για τις επικοινωνίες του με τις ΗΠΑ εκείνη την εποχή, απάντησε: «Η επαφή μου στο υψηλότερο επίπεδο ήταν ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν. Είχαμε συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ο κ. Μπάιντεν ένα πράγμα έλεγε και διαφορετικά πράγματα έκαναν στην Ουκρανία».

Η Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ πιάστηκε σε ένα τηλεφώνημα που διέρρευσε να σχεδιάζει τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας, όπου ακούγεται να λέει, «νομίζω ότι ο Yats [Arseniy Yatsenyuk] είναι ο τύπος» και να συζητά πώς θα «κολλήσει αυτό το πράγμα». Η Νούλαντ ανέφερε τον Τιαγκνιμπόκ του Σβόμποντα ως έναν από τους ηγέτες με τους οποίους συνεργάζονταν.

Η τηλεφωνική συνομιλία αποκάλυψε τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο των ΗΠΑ που φαινομενικά εκπροσωπούσε την κυβέρνηση Ομπάμα στην Ουκρανία και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ότι σχεδίαζαν ξεκάθαρα πραξικόπημα μέσα από την πρεσβεία των ΗΠΑ εναντίον του εκλεγμένου προέδρου μιας ξένης χώρας.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά τη διαρροή του ηχητικού, ο Γιατσενιούκ έγινε ο επόμενος πρωθυπουργός της Ουκρανίας.

 ______________________________________

 
 
__________________________________________
 
Η σφαγή του Μαϊντάν

Στις 20 Φεβρουαρίου, άγνωστοι ελεύθεροι σκοπευτές άρχισαν να πυροβολούν στο πλήθος σκοτώνοντας ανθρώπους από όλες τις πλευρές.

Αν και οι ΗΠΑ κατηγόρησαν αμέσως την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς, μια άλλη ηχητική συνομιλία που διέρρευσε, αυτή τη φορά μεταξύ του επικεφαλής των εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ και του υπουργού Εξωτερικών της Εσθονίας, αποκάλυψε ότι πίστευαν ότι οι φιλοαμερικανικές δυνάμεις είχαν οργανώσει μια επίθεση με ψευδή σημαία [false-flag attack] ως πρόσχημα για να απομακρύνουν τον Γιανουκόβιτς και να οριστικοποιήσουν το πραξικόπημα.

Η σφαγή του Μαϊντάν [Maidan Massacre] ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι. Ένοπλοι όχλοι κατέλαβαν την ουκρανική κυβέρνηση οδηγώντας στην έναρξη του εμφυλίου πολέμου στο Ντονμπάς και στη ρωσική προσάρτηση της Κριμαίας.

Η νεοσυσταθείσα κυβέρνηση στη συνέχεια αποδέχτηκε μια προσφορά δανείου 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το ΔΝΤ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αύξησε την τιμή του φυσικού αερίου έως και 50 τοις εκατό για τον ουκρανικό λαό.

Η δίκη και η έρευνα για τη Σφαγή του Μαϊντάν παρήγαγαν συντριπτικά στοιχεία ότι οι διαδηλωτές του Μαϊντάν σφαγιάστηκαν από ελεύθερους σκοπευτές σε κτίρια που ελέγχονται από το Μαϊντάν και όχι από κυβερνητικούς ελεύθερους σκοπευτές, οι οποίοι ωστόσο κατηγορήθηκαν για το έγκλημα.

Τα στοιχεία, τα οποία δεν αναφέρθηκαν από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, περιελάμβαναν βίντεο, μαρτυρίες από 100 τραυματίες διαδηλωτές, αρκετές δεκάδες μάρτυρες κατηγορίας και ιατροδικαστικές βαλλιστικές και ιατρικές εξετάσεις από κυβερνητικούς εμπειρογνώμονες.

Το νεοναζιστικό κόμμα Svoboda της Ουκρανίας και οι ιδρυτές του Όλεχ Τιαχνίμποκ [Oleh Tyahnybok] και Αντρέι Παρούμπυ [Andriy Parubiy] έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κλιμάκωση της βίας στην πλατεία Μαϊντάν και συνέχισαν να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νεοσύστατη κυβέρνηση.

__________________________________


 
 
(Αριστερά) Σύμβολο "Wolfsangel" ή "Wolf-hook" που χρησιμοποιείται από τους Ναζί Waffen-SS. (Μέση) Το εμπνευσμένο από τους Ναζί λογότυπο του Σοσιαλ-Εθνικού Κόμματος της Ουκρανίας. (Δεξιά) Το 2004, το Σοσιαλ-Εθνικό Κόμμα της Ουκρανίας άλλαξε το όνομά του σε Svoboda, αντικαθιστώντας τη νεοναζιστική σημαία του με ένα μπλε και κίτρινο πανό.
__________________________________ 

Το Κόμμα Σβόμποντα [Svoboda]

Το κόμμα Σβόμποντα [Svoboda] έχει τις ρίζες του στο ουκρανικό παρτιζάνικο κόμμα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο ήταν σύμμαχος με τη Ναζιστική Γερμανία. Μέχρι το 2004, ο Σβόμποντα ονομαζόταν Εθνικό-Σοσιαλιστικό Κόμμα, μια σκόπιμη αναφορά στο Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Ναζί. Ο ηγέτης της Svoboda, Όλεχ Τιαχνίμποκ [Oleh Tyahnybok], είχε βάλει ανοιχτά στο στόχαστρο Εβραίους και Ρώσους στην Ουκρανία εδώ και πολλά χρόνια.

Το 2004, εκδιώχθηκε από την κυβέρνηση του Βίκτορ Γιουσένκο για μια ομιλία που καλούσε τους Ουκρανούς να πολεμήσουν ενάντια σε μια «μοσχοβο-εβραϊκή μαφία» . Το 2005, έγραψε ανοιχτές επιστολές απαιτώντας από την Ουκρανία να κάνει περισσότερα για να σταματήσει τις «εγκληματικές δραστηριότητες» του «οργανωμένου Εβραϊσμού» .

Το BBC ανέφερε για τον κίνδυνο της ανόδου του Σβόμποντα το 2012. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα την ίδια χρονιά που καταδίκαζε τον Σβόμποντα ως «ρατσιστό, αντισημιτικό και ξενοφοβικό». Ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεώρησε ότι ήταν σκόπιμο να στηρίξει αυτές τις νεοναζιστικές ομάδες που πιέζουν για την εθνοκάθαρση της Ουκρανίας.

Κάθε 1η Ιανουαρίου, δεκάδες χιλιάδες οπαδοί του Σβόμποντα παρελαύνουν στους δρόμους της Ουκρανίας κρατώντας δάδες για να τιμήσουν τη γέννηση του Στέπαν Μπαντέρα [Stepan Bandera], του αρχηγού των ουκρανικών παρτιζάνων που τάχθηκε στο πλευρό της Ναζιστικής Γερμανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δυτικοί ιστορικοί λένε ότι οι οπαδοί του Μπαντέρα διέπραξαν σφαγές Πολωνών και Εβραίων αμάχων.

Όταν ο Γιάτσενιουκ [Yatsenyuk] έγινε Πρωθυπουργός, επιβράβευσε τον ρόλο του Σβόμποντα στο πραξικόπημα με τρεις θέσεις στο υπουργικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένου του Oleksander Sych [Ολεξάντερ Σιτς] ως αναπληρωτή πρωθυπουργού και κυβερνήτης τριών από τις 25 επαρχίες της Ουκρανίας. Ο Αντρέι Παρούμπυ [Andriy Parubiy]του Σβόμποντα διορίστηκε Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, θέση που κράτησε για τα επόμενα 5 χρόνια.

__________________________________


 
________________________________________
 
Το τάγμα Αζόφ [Azov]

Οι νεοναζί κυριαρχούν επίσης στο τάγμα Azov της Ουκρανίας, το οποίο ιδρύθηκε από τον Αντρίι Μπιλέτσκι [Andriy Biletsky], ένας δηλωμένος ρατσιστής της λευκής ανωτερότητας, που ισχυρίστηκε ότι ο εθνικός σκοπός της Ουκρανίας ήταν να απαλλάξει τη χώρα από τους Εβραίους και άλλες κατώτερες φυλές. Ήταν το τάγμα του Αζόφ που ηγήθηκε της επίθεσης της κυβέρνησης, μετά το πραξικόπημα στις αυτοανακηρυχθείσες δημοκρατίες και ανέκτησε την πόλη της Μαριούπολης από τις αυτονομιστικές δυνάμεις.

Η συμφωνία Μινσκ ΙΙ το 2015 τερμάτισε τις χειρότερες μάχες και δημιούργησε μια ζώνη ασφαλείας γύρω από τις αποσχισθείσες δημοκρατίες, αλλά ένας εμφύλιος χαμηλής έντασης συνεχίστηκε. Υπολογίζεται ότι 14.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από το 2014. Ο βουλευτής Ρο Κανά [Ro Khanna] και προοδευτικά μέλη του Κογκρέσου προσπαθούσαν για αρκετά χρόνια να τερματίσουν τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στο τάγμα Azov. Τελικά το έπραξαν στο νομοσχέδιο για τις πιστώσεις άμυνας FY2018, αλλά ο Azov σύμφωνα με πληροφορίες συνέχισε να λαμβάνει όπλα και εκπαίδευση από τις ΗΠΑ παρά την απαγόρευση.

___________________________________________


(Επάνω) Μια φωτογραφία του τάγματος Azov – ένα σύνταγμα της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, με μια σημαία του ΝΑΤΟ, μια σημαία Azov και μια ναζιστική σημαία.
(Κάτω) Το έμβλημα του τάγματος Azov, ο Ναζιστικός Μαύρος Ήλιος και το σύμβολο "Wolfsangel" ή "Wolf-hook" που χρησιμοποιείται από τα ναζιστικά Waffen-SS.

______________________________________

Η σφαγή της πυρκαγιάς της Οδησσού

Στις 2 Μαΐου 2014, μια συμμορία Ουκρανών νεοναζί που εισήχθη στην Οδησσό από έναν ολιγάρχη με το όνομα Ιχόρ Κολομόισκι [Ihor Kolomoysky], επιτέθηκε σε μια ομάδα Ρωσόφωνων Ουκρανών που διέμεναν ειρηνικά σε μεγάλες σκηνές έξω από το Συνδικαλιστικό κτίριο της Οδησσού.

Το πλήθος γλίτωσε από τον βίαιο όχλο τρέχοντας μέσα στο Συνδικαλιστικό κτίριο το οποίο στη συνέχεια ο νεοναζιστικός όχλος έβαλε φωτιά με βόμβες μολότοφ. Αθώοι πολίτες σφαγιάστηκαν με ξυλοδαρμούς, πυροβολισμούς και όσοι ήταν εγκλωβισμένοι μέσα κάηκαν ζωντανοί.

Ο Ιχόρ Κολομόισκι, ο Ουκρανός δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης, ο οποίος χρηματοδότησε το τάγμα του Azov και άλλες νεοναζιστικές μαχητικές ομάδες, δεν ήταν μόνο ο κύριος πίσω από τη σφαγή της Οδησσού, αλλά ήταν επίσης ο βασικός άνθρωπος πίσω από την Burisma Holdings, τη διεφθαρμένη εταιρεία φυσικού αερίου που πλήρωνε Χάντερ Μπάιντεν με 83.000 δολάρια το μήνα.

Ο Κολομόισκι χρηματοδότησε πολλές ιδιωτικές ουκρανικές πολιτοφυλακές όπως τα τάγματα Dnipro και Aidar και τις ανέπτυξε  για να προστατεύσει τα οικονομικά του συμφέροντα στην PrivatBank, τη μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα στην Ουκρανία.

________________________________________

Το ΝΑΤΟ δίνει οδηγίες στο ουκρανικό τάγμα νεοναζί Azov για το πώς να χρησιμοποιεί νεοπαραδοθέντες εκτοξευτές χειροβομβίδων που πληρώνονται από Αμερικανούς φορολογούμενου 
 
Το νεοναζιστικό τάγμα Azov της Ουκρανίας κρατά μια φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ. 
 
___________________________________________
 

Τα Pandora Papers αποκάλυψαν ότι ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι [Volodymyr Zelensky], είναι επίσης οικονομικά εμπλεκόμενος με τον Ιχόρ Κολομόισκι [Ihor Kolomoysky] μέσω off-shore τραπεζικών λογαριασμών .

Ο Κολομόισκι, ο οποίος κατέχει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους μέσων ενημέρωσης στην Ουκρανία, τον 1+1 Media Group, έτυχε επίσης να παράγει τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές που ανέβασαν τον Ζελένσκι στο εθνικό προσκήνιο που οδήγησε στην προεδρία του.

Η μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo, η οποία κάνει μια ολοκληρωμένη έκθεση για το φορητό υπολογιστή του Hunter Biden, έκανε τη σύνδεση μεταξύ των μηνυμάτων κειμένου του Hunter Biden και των νεοναζιστικών σφαγών του Κολομόισκι στην Ουκρανία.

Στα μηνύματα κειμένου που απεικονίζονται παρακάτω, ο Χάντερ Μπάιντεν ρώτησε τον Χάλι Μπάιντεν, τη χήρα του αδερφού του που έγινε ερωμένη, αν πίστευε ότι είχε «κάψει ζωντανά παιδιά στο ΝΤΟΝΕΤΣΚ» ή «παιδιά που σκοτώθηκαν στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας».

Αναμφίβολα, σε σχέση με τα εγκλήματα πολέμου νεοναζί που χρηματοδοτήθηκαν από τον Κολομόισκι στην Ανατολική Ουκρανία.

 ________________________________________

 

 Τα γραπτά μηνύματα του Χάντερ Μπάιντεν αναφέρονται σε παιδιά που κάηκαν ζωντανά στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας.
 
_______________________________________
 

Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε στρατεύματα στην ουκρανική επικράτεια σε μια δεδηλωμένη αποστολή να «αποστρατικοποιήσουν και να αποναζιστοποιήσουν» τη χώρα, η δυτική μηχανή προπαγάνδας έβαλε τα δυνατά της για να συγκαλύψει ότι ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν εγκατέστησαν αυτές τις νεοναζιστικές φατρίες στην Ουκρανία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και το πολιτικό κατεστημένο των ΗΠΑ συγκάλυψαν όσα είχαν κάνει ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν στην Ουκρανία. Πίσω στο 2019, το πολιτικό κατεστημένο κατηγόρησε τον Πρόεδρο Τραμπ επειδή έθεσε ερωτήματα σχετικά με το τι έκαναν στην Ουκρανία διεφθαρμένοι Αμερικανοί υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής.

Πόσοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ βοήθησε νεοναζιστικές πολιτοφυλακές στην ανατροπή του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου της Ουκρανίας το 2014; Πόσοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι οι νεοναζιστικές πολιτοφυλακές στην Ουκρανία βομβαρδίζουν την περιοχή του Ντονμπάς τα τελευταία 8 χρόνια κατά παράβαση της συμφωνίας του Μινσκ σκοτώνοντας χιλιάδες αθώους πολίτες;

Πόσοι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν όπλισαν και εκπαίδευσαν το νεοναζιστικό τάγμα Azov της Ουκρανίας που είναι ένοχοι για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου τύπου «ISIS» ;

________________________________________


 
 
______________________________________________
 

Κάθε σύγχρονος πόλεμος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ήταν μια ολοκληρωτική καταστροφή, βασισμένος σε ψεύτικες υποθέσεις, μετατρέποντας σταθερές χώρες σε εστίες χάους, διαφθοράς και τρομοκρατίας. Η υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλαγή καθεστώτος δεν λειτούργησε στη Μέση Ανατολή και τώρα έχει ως αποτέλεσμα αυτόν τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Υποστηρίξτε τον αθώο λαό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, αλλά μην υποστηρίζετε τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις που δημιούργησαν αυτό το αιματοχυσία. Μην υποστηρίζετε το παγκοσμιοποιητικό τραπεζικό καρτέλ, το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και τη δυτική μηχανή προπαγάνδας.

Οι ίδιοι νεοσυντηρητικοί και νεοφιλελεύθεροι, τις τελευταίες δεκαετίες σκοτώνοντας εκατομμύρια αθώους πολίτες στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Συρία και τη Σομαλία, προσπαθούν τώρα να χειραγωγήσουν τον πλανήτη για να υποστηρίξει έναν πόλεμο στην Ουκρανία ενάντια στη Ρωσία με πυρηνικά όπλα.

Μια διπλωματική λύση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η αποστρατικοποίηση στην Ουκρανία, η διακοπή των βομβαρδισμών στην περιοχή του Ντονμπάς και η υπογραφή μιας συνθήκης που υπόσχεται ότι η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ, αλλά η αμερικανική ελίτ της εξωτερικής πολιτικής και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τους υποστηρίζουν, ασκούν πίεση για κλιμάκωση, ζώνες απαγόρευσης πτήσεων και Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προσευχήσου για ειρήνη και διπλωματία.

ΠΗΓΗ: How Obama And Biden Installed Neo-Nazis In Ukraine