Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Γιατί ο αρχιοικουμενιστής Λαγκαδά Ιωάννης Τασιάς έκανε παπά τον μάγο Χορταρέα; Δείτε ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ και τα ψεύδη της Ι.Μ. Λαγκαδά :

 Θα επιληφθεί  η Ιερά Σύνοδος;;;




#χορταρέας #έβγαλε_τα_ράσα #αστρολόγος #μαγεία #μέντιουμ #ιερωσύνη #ιερέας #αμάρτημα #εκκλησία #live #synaxaria #πατήρ_αντώνιος #pater_antonios Απόσπασμα από το LIVE 100 (Synaxaria ~ 20.02.22): https://youtu.be/GbiVP-oF5b0 Δείτε επίσης "ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ με το διάβολο! - Αρχιμ. Αντωνίου Στυλιανάκη": https://youtu.be/W7WMMF8ZnQM
===========================================
ΣΧΕΤΙΚΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

Το σκάνδαλο χειροτονίας του μάγου Νίκου Χορταρέα σε αρχιμανδρίτη "καθαιρεί" τον Ιωάννη Λαγκαδά και αποκλείει την μετάθεσή του εις τον θρόνο της Θεσσαλονίκης. Ανάστατοι οι πιστοί του Λαγκαδά προαναγγέλλουν σφοδρή διαμαρτυρία.

Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει τη χειροτονία Χορταρέα και
 οι πιστοί επιβεβαιώνουν (βίντεο) 

 Πρέπει να είναι γνωστή η διαβεβαίωση της χειροτονίας του κάθε ιερέως, δηλ. να επιδεικνύεται το χειροτονητήριο  έγγραφο   προς αποφυγή των παρείσακτων και της αντιποιήσεως της ιεροσύνης.
Θα επιληφθεί  η Ιερά Σύνοδος;;;



https://www.youtube.com/watch?v=Z8rgcOw7ro8&t=62s
Δημοσίευση: 6 Οκτωβρίου 2019, 5:18 μμ
Μυστήριο επικρατεί με τη χειροτονία του αστρολόγου Νίκου Χορταρέα. Μετά την πρώτη αποκάλυψη πως ο αστρολόγος χειροτονήθηκε ιερέας και πραγματοποιεί ασκητικό βίο ως πατέρας Κυπριανός Χορταρέας, η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά με επίσημη ανακοίνωση της διέψευσε την είδηση.
Ωστόσο, πιστοί του Ιερού προσκυνήματος της Παναγιάς Περπατούσας στον Λαγκαδά αποκαλύπτουν πως έχουν δει τον πατέρα Κυπριανό Χορταρέα. Κάποιοι τον έχουν δει να κοινωνεί κόσμο και κάποιοι δεν θέλουν να είναι εκεί και ετοιμάζονται να μαζέψουν υπογραφές για να ζητήσουν την απομάκρυνση του, ανέφερε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του για το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Άγγελος Λαμπίδης.
Δες το Video της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο»:
https://www.youtube.com/watch?v=Z8rgcOw7ro8&t=62s

πηγή https://www.pentapostagma.gr

================================================
σχετικά δημοσιεύματα:

http://www.imlagada.gr/default.aspx?pageid=3560





=======================================

Νίκος Χορταρέας: Χειροτονήθηκε στη Μητρόπολη Λαγκαδά
01/10/2019

https://www.news.gr/lifestyle/article/1962352/nikos-chortareas-chirotonithike-sti-mitropoli-lagkada.html


  Δείτε πώς είναι σήμερα το πρώην μέντιουμ

Τον περασμένο Ιούλιο ο Νίκος Χορταρέας ακολούθησε το δρόμο του Θεού. Ο πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε στην Μητρόπολη Λαγκαδά και πλέον είναι ο πατήρ Κυπριανός.

Η εφημερίδα «Espresso» δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του πατήρ Κυπριανού μέσα από την εκκλησία.

Η εικόνα,με το χαρακτηριστικό μούσι των ιερών, τα ατημέλητα μαλλιά και τα γυαλιά, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό του, όταν έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές με ξανθιά κώμη και ρόμπα με έντονα μοτίβα.


===================================================================
Ιερομόναχος στο Λαγκαδά ο αστρολόγος - μέντιουμ Νίκος Χορταρέας


https://www.protothema.gr/life-style/article/907383/anakoinosi-tis-im-surou-gia-ti-heirotonia-tou-nikou-hortarea/

Ιερά Μητρόπολη Σύρου: «Ο Νίκος Χορταρέας δεν εκάρη μοναχός σε Μύκονο, Τήνο, Σύρο»

https://www.protothema.gr/life-style/article/907383/anakoinosi-tis-im-surou-gia-ti-heirotonia-tou-nikou-hortarea/#Comments

10/07/2019, 15:24 43


Ο γνωστός αστρολόγος- μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό

Ανακοίνωση σχετικά με τη χειροτονία του αστρολόγου Νίκου Χορταρέα, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Σύρου. Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση διαψεύδονται δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο κ.Χορταρέας πρόκειται να χειροτονηθεί ή ότι διακονεί στην Ι.Μ. Σύρου.


Η αλήθεια είναι πως ο γνωστός αστρολόγος- μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά και όχι στη Μητρόπολη της Σύρου. Την επικείμενη χειροτονία του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο εκκλησιαστικό σάιτ ekklisiaonline.gr, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης:

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. (…) Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια.Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους».

Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά αγκάλιασε την μεταστροφή του αστρολόγου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Σύρου:

Επειδή σε ενημερωτικές ιστοσελίδες αναφέρεται ότι ο Ιερομόναχος Κυπριανός Χορταρέας εκάρη Μοναχός στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου ή και ότι διακονεί σ΄ αυτήν, κατόπιν σχετικού επιμόνου παρακλητικού αιτήματος των Μοναχικών Ταγμάτων των Ιερών Μονών, από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι ο συγκεκριμένος Κληρικός ούτε εκάρη Μοναχός, ούτε ἐχειροτονήθη οὔτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο διηκόνησε ή διακονεί σ’ αυτήν ή σε Ιερά Μονή αυτής.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ερμούπολη, 10 Ιουλίου 2019».

Δείτε βίντεο: Ιερά Μητρόπολη Σύρου: «Ο Νίκος Χορταρέας δεν εκάρη μοναχός σε Μύκονο, Τήνο, Σύρο»
 =================================================================

Ιερομόναχος στο Λαγκαδά ο αστρολόγος - μέντιουμ Νίκος Χορταρέας





06-07-2019

http://www.lagadas.net/index.php?act=viewProd&productId=9838


Στροφή 180 μοιρών έχει κάνει στη ζωή του ο Νίκος Χορταρέας. Ο γνωστός αστρολόγος, πλέον πατήρ Κυπριανός, αποφάσισε να αφιερώσει την ζωή του στον Θεό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr χειροτονήθηκε μοναχός στην ιερά Μητρόπολη Σύρου, ως πατέρας Κυπριανός και σήμερα είναι παπάς σε εκκλησία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ο θάνατος της μητέρας του ήταν καθοριστικός στη ζωή του. Την έχασε πριν δύο χρόνια και του στοίχισε πολύ. Τότε ήταν που βρήκε καταφύγιο στην εκκλησία και ένιωσε την ανάγκη να βοηθήσει τους φτωχούς και τους αδυνάτους.

Το όνομα Κυπριανός δεν είναι τυχαίο. Ο ’γιος Κυπριανός ήταν μάγος της εποχής του, όμως η πίστη του στον Θεό τον έκανε επίσκοπο που έδωσε μάχη κατά της μαγείας και του Σατανά.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά έχοντας επιδείξει σπουδαίο έργο στην εκκλησιαστική ζωή της χώρας μας, «αγκάλιασε» την μεταστροφή του πρώην αστρολόγου.

Το star.gr επικοινώνησε με κληρικό της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο οποίος μας μετέφερε για τον Νίκο Χορταρέα: «Στη ζωή της εκκλησίας υπάρχει μια μεταποιητική δύναμη. Αυτή η δύναμη μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων και τις ιδιότητές τους. Αυτή η δύναμη κατέστησε τον ληστή, πρώτο πολίτη του παραδείσου. Η δύναμη της μετάνοιας την πόρνη Αλεξάνδρειας, σε Οσία Μαρία η Αιγυπτία. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να ζούνε στην ελευθερία της βούλησής τους κοντά στον Θεό και να μην μας εκπλήσσει το παρελθόν τους. Να θαυμάζουμε το παρόν και να ευχόμαστε για το μέλλον. Και ο ’γιος Κυπριανός ήταν ο φοβερότερος μάγος της εποχής του. Η πίστη του στον Χριστό τον ανέδειξε σε επίσκοπο της εκκλησίας και διώκτη της πλάνης του διαβόλου» δήλωσε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, μας μετέφεραν ότι ο Νίκος Χορταρέας, επιθυμεί να σεβαστούμε τη νέα του ζωή, μακριά πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Χορταρέας είχε απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα το 2014, όταν είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή-μαμούθ ύψους 700.000 ευρώ.

Τότε είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες: "Είναι γεγονός! Ανοίξανε τους λογαριασμούς, βρήκανε καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το ’90 που δούλευα στα κανάλια και μου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά. Βρήκανε κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον. Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία."

Πλέον τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του και ξεκινάει μία νέα ζωή κοντά στον Θεό.

===============================================

 

Ποιος δεσπότης ή ποιοι, ευτελίζουν το κύρος της Εκκλησίας, του κλήρου και των μοναχών, χειροτονώντας ή χειροθετώντας τον περιβόητο αστρολόγο Νίκο Χορταρέα, δικαιολογώντας με ευτελή επιχειρήματα τις πράξεις τους;

 Τι κρύβει η υπόθεση; Γιατί επέλεξαν το σκότος και όχι το φως;;; Θα επιληφθεί επιτέλους η ΔΙΣ;  

Διευκρινήσεις από την Ι.Μ. Σύρου για τη χειροτονία του Νίκου Χορταρέα

Ανακοίνωση σχετικά με την χειροτονία του αστρολόγου Νίκου Χορταρέα ως ιερομόναχος, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Σύρου.
Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση διαψεύδονται δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο κ. Χορταρέας πρόκειται να χειροτονηθεί ή ότι διακονεί στην Ι.Μ. Σύρου.
Διευκρινίζεται ότι σε σχετικό δημοσίευμα για το εν λόγω θέμα, αναφέρονταν ξεκάθαρα ότι ο Νίκος Χορταρέας (ο οποίος θα ονομάζεται, πλέον, Ιερομόναχος Κυπριανός) πρόκειται να χειροτονηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Την ψευδή είδηση χειροτονίας του πρώην αστρολόγου στην Ι.Μ. Σύρου μετέδωσαν άλλες ηλεκτρονικές σελίδες που δεν εδρεύουν στο νομό μας.
Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Σύρου:
Επειδή σε ενημερωτικές ιστοσελίδες αναφέρεται ότι ο Ιερομόναχος Κυπριανός Χορταρέας εκάρη Μοναχός στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου ή και ότι διακονεί σ΄ αυτήν, κατόπιν σχετικού επιμόνου παρακλητικού αιτήματος των Μοναχικών Ταγμάτων των Ιερών Μονών, από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι ο συγκεκριμένος Κληρικός ούτε εκάρη Μοναχός, ούτε ἐχειροτονήθη οὔτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο διηκόνησε ή διακονεί σ’ αυτήν ή σε Ιερά Μονή αυτής.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Ερμούπολη, 10 Ιουλίου  2019