Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ο Διώκτης του αγωνιστού π. Στυλιανού Καρπαθίου, Πειραιώς κος Σεραφείμ θα στηλιτεύσει τον φίλο του καναλάρχη του MEGA Μαρινάκη και θα απαιτήσει την παύση του τηλεοπτικού αισχρουργήματος "Μαύρο Ρόδο" που διασύρει τον Μοναχισμό;


Το τηλεοπτικό αισχρούργημα "Μαύρο Ρόδο" του καναλάρχη του MEGA   Μαρινάκη  διασύρει τον  Μοναχισμό και προσβάλει την Ορθόδοξο Πίστη.

Οι Πιστοί περιμένουν την ρηξικέλευθο παρέμβαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας  για την παύση αυτής της βλάσφημης  τηλεοπτικής σειράς. Θα παρέμβει όμως;

Ο Διώκτης του αγωνιστού π. Στυλιανού Καρπαθίου, ο Πειραιώς κος Σεραφείμ, θα  στηλιτεύσει τον αγαπητό φίλο του, καναλάρχη του MEGA Μαρινάκη και θα απαιτήσει την παύση του τηλεοπτικού αισχρουργήματος "Μαύρο Ρόδο", που διασύρει τον Μοναχισμό, ή ευσχημόνως  θα σιωπήσει;


 Τα Μοναστήρια μας θα διαμαρτυρηθούν για τον διασυρμό που υφίσταται ο Μοναχισμός;

Ή μήπως  το βάρος πέφτει πάλι στους ώμους των συνειδητών πιστών να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν στα μίσθαρνα πορνοκάναλα,  όπως το MEGA  και τον πολυπράγμονα καναλάρχη του Μαρινάκη;  Πρωτίστως όμως,  αυτό πρέπει να γίνει προς τους Αναξίους Επισκόπους  μας και την απρακτούσα Ι. Σύνοδο. 

Δυστυχώς για την Εκκλησιαστική μας ιστορία, σε αυτούς τούς πιστούς   πολλές  Μονές και  Ναοί  συναίνεσαν και τους έκλεισαν τις πόρτες, τους μασκοφόρεσαν και τους επέβαλαν μέτρα αποστασιοποίησης  υπακούοντας  στη Νέα Τάξη Πραγμάτων  και τη Φρικτή ιατροφασιστική τρομοκρατία της προδοτικής  κυβέρνησης της Νέας Τρομοκρατίας με την συναίνεση της παραπαίουσας προσκυνημένης   Διοικούσας Εκκλησίας. 

Θα τολμούσε το MEGA του κ. Μαρινάκη, αλλά και τα άλλα εκμαυλιστικά ανθελληνικά  κανάλια (ΕΡΤ, ΣΚΑΙ, ΣΤΑΡ, ΟΡΕΝ, ΑΝΤΕΝΑ, κ.α. κεντρικά και περιφερειακά) και ο συρφετός τους,  να προσβάλει το Κοράνι, το Ισλάμ και τις Μουσουλμάνες;  Φυσικά όχι, γιατί ξέρουν ότι τους περιμένει η τύχη του Σαλμάν Ρουσντί* για τους  βλάσφημους στοίχους του στο Μωάμεθ.Σαλμάν Ρούσντι: Παγκόσμιο σοκ με την απόπειρα δολοφονίας του συγγραφέα - MyPress (mypressnet.gr) . Στην Εκκλησία όμως, του Χριστού καρφώνουν τα καρφιά τους των Χριστιανών απρακτούντων.

Αν ο λαός διαμαρτύρονταν, όπως εκείνος ξέρει, στα τηλεοπτικά  κανάλια της διαφθοράς και παραπληροφόρησης για την προπαγάνδα που υφίσταται και την  ανάθεση - ανάληψη  εργολαβίας προωθήσεως των θανατηφόρων σκευασμάτων με κάτι "ιεραπόστολους" τύπου " Ευα-εισαγγελάτου"   σίγουρα δεν θα είχε παρασυρθεί πολύς κόσμος και δεν θα είχαν υποστεί τις θανάσιμες επιπτώσεις και ανήκεστες βλάβες. 

Τα τηλεοπτικά ανθελληνικά αυτά κανάλια σπείρουν την διαφθορά και την εγκληματικότητα. Δρέπουν  κέρδη εκατομμυρίων   από την προβολή   της χυδαιότητας, της βίας και του αίματος.  Όταν έχεις τέτοια διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημερώσεως, είναι βέβαιο ότι έχεις υποδουλώσει την κοινωνία και η χώρα έχει χάσει την άμυνά της και την κυριαρχία της.  

                                                               π. Αθανάσιος Α.Ο.

Σχόλια:

Ἕως πότε θά τά ἀφήνουμε ἀδιαμαρτύρητα νά μαζεύονται ἔχοντας τά κεφάλια μας χωμένα στήν ἄμμο;

 Ἕως πότε θά τήν καταπίνουμε ἀμάσητη ὅλη τή δυσωδία καί τή σαπίλα; 

Ἕως πότε, ἐνῶ οἱ καιροί ἀπαιτοῦν ἐπιτακτικά νινευιτική μετάνοια, ἐμεῖς θά ἐπιμένουμε νά ξεπέφτουμε ὅλο καί πιό χαμηλά;  

( Απόσπ. Νεκτάριος Δαπέργολας)   

================

 Αναμένουμε από το μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να καυτηριάσει δριμέως και να στηλιτεύσει με αυστηρό τρόπο και με τον ανάλογο τόνο το συγκεκριμένο αισχρούργημα που προώρισται να εκβράσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος τηλεοπτικός υπόνομος που ακούει στο όνομα MEGA και που ανήκει στο φίλο του Μαρινάκη...

Λ Ν


==============================
========================================================
Αλληλοκολακείες  Μαρινάκη- Σεραφείμ Πειραιώςmarinakis

....Ο κ. Μαρινάκης εξήρε την προσωπικότητα του Σεβασμιώτατου για την αδιάκοπη προσφορά του επί μία 10ετία στον πειραϊκό λαό, υπερθεματίζοντας παράλληλα το κύρος του και τον λόγο του, που μέσα από τα κυρήγματά του μεταφέρει τον λόγο του Χριστού χωρίς φόβο και πάθος.

       Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:


......Καθημερινά παράγεις ένα τεράστιο έργο για την Πειραϊκή Εκκλησία, για τον Πειραιά, για τους πολίτες, για τους πιστούς.

Και το δεύτερο, ο ανατρεπτικός σου λόγος, που πάντα έχει καλοπροαίρετα κριτήρια, λες τα πράγματα με το όνομά τους, ταράζεις τα ήρεμα νερά και έτσι ο απλός πολίτης, ο πιστός, καταλαβαίνει τί συμβαίνει γύρω του, τί μπορεί να περιμένει και τί μπορεί να κάνει.

Σεβασμιώτατε Σεραφείμ συνέχισε έτσι. Μην αλλάξεις τίποτα. Εμείς έτσι σε αγαπάμε και έτσι σε στηρίζουμε".