Την ώρα που στο αμερικανικό Κογκρέσο προσεύχονται στον Αλλάχ και τον καλούν να επιβάλλει παγκόσμια κυριαρχία, εκατοντάδες Εβραίοι συγκεντρώθηκαν στο όρος του Ναού για ένα μαζικό «Aliyah», τον μαζικό ερχομό δηλαδή των Εβραίων της διασποράς στην «γη του Ισραήλ», καθώς θεωρούν πως πλησιάζει η ώρα εμφάνισης του «Μεσσία» τους, ως παγκοσμίου ηγέτη.
    Μάλιστα, με αφορμή την εβραϊκή εορτή Sukkot, στάλθηκε μήνυμα προς τον «Hashem»: Οι Εβραίοι και όλα τα έθνη είναι έτοιμοι για τον Τρίτο Ναό» και τον ερχομό του Μεσσία, τα «βήματα του οποίου ήδη ακούγονται», όπως ειπώθηκε.
    Το Hashem είναι εβραϊκή λέξη για τον «θεό του κόσμου τούτου» και σημαίνει κυριολεκτικά «το όνομα».
    Κατά την ανάγνωση της Τορά και της προσευχής, ο τιμωρός θεός των Εβραίων αποκαλείται συχνά Hashem, ως ένας τρόπος μη αναφοράς του ονόματός του.
   Υπάρχουν πολλά ονόματα για τον «θεό» της εβραϊκής όπως Adoshem, Yah, Yahweh, Γιαχβέ, ο οποίος φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό και την γεμάτη αγάπη και μαθηματική λογική διδασκαλία Του!

Δείτε σχετικό βίντεο ἐδῶ: https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=nmhJr1LGmQ4

    Την ίδια ώρα, στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, την περασμένη εβδομάδα, ιμάμης είπε μία προσευχή, ισχυριζόμενος  πως ο θεός έχει γίνει γνωστός μέσω «πολλών ονομάτων» και οι άνθρωποι τον ζουν μέσω «πολλαπλών δρόμων».
   Με άλλα λόγια απήγγειλε μία προσευχή Πανθρησκείας, η οποία με την σειρά της καλεί, ουσιαστικά, τον παγκόσμιο ηγέτη να κυβερνήσει με σιδηρά πυγμή τα έθνη της οικουμένης, όπως πολλοί αναφέρουν πως τελικά θα συμβεί.
  Πρόκειται για τον Abdullah Antepli, αντιπρόσωπο των ισλαμικών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Duke, ο οποίος φυσικά κλήθηκε από τους Δημοκρατικούς διεθνιστές των ΗΠΑ, προκειμένου να υμνήσει τον Γιαχβέ-Αλλάχ, το οποίο αποκαλεί Δημιουργό των πάντων και τον παρακαλεί, μεταξύ άλλων, να βοηθήσει στην δημιουργία μιας παγκόσμιας πολυπολιτισμιμικής, πολυθρησκευτικής κοινωνίας με αρχή τις ΗΠΑ!
   Άραγε σε συνδυασμό με τις επισημάνσεις πολιτικών για «επιτακτική ανάγκη παγκόσμιας κυβέρνησης«, μήπως σιγά-σιγά να παίρνουμε σοβαρά αυτά που ειπώνονται σε Ιερουσαλήμ και αμερικανικό Κογκρέσο;
Δείτε βίντεο ἐδῶ: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=g3MZBu74TjU


Πηγή