Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ

Εφημερίδα Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης Α.Φ.176
                     ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ
Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο πέφτουν οι μάσκες. Οι πολιτικοί ηγέτες έχουν καταντήσει απλοί μεσάζοντες της εξουσίας και η δύναμη των κρατών έχει εξασθενήσει. Αυτοί που κάνουν κουμάντο πλέον, είναι οι ηγέτες του χρηματοπιστωτικού τομέα των επιχειρήσεων, της αμυντικής πολεμικής βιομηχανίας κ.α. οι οποίοι ελέγχουν ακόμη και τα εθνικά κοινοβούλια. Έχουν ιδρύσει “φιλανθρωπικές” οργανώσεις, όπως είναι οι Bildeberg Group, Rhodes Trust, Bohemian Club, Council on Foreign Relations, Skull and Bones…, με μοναδικό σκοπό, κάποια στιγμή, ολόκληρος ο πλανήτης να καθοδηγείται από λίγους ανθρώπους, και, αντί πολλών και διαφορετικών ηγεσιών, να υπάρχει μία και μοναδική κυβέρνηση, μία Παγκόσμια Κυβέρνηση με ένα ενιαίο νόμισμα μιας και μοναδικής τράπεζας για ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτοί οι λίγοι θα επιβάλουν νόμους και κανόνες, θα παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα, θα ελέγχουν την ελευθεροτυπία συγκεντρώνοντας τα Μ.Μ.Ε. και μέσω της ελεγχόμενης προπαγάνδας θα καλλιεργήσουν “φωτισμένη” προσωπικότητα ηγέτη – μαριονέτα για την ανάγκη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ως φυσικής κατάληξης της ανθρώπινης ιστορίας και προόδου (sic).
Μπορεί όλα αυτά, πριν μερικά χρόνια, να ακούγονταν απίστευτα. Σήμερα όμως, που οι εξελίξεις και οι μεταβολές πραγματοποιούνται με καταιγιστικούς ρυθμούς, τίποτε δεν πρέπει να μας παραξενεύει δεδομένου ότι σ’ αυτό συμβάλλουν και οι χριστιανικές εκκλησίες όπως κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει.
Το Βατικανό έχει δημοσιεύσει (24/10/2011) έκθεση για την οικονομική κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισής της, η οποία γράφτηκε από τον Καρδινάλιο Peter Turkson επικεφαλής του τμήματος σύνταξης αυτού του εγγράφου-έκθεσης με ευθύνη του Ποντιφιακού Συμβουλίου. Σ’ αυτό περιγράφει, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, το πώς οραματίζονται κάποιοι τον κόσμο μας, καθώς και τη σταδιακή δημιουργία μιας υπερεθνικής αρχής και εξουσίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο: «Ο κόσμος χρειάζεται ένα νέο σώμα κανόνων που θα ρυθμίζει τα της παγκόσμιας χρηματαγοράς και κάποια μορφή παγκόσμιας νομισματικής διαχείρισης. Υπάρχει η ανάγκη ύπαρξης μιας κεντρικής παγκόσμιας τράπεζας που θα ρυθμίζει τη ροή αλλά και ολόκληρο το σύστημα των ισοτιμιών, όπως κάνουν σε μικρότερο επίπεδο οι εθνικές κεντρικές Τράπεζες…». Με απλά λόγια, καταργούνται οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς και ελεγχόμενα τα πάντα από ένα κεντρικό σύστημα θα κατευθύνονται εκεί που εκείνοι θα θέλουν, με τελικό αποτέλεσμα το παγκόσμιο νόμισμα.
Σε άλλο σημείο του εγγράφου αναφέρεται: «Η οικονομική κρίση απαιτεί απ’ όλους μας να επανεξετάσουμε σε βάθος τις αρχές και τις πολιτισμικές και ηθικές αξίες που αποτελούν τη βάση της κοινωνικής μας συνύπαρξης…». Και ερωτούμε: Γιατί, κύριοι του Βατικανού, ν’ ασχοληθούμε μ’ αυτά και να μην επανεξετάσουμε την οικονομική κρίση και ποιοι είναι αυτοί που την προκαλούν;
Και παρακάτω συνεχίζει το έγγραφο: «Η Παγκοσμιοποίηση, ενώνει τους λαούς και οδηγεί προς ένα νέο “κράτος δικαίου” σε υπερεθνικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας γόνιμης συνεργασίας. Με μια δυναμική παρέμβαση μπορούμε να βάλουμε τέλος στο παρελθόν και στις αντιπαλότητες που δημιουργούν τα εθνικά κράτη…, δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο διεθνιστικό που θα σέβεται την ταυτότητα κάθε λαού μέσα από μία πολύπλευρη εξέλιξη…».
Μα όλα αυτά που προτείνει το Βατικανό αποτελούν πιστό αντίγραφο του σχεδίου των σκοτεινών δυνάμεων.
Το φοβερό δε της ανελεύθερης και δικτατορικής αυτής έκθεσης είναι η διδόμενη πληροφορία ότι «η αλλαγή αυτή θα γίνει σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας κάθε κράτους, το οποίο θα αναγκαστεί να μεταβιβάσει αρμοδιότητες και εξουσίες σε μια παγκόσμια αρχή… Η ενέργεια αυτή θ’ αποτελεί στοιχείο απαραίτητο σε μια χρονική συγκυρία, όπου η ανθρώπινη κοινωνία και οικονομία, μαζί με την πρόοδο της τεχνολογίας θα ξεπερνούν τα σύνορα, τα οποία ήδη έχουν διαβρωθεί μέσα στο νέο παγκοσμιοποιημένο κόσμο…».
«Άγιε Καρδινάλιε», ήρθες καθυστερημένος, γιατί αυτά που προτείνεις μας τα είπαν νωρίτερα τα… γεράκια της “Ενωμένης Ευρώπης” – Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, ο Φολφγκονγκ Σόιμπλε, κ.α. – προκαλώντας κνησμό στους Έλληνες.
Αξίζει όμως να αναφέρουμε και τα… περισπούδαστα λόγια του μεγάλου αιρεσιάρχη της Δύσης Πάπα, για να καταλάβουμε από τα λίγα πολλά: «Η παγκοσμιοποίηση, αν και φαινομενικά είναι κάτι αρνητικό, εντέλει ενώνει τους λαούς και είναι θέλημα… Θεού…».
Αναγνώστες μας, από τα λίγα στοιχεία που αναφέραμε στο παρόν άρθρο, διαπιστώνουμε, ότι τα λεχθέντα του Πάπα αποτελούν ύβρη κατά του προσώπου του Θεού καθ’ ότι το «μία ποίμνη τις ποιμήν» δεν υπονοεί ως ποιμένα την αποκαλούμενη από τους σκοτεινούς κύκλους και αναγνωριζόμενη από τον ίδιο «παγκόσμια κυβέρνηση» με συνέχεια τον εαυτό του ως μοναδικό πανθρησκειακό αρχηγό, αλλά τον Σωτήρα Χριστό, που θυσίασε τη ζωή του για χάρη αυτού του ποιμνίου που ελεύθερα και αβίαστα θα τον αποδέχεται ως αληθινό ποιμένα και συγκληρονόμο της βασιλείας του Θεού.
Το ότι, τα σχεδιαζόμενα για την υποταγή του κόσμου, θα πραγματοποιηθούν, δεν αμφιβάλλει κανείς, διότι ο Χριστός αφενός μίλησε γι’ αυτά, αφετέρου δε επέτρεψε – παραχώρησε – έτσι να γίνουν «ίνα οι δόκιμοι φανεροί γένωνται», για να φανερωθούν οι αληθινά πιστοί (Α΄ Κορ. 11, 19).
Ας μην πανηγυρίζουν, λοιπόν, οι στρουθοκαμηλίζοντες  γιατί «ο κυνηγός» υπάρχει και είναι δίκαιος και «αποδίδει εκάστω κατά την πίστη και τα έργα του» και δεν είναι άλλος από το Χριστό μας.
Καιρός, λοιπόν, η άθεη Δύση να ανανήψει (συνέλθει) και να πάψει να ενεργεί ως «αυτοθεός» σκληρός και δυνάστης.
Να το ευχηθούμε ολόψυχα· ποτέ δεν είναι αργά.
1.       Η στρουθοκάμηλος όταν δεν μπορεί να αποφύγει τον κυνηγό βάζει το κεφάλι της πίσω από ένα αντικείμενο για να μη βλέπει και από τότε πιστεύει ότι δεν υπάρχει κυνηγός γιατί δεν τον βλέπει.