Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Απορίας άξια και σκανδαλισμό προκαλεί η στάση μερικών ηγουμέμων του Άγιου Όρους έναντι των Οικουμενιστικών Εκκλησιαστικών και Πολιτικών ταγών

Το Άγιον Όρος προωθεί αντίχριστους κυβερνήτες;                                    http://www.pentapostagma.gr/



tsipras-agio-oros
Στο Άγιον Όρος έγινε κι αυτό το απίστευτο. Ήρθε ο πιο βλάσφημος πολιτικός που έχει βγάλλει η Ελληνική ιστορία! Πρόκειται περί του Τσίπρα, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που κόβει σίριζα όλες τις Ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες, τα ήθη και τα έθιμα, ένας οδοστρωτήρας που ισοπεδώνει ότι όρθιο βρει μπροστά του και αυτά δεν τα λέμε διότι έχουμε κάτι εναντίον του, πλάσμα του Θεού είναι, αν και δεν το αναγνωρίζει, αλλά όταν είσαι Ελληνας Ορθόδοξος Χριστιανός και σου λέει «θα χωρίσω το κράτος από την Εκκλησία», δεν πρέπει να πεις, όπως ο Μακρυγιάννης: «ποιός είσαι συ τσογλάνι που τρισκατάρατου που θα χωρίσεις την Ελλάδα από την Εκκλησία, που είναι ότι πολυτίμητον τζιβαϊρικον έχομεν;» . Όταν πάνε οι συριζαίοι και δεν ορκίζονται χριστιανικά, δεν πρέπει να τους πεις: «Πού πάτε διαβολόπαιδα, που η μάνα σας και η γιαγιά σας , σας μεγάλωσαν με το Σταυρό, το Χριστό και την Παναγία και εσείς διαγράφετε τους προγόνους και τις αρχές τους;» Πρόεδρε, υποκριτά, λες ότι υπερασπίζεσαι την εργατική τάξη και τι σε πειράζει η Εκκλησία και ο Θεός που λατρεύεται εκεί και την πολεμάς; Εξολοθρευτά, καταργείς τα πάντα , σύμβολα, εικόνες, μυστήρια, σημαίες, παρελάσεις, σύνορα, διότι εσύ δεν πιστεύεις σε τίποτα, δήθεν χάρη των μειονοτήτων και αυτά που απέκτησαν οι πρόγονοί σου με ιδρώτα και αίμα, τα οποία δεν ήταν ξένα, αλλά δικά τους απο χιλιάδες χρόνια και ήταν καταπατημένα κι εσύ τα παραδίδεις , διότι το λέει το κόμμα, για αυτό ισχύει αυτό που λένε: «ο κομμουνιστής δεν έχει Πατρίδα, διότι και τον αδελφό του σκοτώνει για το κόμμα».
Ήρθε ο αρχηγός της αθεϊας και της προδοσίας στο Άγιον Όρος , που δεν σέβεται τίποτα, που ενώ έχει οικογένεια είναι ανύπανδρος, και με παιδιά αβάπτιστα, να κάνει τι; Να προσκυνήσει; Μα δήλωσε άθεος, να μετανοήσει; Μα δεν δήλωσε καμμία μετάνοια, να πει:


«πατέρες, εσείς με δέχεστε με τόση αγάπη, για αυτό και εγώ παίρνω πίσω, ένα από όσα δήλωσα σαν θεομάχος και εκκλησιομάχος. Δήλωσα θα πάρω την περιουσία της Εκκλησίας, επειδή είναι άχρηστη, θα κόψω το μισθό των Ιερέων, διότι είναι άχρηστοι, θα απαγορεύσω κάθε τι το χριστιανικό για να μη θίγονται οι αλλόθρησκοι, θα φτιάξω όλων των θρησκευμάτων εκκλησίες, διότι έχουν ανθρωπιστικά δικαιώματα, θα καταργήσω τα σύνορα για να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι, επειδή η γη ανήκει σε όλους, να νομιμοποιήσω όλες τις ανήθικες πράξεις των ανθρώπων, αφού δεν υπάρχει Θεός να τις απαγορέψει, φυσικά θα καταργήσω και το άβατο, διότι δικαιούνται οι συριζαίϊσσες να μπουν, να πείσουν τους πατέρες να μη κρατούν παρθενία για έναν Θεό ανύπαρκτο. Και αν δεν τα δεχθείτε, έχουμε οργανώσεις να σας τρομοκρατήσουμε, όπως Πύρινες Φωτιές κ.α. Κι αν αντιδράσετε με διαδήλωση, έχουμε κουκουλοφόρους να σας ενοχοποιήσουμε».
Οσα δήλωσε και έπραξε ο κομμουνισμός και η αριστερά (όχι Γιάννης, Γιαννάκης), η ιστορία φρίττει να τα καταγράψει, αυτό όμως δεν δικαιώνει ούτε τη δεξιά, ούτε το κέντρο, διότι αυτοί μας κυβέρνησαν και μας κατέστρεψαν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσουμε και την άθεη αριστερά, διότι από πριν γνωρίζουμε τι μας περιμένει.
Όμως , οι Πατέρες τι του είπανε και του κάνανε του νέου Λένιν; Υποδοχές, τιμές, φιλοφρονήσεις, προσκυνήματα! Μα καλά, δεν βρέθηκε κανένας να του πει μιά κουβέντα; Βρέθηκε ένας λαϊκός, που με την προτροπή της ομάδος των Αγιορειτών Πατέρων και την ευλογία του Γέροντα Γαβριήλ πήγε και του είπε: «εσύ είπες ότι είσαι άθεος, γιατί ήλθες στο Άγιον Όρος;» και του απήντησε καμαρωτός: «είδες και αυτό το είπα και στο Άγιον Όρος ήρθα». Κατόπιν, του ξαναλέει «οι αγωνιστές Πατέρες δεν σε θέλουν, να φύγεις», τότε ο αγέρωχος πρόεδρος κατάλαβε το λάθος του, κατέβασε το κεφάλι του και έφυγε σαν βρεγμένη γάτα.
Ωστόσο, το έργο παίχτηκε, πήγε στην Ιερά Κοινότητα και αφού αντάλλαξαν χαμόγελα και χειραψίες, ο Αγιος Πρώτος τον ξενάγησε στα κειμήλια και τον πήγε στο Πρωτάτο, που εκεί επιτεύχθηκε η πλέον κορυφαία θεατρική σκηνή ολων των αιώνων, ο άθεος ζήτησε και πήγε μόνος του μέσα στο ιερό του Πρωτάτου που είναι η Παναγία Αξιον Εστί και προσευχήθηκε για 10 λεπτά. Και τι μπορεί να ζήτησε ο μισέλληνας και χριστιανομάχος; «Παναγία, κάνε με Πρωθυπουργό να καταστρέψω Εκκλησία και Ελλάδα, όπως οι προηγούμενοι κομμουνιστες αφάνισαν τις δικές τους».
Δυστυχώς, το πιο τραγικό από όλα έγινε στην Ιερά Μονή Καρακάλλου, διότι πήγε και εκεί η λαίλαπα της ασεβείας και ο Ηγούμενος έλειπε στην Κρήτη και οι ταλαίπωροι πατέρες τον κάλεσαν να έλθει επειγόντως να συναντήσει τον Μέγα Αρχηγό της Αθεϊας και ήλθε ο φουκαράς ο Ηγούμενος στα 80 του, να κάνει ομολογία αθεϊας, να συναντήσει «το βδέλυγμα της ερημώσεως το εστώς εν τόπω αγίω», να τιμήσει, να ευλογήσει και να αναδείξει το μέλλοντα Πρωθυπουργό, που θα ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο των σκοτεινών δυνάμεων που έχει αναλάβει στις 3 επισκέψεις στην Αμερική.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα 4 Μοναστήρια που επισκέφθηκε, Σιμωνόπετρα, τα αδελφά μοναστήρια Ιβήρων και Σταυρονικήτα και Ξενοφώντος, που οι Ηγούμενοι Ελισαίος, Βασίλειος και Αλέξιος έχουν έλθει απ΄έξω και δεν έχουν την αγιορείτικη παράδοση. Για αυτό ο Πρωτεπιστάτης είπε ότι ο Τσίπρας ήλθε καθαρά για πολιτικούς λόγους και υπολόγισε προσεκτικά που θα πάει και τι θα πει, όμως το Άγιον Όρος δεν πρέπει να είναι οργανισμός που δέχεται τον κάθε εγκληματία πολιτικό και προδότη εθνικό που δεν δηλώνει μετάνοια με έμπρακτη αλλαγή πολιτικής και να του δίνει πιστοποιητικό εθνοσωτήρα.

Αφού δεν μπορεί να τους ελέγξει, ας μην τους δέχεται, για χάρη του ποιμνίου που σκανδαλίζεται Αυτά που γράφουμε, πολλούς θα ενοχλήσουν, αλλά η αλήθεια πονάει, για αυτό και τον Κύριο πήραν να σταυρώσουν
Αγιορείτες Πατέρες