Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ο μεγάλος σύμμαχος της Νέας Τάξεως Πραγμάτων ΝΤΠ οι Δεσποτάδες!

Η επιτυχία των φασιστικών μέτρων με αφορμή τον κορωνοϊό οφείλεται στους Έλληνες Επισκόπους!

Τώρα που αποδείχτηκε περίτρανα και με αριθμούς ότι ο
κορωνοϊός δεν αποτελεί πανδημία, που αποδείχτηκε ότι η Ν. Τάξη και οι εγκάθετοι  της Ν. Τάξεως την χρησιμοποιούν εις βάρος των λαών και για την επιτυχία των σχεδίων τους, οφείλουμε, βλέποντας εκ των υστέρων τα γεγονότα, να πούμε ότι ο μεγάλος σύμμαχος της Ν. Τάξεως δεν είναι άλλος παρά οι Ορθόδοξοι Επίσκοποι και μάλιστα οι της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Διότι, αν οι Έλληνες Επίσκοποι και ιερείς, που επηρεάζουν ένα μεγάλο τμήμα του λαού, κήρυτταν και μετέδιδαν την υγιή διδασκαλία για τη στάση της Εκκλησίας απέναντι σε πολύ χειρότερες επιδημίες, πρόβαλαν το προσωπικό τους παράδειγμα ως πρότυπο, και αντιστεκόταν στο κλείσιμο των ιερών Ναών, αντιστεκόταν στην ματαίωση των εορτών της Μ. Βδομάδας και
του Πάσχα,  τότε ΟΛΑ τα ΜΕΤΡΑ της Κυβέρνησης και των Εντολέων της θα έπεφταν στο κενό, αφού εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν θα τα εφάρμοζαν.
Φυσικά ο Καίσαρας θα έταξε κάτι στους Δεσποτάδες δια του Αρχιεπισκόπου  και οι Δεσποτάδες πούλησαν αντί πινακίου φακής τα πνευματικά τους πρωτοτόκια στην ελευθερία και στην αντίσταση κατά του κάθε Αντίχριστου. Πούλησαν την Πίστη «αντί τριάκοντα αργυρίων». Και έκλεισαν τους Ναούς. Στέρησαν τους πιστούς από την Θ. Κοινωνία. Τους δίδαξαν την εθελοδουλεία, αυτοί οι κατά Χριστόν άρχοντες ελευθερίας. Τους ενίσχυσαν τον φόβο, αυτό ακριβώς που επεδίωκαν οι κυβερνώντες, ώστε να επιβάλλουν στο λαό τον πρώτο πάνδημο φόβο, που θα λειάνει τον δρόμο των φόβων που θα μεταχειριστεί ο Αντίχριστος.
Ο θλιβερός Αρχιεπίσκοπος επιβεβαίωσε όλα αυτά χθες. Πήγε στον αγιασμό μαθητών και «έκανε λόγο για την ανάγκη να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του νέου κορονοϊού, ενώ μίλησε και για κάποιες αντιδράσεις που υπάρχουν τονίζοντας πως «μία οργανωμένη Πολιτεία δε μπορεί να ακούει τις όποιες φωνές, διότι αυτή έχει τις υπεύθυνες υπηρεσίες και τους υπεύθυνους παράγοντες που δίνουν οδηγίες και έχουμε καθήκον τις οδηγίες αυτές να τις εφαρμόζουμε» (Εδώ). 
Η πλήρης ταύτιση με της θεσμικής Εκκλησίας με τους διώκτες της. Η πλήρης υποταγή της εκκλησίας στον κόσμο. Εκκοσμίκευση και ορθολογισμός.
Αλλά έχει ο Θεός. Πληθαίνουν οι φωνές γιατρών και πολιτών που αντιτάσσονται στα μέτρα της εξαπάτησης του λαού. Καιρός και για το λαό να αποβάλλει το φόβο και να απαιτήσει την αντιμετώπιση του ιού, όπως είναι και όχι όπως τον παρουσιάζουν. 
Π.Σ.



Ο Αρχιεπίσκοπο ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο σε όλους τους μαθητές
Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν η Διευθύντρια κ. Κατερίνα Ράπτη και το προσωπικό του παιδικού σταθμού, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγαλιάς, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.

Μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο σε όλους. Έκανε λόγο για την ανάγκη να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του νέου κορονοϊού, ενώ μίλησε και για κάποιες αντιδράσεις που υπάρχουν τονίζοντας πως «μία οργανωμένη Πολιτεία δε μπορεί να ακούει τις όποιες φωνές, διότι αυτή έχει τις υπεύθυνες υπηρεσίες και τους υπεύθυνους παράγοντες που δίνουν οδηγίες και έχουμε καθήκον τις οδηγίες αυτές να τις εφαρμόζουμε».
Ευχαρίστησε, επίσης, τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την στήριξη, αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον παιδικό Σταθμό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου», ενώ εξήρε την πολύτιμη συνεργασία που υπάρχει.
Ευχήθηκε, ακόμη, η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική για όλα τα παιδιά και να έχουν υπομονή, ώστε να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες.
Κατόπιν, ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους και μίλησε για τα μέτρα προστασίας που έχει λάβει ο Δήμος για τον Κορονοϊό.
Ο παιδικός σταθμός «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» λειτουργεί υπό την ευθύνη του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος και του Οργανισμού «Εκκλησιαστική Μέριμνα». Προσφέρει καθημερινά πρωινό στα παιδιά, ενώ ποικίλλουν οι δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως μαθήματα αγγλικών, ξεναγήσεις σε μουσεία, γυμναστική και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Σκοπός του παιδικού σταθμού είναι η παροχή προσχολικής αγωγής, η συναισθηματική, νοητική και σωματική βοήθεια των νηπίων. Αυτό επιτυγχάνεται από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα που περιλαμβάνει τόσο μαθησιακές δραστηριότητες όσο και ψυχαγωγικές όπως κουκλοθέατρο, μουσικοθεραπευτική αγωγή κ.α.
Πηγή: Εδώ.