Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Εθιμοτυπική Επίσκεψη Του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Της Ισραηλιτικής Κοινότητας στο δεσπότη κ. Ιερώνυμο της Λάρισας. Με τους εβραίους δεν φοράει μάσκα, με τα χριστιανόπουλα όμως φοράει!

Εθιμοτυπική Επίσκεψη Του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Της Ισραηλιτικής Κοινότητας(15/09/2020)

 https://imlarisis.gr/%ce%b5%ce%b8%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b7/

Το νέο συμβούλιο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λαρίσης, αφού συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τη νέα διοίκηση, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ηλία Καμπελή, τον Αντιπρόεδρο κ. Μωϋσή Μανουάχ και την Γενική Γραμματέα κ. Μπέττυ Μαγρίζου και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν τις αγαθές σχέσεις της κοινωνίας της Λάρισας με την Ισραηλιτική κοινότητα.

 ==========================================

ΣΧΟΛΙΑ:
Ιερέας στην Κρήτη καταδικάστηκε, γιατί μίλησε κατά της χρήσης της μάσκας. Εδώ με την φωτογραφία του δεσπότη χωρίς μάσκα σε κλειστό χώρο  δεν προτρέπει σε μη χρήση της μάσκας;;;

Όταν μοιράζει ο ίδιος αντίδωρο με μάσκα!!

 Όταν σε κατασκήνωση κοριτσιών τους δώρισε...μασκες!!!
 Ο Χαρδαλιάς γιατί δεν επεμβαίνει, τι κάνει; Δεν πρέπει να μπούνε πρόστιμα;
Το χαζολόγημα είναι ότι κομπάζει και προβάλει την συνάντηση!!!