Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

"Δαιμονίσθηκε" ο Μητσοτάκης εξοργίστηκε με τον Κουμουτσάκο για την Θεία Κοινωνία

Στοχευμένα δημοσιεύματα, θέτοντας συνεχώς θέμα κινδύνου της δημόσιας υγείας με τη Θεία Κοινωνία.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα βρωμερά ΜΜΕ είτε
αυτοβούλως  είτε σε υπόγεια συνεννόηση με το Μαξίμου, πράγμα πολύ πιθανό, από δω και πέρα θα εντείνουν τα στοχευμένα δημοσιεύματα, θέτοντας συνεχώς θέμα κινδύνου της δημόσιας υγείας με τη Θεία Κοινωνία.
Προς το σκοπό αυτό έχουν  "επιστρατευθεί" και οι διάφοροι Μόσιαλοι, Δερμιτζάκηδες, εμμέσως ο ΙΣΑ και άλλοι (το όνομά τους λεγεών...). 
Αν εγκύψετε προσεκτικά στο δημοσίευμα, θα δείτε ότι το θέμα της Θείας Κοινωνίας, αποτελεί, ΦΡΙΞΟΝ ΉΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ Η ΓΗ, "θέμα διαπραγμάτευσης" της διοικούσας Εκκλησίας με το Μητσοτάκη...
Ο πόλεμος με την Εκκλησία μάλλον εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση του!
Είθε να διαψευσθώ!  
Ιατρός Λυκ. Νάνης


Ο Γιώργος Κουμουστάκος κοινώνησε χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, οι αντιδράσεις ήταν σφοδρότατες και σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη, μεταξύ των… εξοργισμένων, συγκαταλέγεται και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το γεγονός, ο κ. Κουμουτσάκος δέχθηκε τα δημόσια “πυρά” τόσο του Νίκου Χαρδαλιά, όσο και του Ηλία Μόσιαλου, με το πώς αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν είδε την φωτογραφία, να περιγράφεται στο δημοσίευμα ως εξής:

Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας.

“Έξαλλος, μου λένε οι πηγές μου από το Μαξίμου, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Οταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα μέσω του εκκλησιαστικού site Romfea έφτασε στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός την κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά.

Σε αυτήν ο κ. Κουμουτσάκος απεικονίζεται να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα. Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κ. Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία.

Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο «καυτό» ζήτημα της μεταξύ τους «διαπραγμάτευσης». Αγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα ατοπημάτων που έχουν για εκείνον στο Μαξίμου”.

https://www.newsit.gr/politikh/eksorgistike-o-mitsotakis-me-ton-koumoutsako-gia-tin-theia-koinonia/3106542/

 ====================================

 ”.