Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

ΦΡΙΚΗ Ανθρωπόμορφα ναζιστικά τέρατα του Ζελένσκι εφαρμόζουν πρακτικές ΙSIS μαστιγώνοντας δημοσίως πολίτες που έχουν δέσει σε στύλους στην πόλη Lutsk στην τ. Ουκρανία (βίντεο )

Αυτά δεν τα δείχνουν τα κανάλια της διαφθοράς και προπαγάνδας 

Ανθρωπόμορφα ναζιστικά τέρατα του Ζελένσκι εφαρμόζουν πρακτικές ΙSIS μαστιγώνοντας δημοσίως πολίτες που έχουν δέσει σε στύλους στην πόλη Lutsk στην τ. Ουκρανία. Τους έχουν γυμνώσει και τους μαστιγώνουν.

Αυτά τα καθάρματα εξοπλίζει η Δύση. Με αυτά τα καθάρματα συμμάχησε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Αυτή είναι η Δημοκρατία και η Ελευθερία της Δύσης….Ωμή βαρβαρότητα ακρότητες και στο Κίεβο.

Τα Τάγματα Θανάτου που εξοπλίζει η Δύση και χρηματοδοτεί η ΕΕ στο Κίεβο περιφέρουν γυμνούς αντιφρονούντες και στα γεννητικά όργανα έδεσαν το κορδόνι του Αγ. Γεωργίου.

Και σε άλλες πόλεις βασανισμένοι πολίτες δεμένοι σε στύλους…..Οι τιμωρητικές επιχειρήσεις του Δεξιού Τομέα του Τάγματος Αζόφ του Svoboda σε πλήρη εξέλιξη.

Οι σταυρωμένοι του Κιέβου. Οι Στυλίτες Μάρτυρες στη νεοΧιτλερική Ουκρανία.

Χαλέπι το Κίεβο ίδιες εικόνες…..

   Συνεχίζονται με την κάλυψη τη Δύσης τα όργια βασανιστηρίων τζιχαντιστικού τύπου στους αντιφρονούντες στην Ουκρανία. Συνεχή ροή από εικόνες και βίντεο. Στο Κίεβο κολαστήριο έχουν δέσει γυμνούς δυο πολίτες. Ένστολοι ένοπλοι που φέρουν κίτρινο περιβραχιόνιο χαρακτηριστικό του Ουκρανικού Στρατού βασανίζουν ανελέητα 2 πολίτες που είναι δεμένοι από κοινού στον ίδιο στύλο.Oυρλιαχτά πόνου.

=========
Μ΄ελληνικά όπλα δολοφονούνται οι Έλληνες της Μαριούπολης;; Προδοσία…… Η χώρα μπορεί ν΄αποδειχθεί ότι εμπλέκεται σ΄εγκλήματα πολέμου.

dimpenews.com

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ στους συνδέσμους :

ΕΔΩ:+18 Απειλούν με αποκεφαλισμό βουλευτή. Τρομοκράτες τζιχαντιστές Ναζί. Οι SBU ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες συνέλαβαν βουλευτή! Μαζικές εκκαθαρίσεις κατά αντιφρονούντων! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – dimpenews.com

ΕΔΩ : Οι ουκρανοναζί απαγορεύουν στους αμάχους να φύγουν και τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα. ΦΩΤΟ – dimpenews.com


και ΕΔΩ: ΦΡΙΚΗ:ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΟΡΩΣΟ ΜΑΧΗΤΗ – dimpenews.com       18+

             



     





Οι ίδιες πρακτικές που ακολούθησαν οι Μπαντεριστές όταν κρεμούσαν παιδιά της Πολωνίας στα δέντρα…


Χαλέπι
=========================

DONBASS, ΠΌΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΊΑ, ΡΩΣΊΑ, RUSSIE, UNCATEGORIZED, WAR IN DONBASS
Οι Ουκρανοναζί δένουν τους αντιφρονούντες σε στύλους!! ΦΩΤΟ



Οι Ουκρανοναζί επαναλαμβάνουν τις πρακτικές ταπείνωσης κατά του ρωσόφωνου στοιχείου μιμούμενοι τους τζιχαντιστές. Δένουν τους αντιφρονούντες σε δημόσιους χώρους σε όλη τη χώρα σε φανοστάτες και τηλεγραφόξυλα χρησιμοποιώντας σχοινί και ταινία. Bέβαια τους παρουσιάζουν ως επίδοξους λεηλασίας.

Kαι στην πόλη Ζιτόμιρ στη ΒΔ τ. Ουκρανία οι Ουκρανοναζί δένουν αντιφρονούντες σε στύλους. Δεμένοι ακίνητοι καθηλωμένοι στο χιόνι μ΄εμφανή σημάδια βασανισμού.


Θυμάμαι ένα ανατριχιαστικό βίντεο παλιότερα από Κιέβο όπου είχαν ανάλογα δέσει σε στύλο έναν πολίτη και βασάνισαν νεαρό φωνάζοντας ”Δόξα στην Ουκρανία” και ”Σλάβε”. Τότε στην πλατεία Maidan,υπό την ιαχή «Δόξα στην Ουκρανία», μια ομάδα εξτρεμιστών έδεσε χειροπόδαρα ένα νεαρό σε στύλο ηλεκτρικού και τον ξυλοκόπησε άγρια. Η δημοσιογράφος Olga Shary δημοσίευσαν το βίντεο του μεσαιωνικού και τζιχαντιστικού λιντσαρίσματος ενός νέου από ομάδα εξτρεμιστών με την κατηγορία ότι ήταν μικροδιακινητής ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο ακόμη πιο σκοτεινά παραμένουν τα κίνητρά τους αφού τον φώναζαν υποτιμητικά ”Σλάβο”….


dimpenews.com


ΠΗΓΗ:ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ Ανθρωπόμορφα ναζιστικά τέρατα του Ζελένσκι με πρακτικές ΙSIS μαστιγώνουν δημοσίως ξεγυμνωμένους πολίτες που έχουν δέσει σε στύλους! Στο Κίεβο περιφέρουν γυμνούς αντιφρονούντες και στα γεννητικά όργανα έδεσαν το κορδόνι του Αγ. Γεωργίου. Οι σταυρωμένοι του Κιέβου. Οι Στυλίτες Μάρτυρες στη νεοΧιτλερική Ουκρανία. ΝΑΤΟ- ΕΕ- ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ !ΒΙΝΤΕΟ. – dimpenews.com
      

==============================================
Φ Ρ Ι Κ Η   συνέχεια στο σύνδεσμο 18+ :


CapUGGIUQCSUGM

Oι ουκρανοί εθνικιστές του τάγματος “Azov” έστειλαν στην πολιτοφυλακή και στους χάκερ της “CyberBerkut” ένα βίντεο που απεικονίζει ένα τρομερό έγκλημα.Οι ναζιστές καίνε ζωντανό σταυρωμένο έναν μαχητή της Νέας Ρωσίας.

“Οπως διαβεβαιώνουν οι δημιουργοί αυτού του βίντεο το περιστατικό έγινε  κοντά στο χωριό Shirokino που παραμένει σταθερά στη Νέα Ρωσία αλλά τα γύρω υψώματα ελέγχονται από τους νεοναζιστές ουκρανούς ” λέει η ανακοίνωση της CyberBerkut .Σύμφωνα με ολόκληρη έκθεση που στάλθηκε στην CyberBerkut  οι δημιουργοί του φιλμ απειλούν όλους τους προδότες της Ουκρανίας τους αποστάτες και τους αυτονομιστές ότι θα τύχουν της ίδιας μεταχείρισης.uhhuoshhuysqhyhuohuohuoCauhoDHHUdhuoDHOUdhouho

Στο βίντεο διακρίνονται οι παραστρατιωτικοί του τάγματος της Αζοφικής να σέρνουν δεμένο το θύμα τους στο έδαφος και να το καθηλώνουν σε ένα σταυρό.Τον σταυρό τον εδράζουν σε μια βάση  η οποία αργότερα φλέγεται και ακούγονται μέσα από αυτήν την φωτιά οι κραυγές του καταδικασμένου ανθρώπου…..Οι νεορώσοι χάκερ στους οποίους πρώτα κοινοποιήθηκε το βίντεο με την θηριωδία του τάγματος της Αζοφικής σχολίασαν ότι “Αυτό δεν θα μας κάνει να φοβηθούμε ούτε εμάς ούτε τις δυνάμεις της Νέας Ρωσίας.shusqhuqdshuosqduhqhuoΑυτό το βίντεο θα είναι η θανατική ποινή για όλα τα μέλη του τάγματος της Αζοφικής που θα αιχμαλωτιστούν από τώρα και μετά δεν θα υπάρξει κανένα έλεος.Όσο για τους μαχητές του τάγματος που τώρα τηρούν υπό κράτηση από τις αρχές της Νέας Ρωσίας κανένας από αυτούς δεν θα απελευθερωθεί μετά από αυτό το βίντεο”.Caduhuodhouhdhohoi

Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή. Οι αρχές της Λαικής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ δεν τοποθετήθηκαν επίσημα για το θέμα. (tvzvezda 24/4/15)Casdusuhhuqhuo

dimpenews.com