Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Στάσου μήν προσπερνάς,Επείγουσα βοήθεια, ο αδερφός μας Παναγιώτης έχει ανάγκη από αιμοπετάλια και την προσευχή σου --Έκκληση για βοήθεια---Πολύτεκνη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της 5 παιδιά ζητά ρούχα, παπούτσια και κουβέρτες

Επείγουσα βοήθεια για αιμοπετάλια.


Αγαπητοί φίλοι καλός κι αγαπητός μας φίλος έχει ανάγκη τη βοήθειά μας.
Βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο πάσχοντας από Λευχαιμία.
Οποιος φίλος θέλει και μπορεί να προσφέρει αιμοπετάλια τα όποια είναι ζωτικό συστατικό για την ίαση της ασθένειας αυτής θα ήταν ένα αληθινό δώρο Θεού.

Σας ευχαριστούμε

ΘΑΝΟΣ και Φίλοι

Τα στοιχεία που πρέπει να δώσετε σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε αιμοπετάλια είναι:

Παναγιώτης Σανταμούρης
7η Παθολογική κλινική του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ

 
Επικοινωνία 6976999088
Αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μου μέσω του μέηλ του ιστολογίου μας
koukthanos@gmail.com


Μπορείτε να δώσετε αιμοπετάλια σε οποιοδήποτε νοσοκομείο που διαθέτει την απαραίτητη μονάδα λήψης αιμοπεταλίων αναφέροντας απλά τα στοιχεία του ασθενούς για τον οποίο γίνεται η προσφορά.

Ενδεικτικά να πούμε ότι Νοσοκομεία στην Αθήνα είναι:
ΠΓΝ Αττικόν τηλ. 210 5831000
Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ τηλ. 213 2079100
ΓΝΑ Γεννηματάς τηλ. 213 2032000
Ευαγγελισμός  τηλ. 213 2041000

και στην Θεσσαλονίκη
ΓΝΘ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ τηλ. 231 3312000
ΑΧΕΠΑ  τηλ. 231 3303110


Σημείωση: Πιθανόν να πρέπει να κλείσετε ραντεβού ή να γνωρίζετε τις ώρες που λειτουργούν τα εν λόγω τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων.

Πληροφορίες για την λήψη αιμοπεταλίων

Η διαδικασία λήψης των αιμοπεταλίων.

Η διαδικασία λήψης των αιμοπεταλίων είναι απλή, ανώδυνη και ακίνδυνη για τον δότη. Διαρκεί 30 έως 40 λεπτά της ώρας, και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένα και μιας χρήσης. Από τη φλέβα του δότη παίρνεται ολικό αίμα σε ένα σύστημα ασκών, από το οποίο διαχωρίζονται τα αιμοπετάλια με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος, ενώ το υπόλοιπο αίμα επιστρέφεται στον δότη. Το όλο σύστημα είναι κλειστό, δηλαδή το αίμα του δότη ρέει πάντοτε σε αποστειρωμένο κύκλωμα και δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό εξασφαλίζει την πλήρη ασηψία και ασφάλεια του δότη.

Κάθε πότε μπορούν να δίνουν αιμοπετάλια οι εθελοντές. 

Οι εθελοντές μπορούν να δίνουν χωρίς κανένα φόβο αιμοπετάλια όποτε και όσες φορές θέλουν, επειδή ο οργανισμός αναπληρώνει αμέσως τα αιμοπετάλια που αφαιρούνται.
Ωστόσο, η λήψη αιμοπεταλίων δεν επαναλαμβάνεται σε διάστημα μικρότερο από δύο εβδομάδες.

Οι διαφορές μεταξύ της αιμοδοσίας και της λήψης αιμοπεταλίων.

Πρακτικά, οι διαφορές μεταξύ αιμοδοσίας και αιμοπεταλιοδοσίας είναι οι εξής:
·Η αιμοδοσία διαρκεί 10 έως 15 λεπτά, ενώ η λήψη αιμοπεταλίων 30 έως 40.
·Ο δότης μπορεί να δίνει αιμοπετάλια (μέχρι και) κάθε δύο εβδομάδες, ενώ για το ολικό αίμα ο αντίστοιχος χρόνος είναι 3 μήνες.
·Η ποσότητα των αιμοπεταλίων που λαμβάνεται από μια αιμοπεταλιοδοσία είναι πενταπλάσια εκείνης που λαμβάνεται από μια αιμοδοσία.

Τέλος να επαναλάβουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορούν να λαμβάνουν αιμοπετάλια όλες οι υπηρεσίες αιμοδοσίας.
Συνεπώς αν πρόκειται να γίνετε δωρητής αιμοπεταλίων πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία αιμοδοσίας του εκάστοτε νοσοκομείου.

 

ΠΗΓΗ koukfamily.blogspot.com
ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Σχετικό : https://agonasax.blogspot.com/2020/08/blog-post_79.html

Αγαπητέ μας Παναγιώτη,  η Παναγιά μαζί σου. Ευχόμαστε γρήγορη ἀνάρρωση 
Οι καλοί σου φίλοι ο Χρήστος , ο Αντώνης, ο Αριστ. ο Φώτης, ο Πρωτοσυ λος  και πλήθος άλλων αδελφών σε ακολουθούν και σε στηρίζουν με τις προσευχές τους.
Σε περιμένουμε δυνατότερο!
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...
Έλληνας πατριώτης και δικός μου καλός φίλος. Αδελφοί βοηθήστε.....
Χρήστος είπε...
Αγαπητέ μου Θάνο εμείς σε ευχαριστούμε για την αγάπη που δείχνεις για τον αγαπητό μας φίλο Παναγιώτη.
Μέσα από το δικό σου ιστολόγιο θα ευχαριστήσω και έναν άλλον αγαπητό φίλο που τον υπεραγαπώ. Γνωρίζει αυτός.

Η αμοιβή σου θα είναι από τον Ίδιο τον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Να σε στηρίζει και να σε σκεπάζει στο ευλογημένο ιστολόγιο σου.

Και ας μην ξεχνάμε όλοι ότι ο Πρώτος Αιμοδότης, είναι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός που έχυσε το Πανάγιο Αίμα Του επάνω στον Σταυρό, για την δική μας Σωτηρία.

Αδελφοί, ο Παναγιώτης, αδελφός αγωνιστής, υπέρ της πατρίδος και της πατρώας πίστεως,  χρειάζεται την προσευχή και το κομποσχοίνι σας. Εύχεστε υπέρ υγείας αυτού και ταχείας αναρρώσεως .

==========================

Έκκληση για βοήθεια: H 9χρονη Εμμανουηλία-Μαρία πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μας χρειάζεται

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 9χρονης Εμμανουηλίας-Μαρίας Παππά, από την Φαρκαδόνα Τρικάλων, που πάσχει από αναιμία τύπου Fanconi και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Σύμφωνα με τη μητέρα της Εμμανουηλίας, κ. Άρτεμις Πολυζώη, το παιδί έπρεπε να έχει κάνει τη μεταμόσχευση από τον περασμένο χειμώνα, όμως λόγω κορωνοϊού, η διαδικασία χρειάστηκε να αναβληθεί.


Το ζητούμενο της έκκλησης έχει να κάνει κατά βάση με το σπίτι στο οποίο ζει η οικογένεια, το οποίο είναι εντελώς ακατάλληλο για να φιλοξενήσει ένα παιδί που θα έχει υποβληθεί σε μία τόσο σοβαρή θεραπεία.

“Το σπίτι μας είναι γεμάτο υγρασία, το χειμώνα ζεσταινόμαστε με μία ξυλόσομπα, η οποία γεμίζει τον χώρο με στάχτες και βρωμιές. Υπάρχει άμεση ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι, για να μπορέσει να έρθει το παιδί μετά τη θεραπεία του”, μας λέει χαρακτηριστικά η κ. Πολυζώη.
Δυστυχώς η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο έξοδο της ανακαίνισης, καθώς τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας είναι άνεργοι (η μητέρα έχει αποστείλει στο Infokids.gr τα σχετικά έγγραφα από τον ΟΕΑΔ που αποδεικνύουν την κατάστασή τους). Όπως η ίδια μας λέει, υπήρξε μια “υπόσχεση” από τον Δήμο να εργαστεί με σύμβαση εκεί ο σύζυγός της, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις πριν ξεκινήσει η μεταμόσχευσή του. Μέχρι το τέλος αυτής, θα πρέπει το σπίτι της οικογένειας να έχει ανακαινιστεί, ώστε να μπορέσει το παιδί να ζήσει ξανά σε αυτό με ασφάλεια. Η μάνα της Εμμανουηλίας, κ. Άρτεμις Παππά, κάνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να προσφέρει χρήματα, για να βοηθήσει την οικογένειά της, στον παρακάτω λογαριασμό της EUROBANK:

Όσοι επιθυμούν να μπορούν να επικοινωνήσουν με τη μητέρα στο κινητό τηλέφωνο: 6946-704.910.
Έκκληση για βοήθεια: H 9χρονη Εμμανουηλία-Μαρία πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μας χρειάζεται Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 9χρονης Εμμανουηλίας-Μαρίας Παππά, από την Φαρκαδόνα Τρικάλων, που πάσχει από αναιμία τύπου Fanconi και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Σύμφωνα με τη μητέρα της Εμμανουηλίας, κ. Άρτεμις Πολυζώη, το παιδί έπρεπε να έχει κάνει τη μεταμόσχευση από τον περασμένο χειμώνα, όμως λόγω κορωνοϊού, η διαδικασία χρειάστηκε να αναβληθεί. Το ζητούμενο της έκκλησης έχει να κάνει κατά βάση με το σπίτι στο οποίο ζει η οικογένεια, το οποίο είναι εντελώς ακατάλληλο για να φιλοξενήσει ένα παιδί που θα έχει υποβληθεί σε μία τόσο σοβαρή θεραπεία. “Το σπίτι μας είναι γεμάτο υγρασία, το χειμώνα ζεσταινόμαστε με μία ξυλόσομπα, η οποία γεμίζει τον χώρο με στάχτες και βρωμιές. Υπάρχει άμεση ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι, για να μπορέσει να έρθει το παιδί μετά τη θεραπεία του”, μας λέει χαρακτηριστικά η κ. Πολυζώη. Δυστυχώς η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο έξοδο της ανακαίνισης, καθώς τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας είναι άνεργοι (η μητέρα έχει αποστείλει στο Infokids.gr τα σχετικά έγγραφα από τον ΟΕΑΔ που αποδεικνύουν την κατάστασή τους). Όπως η ίδια μας λέει, υπήρξε μια “υπόσχεση” από τον Δήμο να εργαστεί με σύμβαση εκεί ο σύζυγός της, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις πριν ξεκινήσει η μεταμόσχευσή του. Μέχρι το τέλος αυτής, θα πρέπει το σπίτι της οικογένειας να έχει ανακαινιστεί, ώστε να μπορέσει το παιδί να ζήσει ξανά σε αυτό με ασφάλεια. Η μάνα της Εμμανουηλίας, κ. Άρτεμις Παππά, κάνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να προσφέρει χρήματα, για να βοηθήσει την οικογένειά της, στον παρακάτω λογαριασμό: Οσοι επιθυμούν να μπορούν να επικοινωνήσουν με τη μητέρα στο κινητό τηλέφωνο: 6946-704.910. πηγή

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto
πηγή   https://www.amea-care.gr/%ce%ad%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-h-9%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b7%ce%bb%ce%af/?fbclid=IwAR2OoON1n3VzlN_YwRVYgqh3gA9QeIyrRG8H6dcG0Mpk0mQXqtpXafTpeiw
=============================================================
 ================================================

Έκκληση για βοήθεια: Πολύτεκνη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της 5 παιδιά ζητά ρούχα, παπούτσια και κουβέρτες


iSpeech.org
Έκκληση για να βοηθήσουμε μια πολύτεκνη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα 5 παιδιά της απευθύνει ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκίς. Ειδικότερα, η μητέρα ζητά ρούχα, παπούτσια και κλινοσκεπάσματα για τα παιδιά.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Υπάρχει ανάγκη για ρούχα και παπούτσια για ένα 11χρονο αγόρι που φορά 36 νούμερο, για δίδυμα 8χρονα αγόρια με νούμερα 33 και 34, για 3,5 ετών αγόρι νούμερο 25, για 14χρονη νούμερο 39 και 17χρονη νούμερο 41. Επίσης χρειάζονται κουβέρτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες.

Επικοινωνία


Τσιρογιάννη 16, Κ61100 Κιλκίς

697 772 4524 – 2341025338

Το κείμενο της έκκλησης

Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!
 Την προσευχή μας ζητάει και κ. Γιώργος που νοσηλεύεται μαζί με τον Παναγιώτη