Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Θέμα: Βούτσης και ΣΙΑ: ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ….

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com  

Κοινοποίηση

1.    Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα embraf@otenet.gr

2.    Πρεσβεία της Σερβίας στην Ελλάδα beograd@hol.gr

3.    Προς κάθε Ιστοσελίδα και ΜΜΕ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ >>>>)  ο “άνθρωπος - Βούτσης” ξεστομίζει ότι η Ελλάδα δεν είναι Ορθόδοξη Χώρα = Ορθόδοξος Λαός, και ζητάει να καταργηθούν οι παρελάσεις.

Δεν μπορεί λέει η Ελλάδα να είναι ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,,, και μας χαρακτηρίζει όλους τους Ορθόδοξους πολίτες ως Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας….

ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ,,, και ότι το παίζετε άθεοι αριστεροί δεν σας ταιριάζει καθόλου.  Οι πρακτικές σου (σας) θυμίζουν φασισμό τύπου ΕΣ ΕΣ  που με το πάθος που διώκανε τους Εβραίους οι Ναζοί, με το ίδιο πάθος διώκετε τον Χριστιανισμό,, όχι γιατί είστε όλοι σας άθεοι, αλλά γιατί μισείτε ΜΟΝΟ τον Χριστιανισμό με αποτέλεσμα ο χαρακτηρισμός που σας ταιριάζει να είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…… *(Αντίχριστος = Αντί του Χριστού, όχι με τον Χριστό)

Ντρέπομαι ειλικρινά που χρησιμοποιείτε το αξίωμα σας για να περάσετε τις αντιχριστιανικές σας βλέψεις και όνειρα, για έναν κόσμο χωρίς
θρησκεία, για μια Ελλάδα χωρίς Σταυρούς και Εκκλησίες και μια παιδεία χωρίς Πνευματική Κατήχηση.. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο (δυστυχώς για τα παιδιά μας) κ. Γαβρόγλου,, που επιδιώκει και αυτός τις διώξεις των Χριστιανών μέσω την απομάκρυνση της Πνευματικής Κατήχησης των παιδιών μας… Και βέβαια ο προκάτοχος του Φίλης που ακόμα μάχεται για τον ίδιο σκοπό.

Αυτές οι ορέξεις σου (σας) δεν εκφράζουν στο σύνολο τον Ελληνικό Λαό και ούτε είμαστε σύμφωνοι για τις ανωμαλίες που προσπαθείτε να περάσετε στα σχολεία, αλλά και για τις αντι χριστιανικές σας διώξεις.

Βέβαια, αν είχε φιλότιμο ο δήθεν Πατριώτης και Χριστιανός, υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος,,, θα είχε ρίξει την κυβέρνηση προ πολλού, διότι με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν υπάρχουν συμβιβασμοί… Το ίδιο ισχύει βέβαια για τον Πρόεδρο μας,,,, της Δημοκρατίας,, που ήξερε να απειλεί ότι θα παραιτηθεί,,,, αλλά για τα θέματα τα Πνευματικά, και της Πατρίδας και της Οικογένειας,,, δεν θέλησε να πάει σπίτι του,,, γιατί η καρέκλα είναι γλυκιά,, όπως σε όσους έκατσαν και βολεύτηκαν..

Δεν αρμόζει σε έναν πολιτικό, και μάλιστα τον Πρόεδρο της Βουλής να αναφέρει και να μιλάει εκ μέρους του Ελληνικού Λαού ότι δεν είμαστε Ορθόδοξος Λαός,,,, αυτό μόνο ντροπή και οργή προκαλεί,, που μόνο τα λόγια σας μας αηδιάζουν, φανταστείτε η φυσική σας παρουσία….

Τέλος το μήνυμα που στέλνω στους αδελφούς των ομόδοξων κρατών,,, καθώς και στους πολιτικούς τους,,, (Σερβία, Ρωσία κλπ) είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να συνεννοηθούν σε τίποτα με αυτούς τους ανθρώπους τους Έλληνες πολιτικούς, τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, που πρώτο τους μέλημα είναι οι διώξεις των Χριστιανών,,, κάτι σαν την Συρία δηλαδή…..

“Τρομερός είναι ο θυμός ενός λαού που μουρμουρίζει (Αισχύλος)”