Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

«Κάναμε λάθος…» αντί τα εμβόλια να προστατεύσουν το σώμα από τον ιό, έγιναν διαχρονικοί φορείς του ιού.

Ο Δρ. Bryam Brindle, ο οποίος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ιικής Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Guelph (Ontario, Canada).

Που έχει αναπτύξει και μία καινοτόμο θεραπεία για το οστεοσάρκωμα (ένα είδος καρκίνου των οστών), αποκαλύπτει κάτι… μάλλον ανατριχιαστικό.

Μετά το βίντεο, θα κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση των όσων λέει.                                                                               

Ο Δρ. Bryam Brindle, δηλώνει ότι γενικώς είναι υπέρ των εμβολίων. Η αντίθεσή του βρίσκεται στα εμβόλια του SARScov2 και μας εξηγεί το γιατί:

Κατ’ αρχήν, λέει το αυτονόητο ο άνθρωπος. Αυτό που φωνάζουμε κι εμείς οι… «συνωμοσιολόγοι» από την αρχή: ότι θα πρέπει να ακολουθείται πιστά η επιστημονική διαδικασία, πριν ένα εμβόλιο διατεθεί στην κυκλοφορία. Ο ίδιος τονίζει ότι αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά τρομακτικό.

Στη συνέχεια μας αναφέρει το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ακιδική πρωτεΐνη του SARScov2. Δηλαδή, νόμιζαν ότι τα εμβόλια αυτά, θα έχουν την ίδια συμπεριφορά που έχουν και τα υπόλοιπα εμβόλια που έχουν διατεθεί στην κυκλοφορία: ότι το περιεχόμενο του εμβολίου θα παρέμενε στο σημείο εμβολιασμού. Αυτό όμως, είναι κάτι που δε συνέβη.

Επιστημονικές μελέτες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, έκαναν τόσο τον ίδιο, όσο και τους διεθνείς συνεργάτες του να καταλάβουν τι είναι αυτό που προκαλεί τα προβλήματα θρομβώσεων, μυοκαρδίτιδας, αιμορραγίας αλλά και άλλων παρενεργειών σε όσους έχουν εμβολιαστεί.

Αναφέρεται λοιπόν, σε πλήρως ελεγμένες έρευνες, γνωστών και αξιοσέβαστων επιστημονικών περιοδικών. Ο SARScov2, έχει στις ακίδες του μία πρωτεΐνη, η οποία είναι υπαίτια για τη μόλυνση του οργανισμού. Η λογική ήταν να χρησιμοποιηθεί αυτή η ακιδική πρωτεΐνη στα εμβόλια, προκειμένου ο οργανισμός να ανταποκριθεί, δημιουργώντας αντισώματα. Κι εδώ είναι που έγιναν δύο τραγικά λάθη! Έγκυρες νεώτερες επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι αυτή η ακιδική πρωτεΐνη είναι υπεύθυνη και για τις θρομβώσεις, και τα τη μυοκαρδίτιδα, και για τις αιμορραγίες αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που δημιουργούνται από τον SARScov2.

Δύο πράγματα που δεν είχαν συνειδητοποιήσει και που ανακάλυψαν τώρα, είναι ότι:

Η ακιδική πρωτεΐνη είναι τοξική για τον οργανισμό και το περιεχόμενο του εμβολίου, δεν παραμένει στο σημείο εμβολιασμού, όπως στα συνηθισμένα εμβόλια, αλλά διασπείρεται σε όλο το σώμα.


Ο Δρ. Brindle, μας ενημερώνει ότι αυτές οι έρευνες ανακάλυψαν ότι η ακιδική πρωτεΐνη προσβάλλει το αίμα και μέσω αυτού μεταδίδεται σε ολόκληρο τον οργανισμό. Αυτό εξηγεί και το γιατί υπάρχουν περιπτώσεις θρόμβων στον εγκέφαλο, μετά από τον εμβολιασμό. Η ακιδική πρωτεΐνη, εξαπλώνεται στη συνέχεια σε ζωτικά όργανα του σώματος, όπως η καρδιά, το ήπαρ, το πάγκρεας κοκ.

Στην ουσία, αυτό που μας λέει, είναι ότι τα εμβόλια ακιδικής πρωτεΐνης, αντί να προστατεύσουν το σώμα από τον ιό, έγιναν διαχρονικοί φορείς του ιού.

Τα άσχημα όμως, δε σταματούν εδώ. Οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι η ακιδική αυτή πρωτεΐνη, περνάει και στο γάλα του θηλασμού και από εκεί στο βρέφος που θηλάζει, προκαλώντας και σε αυτό σοβαρά προβλήματα υγείας.

Φανταστείτε λοιπόν, τι μπορεί να προκαλέσει στο αγέννητο έμβρυο…Ακόμα χειρότερα, οι ειδικοί που διεξήγαγαν αυτές τις μελέτες, ανακάλυψαν ότι το «ταξίδι» της ακιδικής πρωτεΐνης φτάνει και στις ωοθήκες, απελευθερώνοντας τις τοξικές τους ουσίες σε αυτές. Στην ουσία, καταστρέφουν όχι μόνο την ωοθήκη, αλλά και τα εντός αυτής ωάρια.

Σύντομα, ο Δρ. Brindle, θα κυκλοφορήσει σχετικό ενημερωτικό. Επανερχόμαστε λοιπόν σε αυτά που εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» φωνάζουμε μήνες τώρα:

Τα εμβόλια ευθύνονται για θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες κλπ. Τα εμβόλια προκαλούν στείρωση. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό. Τα εμβόλια δεν έχουν ελεγθεί και παρανόμως κυκλοφορούν.

Για την ιστορία, και τα 4 εμβόλια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα χρησιμοποιούν ακιδική πρωτεΐνη!

«Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν (και πιστεύω σύντομα) ανακοινωθεί παγκοσμίως και επισήμως ότι «Σταματούν παντού όλοι οι εμβολιασμοί με τα τέσσερα γνωστά εμβόλια, γιατί είναι επικίνδυνα»! Τι θα κάνουν τα δεκάδες εκατομμύρια εμβολιασμένων όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι αδύνατον πια να απομακρύνουν την θανάσιμη τοξίνη από το σώμα τους; Φαντασία έχετε…»

triklopodia