Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Λασκάρουν τα λουριά στον Έλληνα για το Καλοκαίρι…και ετοιμάζουν επίθεση στους ανεμβολίαστους..

Φαντάζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας

Λασκάρουν τα λουριά στους Έλληνες για να νομίσουν οτι θα επιστρέψουν στις αρχικές ελευθερίες που τις εκλεψαν….Βλέποντας οτι οι πολίτες δεν πηγαίνουν στα εμβολιαστικά τους κεντρα για να τρυπηθούν.Εχουν πανικοβληθεί και μοιράζουν καθρεφτάκια με προνόμια σε εμβολιασμένους

Ο εγκλεισμός εχει δημιουργήσει μεγάλη ζημια στην ψυχική υγεία των πολιτών..Στην Οικονομία τα βλέπετε τα αποτελέσματα ….Οι άνθρωποι που δεν ψάχνονται και δεν ερευνούν πιστεύουν σαν μια αγέλη προβάτων ότι τους λέει το σύστημα και τα καταπίνουν αμάσητα.Εχουν εγκλωβιστεί και θα τους χρησιμοποιήσουν εναντίον των ανεμβολίαστων απο τον Σεπτέμβρη και μετα..ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΟ…Σχεδιάζουν ΜΑΖΙΚΗ επίθεση σε οσους δεν τρυπηθούν με τα επικίνδυνα  πειραματικά τους εμβόλια.

Ειναι αυτοί που δεν ερευνούν δεν ψάχνουν τιποτα και αποδέχονται οτι τους σερβίρουν οι ακαταδίωκτοι Τηλεπαπαγάλοι  του συστήματος.

Δυστυχώς κάποιοι θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο και μετατρέπονται σε  θύματα μιας  διεστραμμένης παραπλάνησης από τους “ειδικούς” που θησαυρίζουν εις βάρος της υγείας και της ζωής των πολιτών  για τον ελεγχο και τη μείωση πληθυσμού..Και αυτά τα έχουν προαναγγείλει χρόνια τώρα…
Κάποιοι τρέχουν να γίνουν πειραματόζωα …Τα εμβόλια είναι πειραματικά μέχρι το 2023 και η Κυβέρνηση τα προωθεί ως δηθεν ασφαλή εχοντας απαλλάξει τις Φαρμακευτικές απο κάθε ευθύνη……..Θανάτους και παρενέργειες δηλαδή..Πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν να τρυπηθούν χωρις να γνωρίζουν τι θα τους συμβεί απο ενα “εμβόλιο” που ειναι υπο δοκιμή που δεν ξερεις τι σου χύνουν μεσα στο σώμα σου ..τι παρενέργειες θα δώσει μακροχρόνια που δεν εχει έγκριση απο κανένα φορέα Φαρμάκων και δέχονται να το εκχύσουν στο σώμα τους !!! Δέχονται να γίνουν πειραματόζωα!!!
Μια Κυβέρνηση μαζι με Συνδικαλιστικά όργανα και Αυτοδιοικητικούς  που έμμεσα εκβιάζουν  και απειλούν οτι θα χάσεις την εργασία σου αν δεν μπολιαστείς καταπατώντας τα ατομικά Συνταγματικά Δικαιώματα η ατομική και συλλογική Ελευθερία τα βασικά ανθρώπινα Δικαιώματα.Η έμμεση επιβολή του εμβολίου!!!!
Δοκιμάζουν στα ΤΥΦΛΑ  για πρώτη φορα πάνω  στον άνθρωπο ενα σκεύασμα που δεν ξέρεις τι περιέχει  που δηθεν θα σε προστατέψει απο  μια ασθένεια που η θνητότητα είναι χαμηλότερη απο τη Κοινή γρίπη!! Η στέρηση ολων αυτων είναι το οξυγόνο της Ζωής που μας εκλεψαν..
Και το Ερώτημα που ερχεται…….Στους πόσους θανάτους και σοβαρές παρενέργειες θα σταματήσετε τους επικίνδυνους εμβολιασμούς ? Δεν εχετε οριο?
ΟΧΙ δεν εχουν ΟΡΙΟ …και απο το Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν ΕΠΙΘΕΣΗ σε ολους τους ανεμβολίαστους…Ηδη ακούσατε τον Κουλη να μιλα για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους Υγειονομικούς την Προέδρο της Δημοκρατίας να αναφέρει οτι δεν ισχυει το Σύνταγμα και δεν πρέπει να κινδυνεύσει η υγεία των εμβολιασμένων..Παραδέχθηκε δηλαδή οτι τα εμβολια τους δεν καλύπτουν κανενα και οτι ετοιμάζονται για την ΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ των μέτρων..Απαγορεύσεις εισόδου σε επιχειρήσεις μαγαζιά και Δημόσιες Υπηρεσίες σε ανεμβολίαστους…Θα τους παρουσιάζουν ως ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ προς τους εμβολιασμένους..
Διαχωρίζουν τους πολίτες και σπέρνουν το Διχασμό..Στα τελευταία σχέδια τους ειναι να φέρουν μισθοφόρους για να μαζεύουν σε στρατόπεδα απολύμανσης τους ανεμβολίαστους…
Δια στόματος του Αρχηγου Κούλη οι μαγαζάτορες θα έχουν δικαίωμα να επιλέγουν αν θα δέχονται εμβολιασμένους η μη στα μαγαζιά τους Ετσι ΟΔΗΓΟΥΝ την χώρα σε διαχωρισμό  με κινδύνους τεράστιους για την Δημόσια ασφάλεια που θα φτάσουν σε μορφές εμφυλίων καταστάσεων ανά περιοχές Δήμους κοινότητες και πόλεις ..Η κατάσταση είναι βέβαιο οτι ξεφύγει του ελέγχου οταν  στους  ανεμβολιαστους δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε θέατρα σινεμά καφέ ταβέρνες.Οι ανεβολίαστοι σύμφωνα με το ΚΟΥΛΗ θα αποκλειστούν και απο την πληρωμή τους και δεν  θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης για την διαβίωση τους.
Η ΚΟΥΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  θα δεσμεύσει τούς λογαριασμούς τους στις τράπεζες .Θα αναστείλουν πληρωμές σε μισθούς και  συντάξεις η θα διακοπούν με προσωρινή παύση από την εργασία τους με το εκβιασμο εμβόλιο η μισθος!!!. ..Το κλίμα θα γίνει εκρηκτικό και ετσι οι αναταραχές και φασαρίες οι κλεψιές η Βία θα είναι καθημερινό φαινόμενο ώσπου θα κληθεί η  Αστυνομια η ο Στρατός θετοντας τη Χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να χωρίσουν σε πόλεις και χωριά τους  εμβολιασμένους απο  ανεμβολίαστους
Θα εκβιάσουν πιο πολύ  με την  επερχόμενη κατάργηση των μετρητών με τις κάρτες Τραπεζων..Οτι για να λειτουργήσουν  και να είναι συνδεδεμένες  με το Τραπεζικό σύστημα θα πρέπει να είσαι εμβολιασμένος
Τους αφήσαμε να μας κλέψουν τις ελευθερίες μας ..Μεχρι πριν λιγο καιρο είμασταν άνθρωποι που ζούσαμε που είχαμε καθημερνές  επαφές..Τις  φιλικές τις  αδελφικές τις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.. Ερωτευόσουν  κυκλοφορούσες ταξίδευες εκανες διακοπές και τώρα  έφτασε να βλέπει ο ενας τον αλλον ως αρρωστο που μπορεί να του μεταδώσει επικίνδυνο ιό ..Τον κοιτάς με ύπουλο και μη εμπιστοσύνης βλεμα..Αποδέχθηκε μεγάλο κομματι του πληθυσμού το ΨΕΜΑ τους και κατάπιε το ΦΟΒΟ που εσπειραν για να μας ελέγξουν και να μας μπολιάσουν για να μπορούν να μας εχουν ως προϊόντα με ημερομηνία ΛΗΞΗΣ!!!
Ο φυσικός Κορωνοιός ηταν και ειναι ακίνδυνος το ΤΕΡΑΣ που εφτιαξαν ο τεχνητος Κορωνοιός ειναι το πρόβλημα που θα εξολοθρεύσει τον πληθυσμό..ειναι ολες αυτες οι ουσίες και νανοσφαιρίδια και τοξίνες που χώνουν στα σώματα των ΖΩΩΝ που πανε να κάνουν τα δηθεν εμβόλια..Και εχουν βρει πολλά Ζωα που αντικατέστησαν τα πραγματικά για τα πειράματα τους.
Οι εξελίξεις θα φέρουν συγκρούσεις μεταξύ των πολιτών απο τους καταπίνοντες τα παραμύθια των παρανοικών αλλά και τις εντολές που εκτελεί το πολιτικό μας σύστημα.. Ξεκάθαρα σας λέμε ερχονται  εξεγέρσεις κατα του συστήματος..Ενα σύστημα που θα αναγκαστεί να φερει ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ να επιβάλλει την “Ταξη” που το ιδιο με τις επιλογές του ξεσήκωσε..Δυστυχώς δεν είναι απο ταινία επιστημονικής φαντασίας και ερχονται ολοταχώς..αυτα τα γεγονότα.
Ζουμε πολεμικές συνθήκες με ιδιαίτερα χαραχτηριστικα ..Δεν ακούμε πυροβολισμούς έχουν αντικατασταθεί με τα εμβόλια…Θα ξεκινήσουν με τους εμβολιασμούς στα παιδιά μας στα σχολεία και η κατάσταση θα γενικευτεί.Μετέτρεψαν τα παιδιά μας σε κατοικίδια άβουλα φοβισμένα οντα και δυστυχώς πολλοί γονείς είναι έτοιμοι να τα εμβολιάσουν..
Να ειστε ΕΤΟΙΜΟΙ…για τον αγωνα επιβίωσης…Τα ερπετά θα επιτεθούν..Ειναι ανάξιοι και επικίνδυνοι ..Εκτελουν εντολές ελέγχου και μείωσης πληθυσμού..Πρέπει η ανθρωπότητα να αποκρούσει αυτο το τερατώδες σχέδιο.Δεν μας το έκρυψαν εντελώς ..Μας το είπαν  απο μόνοι τους το δημοσίευσαν και το παρουσίασαν σε συναντήσεις τους οπως το event 201 κ.α
Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκανε τη πρώτη δοση και επαθε ανακοπή…Ακομη μια νεα γυναίκα στο ταξιδι της “Ελευθερίας” του Μητσοτάκη!!

To βαρύ τίμημα της δηθεν “ελευθερίας” συνεχιζεται με θανάτους και παραλύσεις…

Τριάντα αποδείξεις οτι ολα ήταν προσχεδιασμένα για την Πανδημία εμβόλια και πιστοποιητικά!!

1.000 δικηγόροι και 10.000 γιατροί υποβάλλουν αγωγή για ενα «2ο δικαστήριο της Νυρεμβέργης» για την Κορωνοαπάτη.

Πως κυβέρνηση, δημοσιογράφοι και επιστήμονες θα βρεθούν κατηγορούμενοι για προώθηση βιολογικού όπλου

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από ομάδα 1000 Δικηγόρων με επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fullmich.

Μikovits:Ο covid Ειναι μια μάστιγα Διαφθοράς..θα πεθάνουν πολύ κοσμο με τα δηθεν εμβόλια..(Video)

Κορωνοιός…Αναπνευστική Νόσος η Αγγειακή??.. Δειτε την ερευνα..

Luc Moηtagnier(Ιoλόγoς) : Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσoυμε τα πτώματα εμβoλιασμέvων….

Α.Ζαιρη.Πρόεδρος Ενωσης Εισαγγελέων: Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του με το εμβόλιο. (Video)

Mπαγκντί ο Κορυφαίος Καθηγητής στον fokus 103 fm …για την επικινδυνότητα των εμβολίων..

 

Tα ψέματα της δηθεν “πανδημίας” και οι μηνύσεις σε Διεθνές επίπεδο..(2 video)

Dr. Bhakdi:Προς Θεού μην πιστέψετε στο ψέμα!

Ιατροδικαστής ξεσκεπάζει την απάτη του Κορωνοιού και τους θανάτους που δεν διαπιστώνονται..(video)

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!

 https://amazonios.net/laskaroyn-ta-loyria-ston-ellina-gia-to-kalokairi-kai-etoimazoyn-epithesi-stoys-anemvoliastoys/