Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ: Το θρίλερ του Σαββάτου στις 9.

Το θρίλερ του Σαββάτου στις 9.

Βρισκόμαστε στο σπίτι του κυρίου Διάστροφου Νεοεποχητίδη ο οποίος κατοικεί στον αρχοντικό πύργο των προγόνων του με τα 9 δωμάτια σε μια σκοτεινή γειτονιά του Νέου Κόσμου στην οδό Αποκαλύψεως 666 πίσω από την αναπαλαιωμένη γέφυρα των στεναγμών.

Κάθε πρωί ο κύριος Νεοεποχητίδης μόλις ξυπνήσει ανοίγει τη μεγάλη συμπαντική τηλεόραση τοίχου στο μεγάλο του σαλόνι. Σήμερα έβαλε να ακούσει από την Ελλάδα τις τελευταίες βραδινές ειδήσεις με τον Νίκο Χατζηγυαλάκια. Χθες δεν πρόλαβε να τις δει, επειδή βρίσκονταν σε μια πολύ σημαντική συνεδρίαση στη Μεταρρυθμιστική Λέσχη των Πεφωτισμένων για την ανατροπή των Δομών Υγείας. Ο υπερπληθυσμός της γης έφτασε σε ανησυχητικά πλέον επίπεδα και είναι ανάγκη να παρθούν δραστικά μέτρα όσο είναι νωρίς. Έγινε και διαδικτυακή παρέμβαση του μεγιστάνα εμπόρου όπλων Γουόρι Γιουνιβερσάλις. Απόψε πάλι θα ξενυχτήσουν, για να συνομιλήσουν με τον ηγέτη των κυκλωμάτων του web, Βασίλειο Πύλες. Πιο μπροστά, να μην ξεχάσει να αποστείλει με κρυφή κοινοποίηση ένα σημαντικό μέιλ στον αρχιεπίσκοπο Απροσδοφόρο Οικουμενιστιάδη.  

Το σήμα ήταν τέλειο με τη νέα τεχνολογία 5G. Μόλις πριν από 9 ημέρες ολοκλήρωσαν οι εργάτες το σκάψιμο για το χαντάκι που οδηγεί τα θαμμένα στο χώμα καλώδια στο σπίτι, επειδή ο Νέος Κόσμος στον λάκκο που βρίσκεται κοντά στη Σίλικον Βέλυ, έπρεπε να είναι απαλλαγμένος από την καταιγιστική ακτινοβολία των κεραιών που πέφτουν στις ανθρώπινες κουκκίδες που ζούνε παρακάτω και συνεχίζουν να γεννοβολούν και να αυξάνουν τον πληθυσμό, γι΄αυτό και το σήμα μόνο εκεί, έρχεται καλωδιακά. Ο πολύς Χένρυ Κίσιγκερ δεν κουράζεται στα 98 του ακόμη, να υπενθυμίζει κατ’ έτος στη Λέσχη Μπίλντεμπερκ την πραγματεία του, τού 1974 περί της μείωσης του πληθυσμού. Θα μπορούσε ίσως να μας το επιβεβαιώσει και η κυρία Νίκη Κεραμέως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχαν αλλά ο κύριος Παπακωνσταντίνου ο υπουργός Οικονομικών προ ετών που κλήθηκε κι αυτός εκεί, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν μπορεί να του αποκαλύψει τις συζητήσεις που έγιναν, ήταν ειλικρινέστατος: «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε αμέσως να σε σκοτώσω». Στην επόμενη συνεδρίαση θα καλέσουν και τον κύριο Διάστροφο. Ήδη έχει ανέβει 9 κλίμακες στην ιεραρχία.

Αφού ρούφηξε 9 φορές από τον καφέ του και τράβηξε 9 τζούρες από το πούρο του, βγήκε για λίγο στη δυτική βεράντα. Δυσκολεύεται στην Ανατολή διότι το πολύ φως τού προξενεί άγχος, αμηχανία και τελικά τρόμο. Καλημέρισε στο απέναντι κάστρο τον αδελφικό του φίλο Υπότακτο Νεοταξήδη που έκανε και αυτός τα ίδια, φόρεσε στον λαιμό του την πλατινένια πενταλφάτινη κονκάρδα που του είχε χαρίσει σε ένα συμπόσιο ο αρχιραββίνος Πααρών Αστανά και μασουλώντας το ένατο πικρό οφιές κουλουράκι ξεκίνησε στις 9 η ώρα για το μετρό. Σπάνια πήγαινε με αυτοκίνητο. Του άρεσε το περπάτημα. Ρούφηξε όσο περισσότερο καθαρό αέρα μπόρεσε και μόλις άρχισε να πυκνώνει ο κόσμος φόρεσε μέχρι τα αυτιά τρεις μάσκες για να δώσει το καλό παράδειγμα και αγριοκοιτάζοντας όσους την κατέβαζαν στη μύτη. Πάντα είχε μαζί του και 9 μάσκες για ρεζέρβα. Βιαστικά τρύπωσε στο σκοτεινό γραφείο του νούμερο 9 στον 9ο όροφο της 9ης λεωφόρου 9 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του και έβγαλε επιτέλους τις μάσκες ανάβοντας τον ιονιστή, για να πάρει αέρα. Τον περίμενε πολλή δουλειά για τουλάχιστον 9 ώρες.

Το αντικείμενό του για το οποίο πληρώνεται πολλά λεφτά από μια ΜΚΟ του φιλάνθρωπου κυρίου Μόρος τα οποία κατατίθενται στο όνομά του 9 φορές τον χρόνο σε μια οφσόρ εταιρεία του Παναμά, είναι διττό: Από τη μια μεριά να συντάσσει καθημερινά 9 πακέτα δελτία τύπου για τα ελληνικά ΜΜΕ που πρέπει να διαφημίζουν τα νέα εμβόλια, αφαιρώντας από τις οδηγίες τα στατιστικά και τις έρευνες θανάτου και παρενεργειών από σοβαρά ερευνητικά κέντρα, και από την άλλη να επιβλέπει δορυφορικά και να αποτρέπει τους υπευθύνους των χοτ σποτ από το να εμβολιάζουν τους εισβολείς, για να είναι υγιές και πανέτοιμο το ισλαμικό δυναμικό που θα εποικίσει τον τόπο όταν αραιώσει μακροπρόθεσμα λόγω θανάτων, αναπηριών και στειρώσεων ο πληθυσμός των ιθαγενών. Το γενοκτονικό σύστημα εφαρμόστηκε με πλήρη επιτυχία από τους λατινόφωνους Φράγκους στη Νότια Αμερική εναντίον των ντόπιων Μάγιας, Ίνκας και Αζτέκους τον 16ο αιώνα αλλά τους πήρε εκατονταετίες με μαχαίρι, μουσκέτο και δουλεμπόριο Μαύρων. Με τη νέα βιολογική τεχνολογία θα τα καταφέρουν σύντομα. Από το 1898 σχεδιάστηκε και Πρωτοκολλήθηκε σοφά και για την ώρα λειτουργεί και αποδίδει λόγω της ύπαρξης ηλιθίων και των κορόιδων. Για σιγουριά, συμβουλεύεται τηλεφωνικά και τον Υπότακτο. Πάντα τον ακούει και μετρά τη γνώμη του και σήμερα το πακέτο περιελάμβανε την προώθηση εμβολιασμού των παιδιών στα σχολεία από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με ποινή την αποπομπή τους από την εκπαίδευση για όσους δεν πειθαρχήσουν, περιτυλιγμένο με το κοινό καλό, παρά την πληθώρα πανεπιστημιακών ερευνών και τις κραυγές ειδικών για την καταστροφή που έρχεται. Χορηγός και στην νέα αυτή εμβολιαστική προσπάθεια, η εκκλησιαστική διοίκηση.  

Ο Κύριος Νεοεποχητίδης επιστρέφει πάντοτε την ίδια ώρα, στις 9 το βράδυ και πάει αμέσως για ένα γρήγορο ντουζ και μασάζ 9 λεπτών και μετά χαλάρωση στον καναπέ του 9ου δωματίου. Σήμερα όμως βρήκε κόσμο και ασθενοφόρο στο σπίτι του και τη γυναίκα του να γδέρνει με τα κίτρινα μανικιούρια το πρόσωπό της και να μαδά τα ουρανιότοξα βαμμένα μαλλιά της με τις 9 πλεξούδες. Ο 9χρονος γιός τους το μεσημέρι μαζί με τη μικρή κόρη του κυρίου Νεοταξήδη έπαιζαν τους γιατρούς και τρύπωσαν από ένα αφύλακτο άνοιγμα στην αποθήκη του κήπου όπου φύλαγε ένα κουτί με 9 εμβόλια για να μελετήσει τις οδηγίες που ήθελε να διαστρέψει. Το κορίτσι που έκανε τη νοσοκόμα χτύπησε αφελώς ένα εμβόλιο που βρήκε, στο μπράτσο του μικρού. Σε 9 τέταρτα της ώρας το πιτσιρίκι ήταν νεκρό από καρδιακή εμβολή.

Την επόμενη ημέρα το άσπρο φέρετρο με τις 9 κορδέλες και το άψυχο σώμα κατέβαινε στον τάφο και επειδή είχε πολύ κόσμο, ο κύριος Διάστροφος δεν μπορούσε να κατεβάσει τις μάσκες του αφού κι εδώ έπρεπε να δώσει το καλό παράδειγμα, μην μπορώντας και με όλη την πίεση καθόλου να αναπνεύσει.  Ως το βράδυ στις 9, ήταν νεκρός. Την επομένη, 9 του μηνός του 9ου μήνα στις 9 η ώρα, στην εργασία του αντικαταστάθηκε από τον κύριο Νεοταξήδη. Ξημέρωνε Σάββατο.

Απόστολος Σαραντίδης

Σχόλιο

 Ευχαριστώ. Σοκαριστικό κείμενο σαν τα θρίλερ τα παλιά του Σαββάτου της ΥΕΝΕΔ στις 9. Αλλά από τον Σεπτέμβριο που θα υποχρεώνουν τα παιδιά να κάνουν το εμβόλιο, τα άσπρα φέρετρα θα υπάρξουν. Ήδη υπάρχουν και στην Ελλαδα για τριαντάχρονους. 

Θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ταρακουνηθουν οι γονείς. Σχεδόν όλοι θα τρέξουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους βλακωδώς λόγω άγνοιας και προπαγάνδας μιας εγκληματικής παγκόσμιας συμμορίας. Όσο για τον συμβολισμό στο 9, είναι υπαρκτός νεοταξίτικος μασονικός και αυτό καταδεικνύω. Για όποιον είναι σε θέση να καταλάβει. 

Οι άλλοι, ας προβληματιστούν και επιτέλους ας αρχίσουν να ψάχνουν. Βλέπε 9 άτομα στις εκκλησίες, 9 άτομα στο γιορτινό τραπέζι, Ανάσταση στις 9 και τόσα άλλα μέτρα κόβιντ στο 9. Τα υπόλοιπα υπονοούμενα, λογοπαίγνια και ιστορικά στοιχεία ελπίζω να τα πιάνουν οι αναγνώστες.

Τας Θύρας