Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου,προχωράς και νικάς!!!

Δυστυχώς, το πάθημα των συνανθρώπων μας έγινε μάθημα για τους υπολοίπους, γι' αυτό και σταμάτησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, και τρελάθηκε ο Κούλης!!!

 Τις τελευταίες 3 μέρες, μετά το παραλήρημα του Κούλη περί υποχρεωτικότητας, μου στέλνουν μηνύματα, με παίρνουν τηλέφωνο ή με συναντάνε στον δρόμο φίλοι, με τους οποίους έχουμε κοινές απόψεις. Βλέπω πολλούς πανικόβλητους, άλλους φοβισμένους, και γενικά πολύ άγχος ρε παιδιά (ευτυχώς οι πολλοί παραμένουν ψύχραιμοι).
Το ερώτημα όλων είναι "τι θα κάνουμε;"
Θα πρέπει να καταλάβουμε κατ' αρχήν ότι το εμβολιαστικό κλίμα που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας είναι τεχνητό. Το διαμορφώνει η τηλεόραση και τα ΜΜΕ, ενώ την πιο πολύ φασαρία την κάνουν όσοι εμβολιάστηκαν, σε μια προσπάθεια να πείσουν και τους γύρω τους να ακολουθήσουν... 
Βλέπετε αυτοί που βιάστηκαν έχουν πλέον το ζόρι και την αγωνία για τις επιπτώσεις του μέλλοντος, διότι άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι έγιναν πειραματόζωα, και δεν θέλουν να είναι μόνοι τους... μας θέλουν όλους μαζί, που θυμίζει τον γνωστό Αισώπειο μύθο της αλεπούς με την κομμένη ουρά!!!
Πρέπει να δούμε τα πράγματα καθαρά.
Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση λέει ότι στην Ελλάδα εμβολιάστηκε μόνο το 22%! Και μόνο αυτό αποδεικνύει ότι οι μη εμβολιασμένοι είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό, και να σταματήσετε να λέτε ότι "όλοι γύρω μου το κάνουν", γιατί αυτό δεν ισχύει.
Κάθε μέρα ακούμε για ανθρώπους που είτε πεθαίνουν λίγες μέρες μετά το εμβόλιο, για άλλους που μπαίνουν στο νοσοκομείο, για άλλους που υποφέρουν στα σπίτια τους... 
Δυστυχώς, το πάθημα των συνανθρώπων μας έγινε μάθημα για τους υπολοίπους, γι' αυτό και σταμάτησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, και τρελάθηκε ο Κούλης!!!
Εάν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα ή σε οποιοδήποτε εκβιασμό, όχι επικοινωνιακά (μην ψαρώνετε) αλλά επί της ουσίας, αυτό θα συνιστά πραξικόπημα. Και στα πραξικοπήματα ξέρετε πώς αντιδράει ο λαός...
Μην βιάζεστε! Το ζόρι το έχουν αυτοί, γι' αυτό και βιάζονται και πιέζουν!!!
Μην εφησυχάζετε! Κρατήστε και εκφράστε δυνατά την άποψή σας, προστατέψτε τις οικογένειες και τους φίλους σας και κρατήστε ψυχολογία νικητή, όχι φόβο, όχι ηττοπάθεια.
Όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου, δεν μασάς, αλλά προχωράς και νικάς!!!

Panagiotis Tsarnouchas