Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Πρωτοφανές !!! Ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη κατά το Συνοδικό Δικαστήριο 11 τραυματίστηκαν με εγκαύματα εκ των οποίων οι επτά είναι αρχιερείς.

Νόμιζα πως μας ράντιζε με αγιασμό

Τρόμος στούς δεσποτάδες!!!



Ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη!«Επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν. Θεωρώ άδικη την υπόθεση για την οποία κατηγορούμαι. Είναι σκευωρία η υπόθεση με τα ναρκωτικά» αναφέρει...

Συνολικά 11 άτομα-Στα χέρια των αρχών ο δράστης-Στο νοσοκομείο τα θύματα-Το παρελθόν του ιερέα

Επεισοδιακή η πρώτη μέρα της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου.... Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ιερέας του οποίου τον αποσχηματισμό αποφάσισε το Συνοδικό Δικαστήριο, φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον επτά αρχιερέων, αλλά από την επίθεση δεν διέφυγαν και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Στο Δικαστήριο μετέχουν οι μητροπολίτες Κηφισίας, Γλυφάδας, Δρυϊνουπόλεως, Αρτης, Κασσανδρείας και Ζακύνθου τους οποίους και τραυμάτισε με το καυστικό υγρό. Επίσης η...μπάλα πήρε και έναν γραμματέα, δύο δικηγόρους και έναν αστυνομικό!! Μαζί και με τον Μητροπολίτη Γουμενίσσης δηλαδή, συνολικά ΄11 άτομα!!


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ιερέας κατά την διάρκεια της εκφώνησης της απόφασης επιτέθηκε με το καυστικό υγρό εναντίον των Ιεραρχών, ενώ συνελήφθη στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έχει οδηγηθεί ο 37χρονος ιερέας. Είχε ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι στην τσέπη του και δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό. Είχε καθαιρεθεί και το δικαστήριο επρόκειτο να επικυρώσει την ποινή καθαίρεσης.

Αρχικά και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ τρεις εξ αυτών έχουν πιο σοβαρά τραύματα -κυρίως στα χέρια και το πρόσωπο- και διακομίζονται στην ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εξ αυτών είναι ο Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος με εγκάυματα στο πρόσωπο και στο μάτι και ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝ Αθηνών.

Τραυματίες είναι επίσης οι Μητροπολίτες Δρυινουπόλεως, Γουμενίσσης, Γλυφάδας, Κασσανδρείας και Ζακύνθου. O τελευταίος έχει τραυματιστεί στο αυτί και είναι εκτός κινδύνου. Ο πιο σοβαρά τραυματισμένος φέρεται να είναι ο γραμματέας της Επιτροπής του Δικαστηρίου Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Σωμαράκης
Ποιος είναι ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας που επιτέθηκε με το καυστικό υγρό είναι από την Βέροια, ο οποίος είχε παραπεμφθεί από τον Μητροπολίτη Βέροιας για πειθαρχικό παράπτωμα το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.

Επιπλέον, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει αυτή την ώρα στο ΓΝ Λαϊκό, όπου διακομίστηκαν οι τραυματίες από τη Μονή Πετράκη.
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πρωτόγνωρο περιστατικό – Σοκαριστική η επίθεση

Επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, επισκεπτόμενος τους Μητροπολίτες που δέχτηκαν την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη. Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους, χαρακτήρισε οδυνηρό και πρωτόγνωρο το περιστατικό και την επίθεση σοκαριστική.

Όπως ανέφερε, ο δράστης δικαζόταν «για πράξεις που δεν ταίριαζαν με το λειτούργημά του» και συμπλήρωσε πως «Είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας. Χρειάζεται προσπάθεια για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία».

Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άμεση παρέμβασή τους, τονίζοντας πως «ευτυχώς αποφύγαμε το χειρότερο». Οι τραυματίες έχουν υποστεί εγκαύματα άλλα μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα.
Β. Κικίλιας: Τραγικό γεγονός

«Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, το οποίο αντιμετωπίζουμε από την πρώτη στιγμή, με το ΕΚΑΒ που έφτασε στη Μονή Πετράκη» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έξω από το Λαϊκό Νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν οι τραυματίες από τη Μονή Πετράκη, που δέχτηκαν επίθεση με καυστικό υγρό.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, επτά μητροπολίτες νοσηλεύονται στο Λαϊκό, οι 4 θα παραμείνουν στο Λαϊκό και θα λάβουν τις πρώτες βοήθειες, ο ένας ήδη διακομίζεται στην Πλαστική Χειρουργική του ΚΑΤ. Οι άλλοι δύο μητροπολίτες, προσέθεσε, ανάλογα με την πορεία της υγείας τους, ενδεχομένως να διακομιστούν ή στο ΚΑΤ ή στην Οφθαλμολογική Κλινική του «Γεννηματάς».

Σημείωσε, τέλος, πως ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει να ενημερώνεται συνεχώς.


Η ΠτΔ εξέφρασε τον αποτροπιασμό της



Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το πρωτοφανές περιστατικό στη Μονή Πετράκη σημειώνοντας: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Μακαριώτατο, ο οποίος με ενημέρωσε για την επίθεση που δέχθηκαν μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη. Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και εύχομαι ταχεία ανάρρωση των θυμάτων».

Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν θα παραστεί στην επετειακή εκδήλωση «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. (Γιατί ;;;)

Το παρελθόν του ιερέα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο νεαρός ιερέας είχε εμπλακεί πριν δύο χρόνια σε υπόθεση με ναρκωτικά και έχει παραπεμφθεί σε δίκη, η οποία δεν έχει ξεκινήσει. Υπηρετούσε στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας, κοντά στη Βέροια, υπήρξαν όμως παράπονα από τους κατοίκους της περιοχής, με αποτέλεσμα να μετατεθεί στο Καλοχώρι Ημαθίας. Έχει χειροτονηθεί από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Ο ιερέας καταγόμενος από χωριό των Σερρών.

====================

Μαρτυρίες-σοκ για την επίθεση με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη- Μητροπολίτης Άρτης: Νόμιζα πως μας ράντιζε με αγιασμό

 

Συγκλονισμένη παραμένει η εκκλησιαστική κοινότητα αλλά και όσοι παρακολούθησαν την εξωφρενική χθεσινή επίθεση του καθηρημένου ιερέα στο Συνοδικό Δικαστήριο στην Μονή Πετράκη.

Οι μαρτυρίες είναι ενδεικτικές του πανικού που επικράτησε...

“Είχαμε αναλάβει την υπεράσπισή του. Ήταν πρωτοφανές αυτό που ζήσαμε. Στη συνεργασία που είχαμε πριν τη δίκη δεν είχαμε πρόβλημα. Είχαμε καλή επειδή ήταν συνεργάσιμος. Στη χθεσινή διαδικασία μόλις άκουσε κάποια έκφραση του προεδρεύοντος που δεν του άρεσε, ρώτησε την έδρα εάν ήταν “μιλημένοι εναντίον του” από τον Μητροπολίτη Βέροιας και ήταν προκατειλημμένοι. Λαμβάνοντας αρνητική απάντηση ξαναρώτησε ψύχραιμα και στη δεύτερη αρνητική απόφανση έβγαλε τα μπουκάλια και άρχισε να ραντίζει το χώρο με το καυστικό υγρό” είπε στην ΕΡΤ ο συνήγορος του ιερομόναχου στο Συνοδικό Δικαστήριο, Γ. Τζήκας ο οποίος υπέστη και ο ίδιος ελαφρά τραύματα κατά την επίθεση του ιερομόναχου με βιτριόλι εναντίον των Μητροπολιτών που τον δίκαζαν. Όπως είπε ευτυχώς που φόραγαν τα ράσα τα οποία κάηκαν. “Αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα” είπε.

Ήταν ψύχραιμος και συνεργάσιμος, συνέχισε. Η κλινική του εικόνα και η σχέση που είχε με εμάς τους προηγούμενους έξι μήνες ήταν άψογη, είπε και επιβεβαίωσε την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει ο κληρικός στο παρελθόν. Η συμπεριφορά του όμως ήταν φυσιολογική, είπε.

Χθες δικαζόταν για την υπόθεση ναρκωτικών καθώς και για άλλες υποθέσεις οικονομικής φύσεως και διαπληκτισμού από τις περιοχές που λειτουργούσε. Προς το παρόν τελούσε σε αργία μέχρι την έκδοση της απόφασης.

Τηλεφωνική επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχου με Αρχιεπίσκοπο

 

Ενδιαφέρον έδειξε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Ο κ. Βαρθολομαίος αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη Μονή Πετράκη, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στον οποίο εξέφρασε τη συμπαράσταση της Μητρός Εκκλησίας και του ιδίου προσωπικώς, ευχόμενος ταχεία αποκατάσταση της υγείας όλων όσοι τραυματίστηκαν. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για το ενδιαφέρον και τις ευχές του, τις οποίες και θα μεταφέρει προς τους τραυματίες και προς όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

“Χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας – Προόριζε για τον εαυτό του το καυστικό υγρό”

 

“Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας” είπε επίσης στην ΕΡΤ ο έταιρος συνήγορος του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, δικηγόρος Α. Θεοδωρόπουλος.

Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του εντολέα του Θεοφύλακτου Κόμβου στους τραυματίες και τις οικογένειές τους και είπε ότι ο ιερομόναχος είχε ενημερώσει και την Αρχιεπισκοπή, τον Μητροπολίτη Βέροιας και τους πολίτες της ενορίας του ότι θα προβεί σε απονενοημένο διάβημα και πριν από 1,5 μήνα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, η οποία είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία συμβάντων στην κλινική των Σερρών.

Σημειώνεται ότι οι δύο δικηγόροι που τραυματίστηκαν ήταν επιφορτισμένοι με την υπεράσπισή του.

“Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασής του που χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, την οποία και θα ζητήσουμε, και λάμβανε μια σειρά από φάρμακα, τα οποία χθες τη νύχτα δεν είχε μαζί του και για αυτό ζήτησα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς και ο ίδιος έχει τραυματιστεί” είπε.

Είπε πως δεν είχε περάσει πρόσφατα από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. “Έχει το ακαταλόγιστο ως ποινικός δράστης”, είπε και πρόσθεσε πως του εκμυστηρεύτηκε πως το καυστικό υγρό το προόριζε για τον εαυτό του.

“Η πράξη του ήταν αποτρόπαια, αλλά δεν ήθελε να τους βλάψει όλους, ήταν μια πράξη αγανάκτησης που κατέληξε στους τραυματισμούς” είπε

Θα αποδείξουμε το λόγο για τον οποίο βγήκε εκτός εαυτού, είπε και αναφέρθηκε στην υπόθεση περί ναρκωτικών στην οποία ενεπλάκη το 2018, η οποία ποινικά είχε κλείσει και δεν είχε σχέση ενώ αναφέρθηκε τους ισχυρισμούς του ιδίου ότι ήταν σκευωρία.

Για τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα “ότι δεν θα μιλήσω με λόγια αλλα με πράξεις” είπε ότι δεν τις γνωρίζει αλλά είπε αυτό αποδεικνύει την ψυχιατρική του διαταραχή. Δεν έχει σώας τας φρένας, κατέληξε.

Μητρόπολη Κηφισίας

Για το περιστατικό ανακοίνωση εξέδωσε και η Μητρόπολη Κηφισίας, της οποίας ο ποιμενάρχης κινδύνευσε σοβαρά. “Κατόπιν της πρωτοφανούς και αποτρόπαιας εγκληματικής πράξης, η οποία έλαβε χώρα κατά την συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου στην Ιερά Σύνοδο εις βάρος των Μητροπολιτών - μελών αυτού, σας ενημερώνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κύριλλος είναι καλά στην υγεία Του και θα παραμείνει σήμερα για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών - Γ. Γεννηματάς”.

Μητροπολίτης Άρτης 

Ένας ακόμη Ιεράρχης που κινδύνευσε σοβαρά από την επίθεση ήταν ο Μητροπολίτης Άρτης Καλλινικος. Σύμφωνα με τελευταίeς πληροφορίες ο κ. Καλλίνικος, βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και έχει λάβει πλέον εξιτήριο. Στην Πλαστική Χειρουργική του ΚΑΤ διακομίστηκαν κι οι Μητροπολίτες Γλυφάδας και Ζακύνθου και ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων. Οι δύο Μητροπολίτες έλαβαν εξιτήριο από το ΚΑΤ όπου παραμένει μόνο ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων στην Πλαστική Χειρουργική, χωρίς να κρίνεται ανησυχητική η κατάστασή της υγείας του. Από την επίθεση τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται με οφθαλμολογικά προβλήματα οι Μητροπολίτες Κηφισιάς, Γουμένισσας, Κονίτσης και Κασσανδρείας στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Μας ράντισε με δύο λίτρα καυστικό υγρό»

«Μας φύλαξε ο Θεός, και εμένα προσωπικά. Είχα μία εικόνα στην τσέπη μου και αγιασμό και πιστεύω ότι αυτά βοήθησαν πολύ. Τα μάτια μου είναι πολύ καλά, υπάρχουν εγκαύματα στο πρόσωπο αλλά μου είπαν από το νοσοκομείο ότι δεν είναι σοβαρά και για αυτό δεν έκατσα. Δεν έχω εικόνα για τους υπόλοιπους, αλλά νομίζω ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους», είπε ο Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«Ο πρώην ιερέας ήταν αρκετά εύστοχος και οι εφτά χτυπηθήκαμε στο πρόσωπο από μία φιάλη και από απόσταση. Ο ιερέας ήταν κατηγορούμενος, ήταν μέσα στην αίθουσα, και όταν του ανακοινώθηκε ότι δεν έγινε δεκτή η έφεσή του και ότι πλέον έχει καθαιρεθεί, έβγαλε τη φιάλη και άρχισε να μας ραντίζει το υγρό. Η φιάλη ήταν μεγάλη, δύο λίτρων, την κρατούσε με τα δύο του χέρια. Δεν είπε κάτι. Την φιάλη την είχε σε μια τσάντα. Όταν είδα και έβγαλε τη φιάλη, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ήταν αγιασμός. Δεν πήγε το μυαλό μου αλλού», συνέχισε ο ίδιος την περιγραφή του.

«Κατάλαβα γρήγορα ότι ήταν καυστικό υγρό αυτό που μας πετούσε από το τσούξιμο στα μάτια, επειδή ήταν άμεσο, ενώ άλλαξε χρώμα και το ράσο κάποιου άλλου μητροπολίτη μόλις έπεσε πάνω του το υγρό», πρόσθεσε ο μητροπολίτης Άρτης.

Μητροπολίτης Σταγών Θεόκλητος: Βγήκαν οι ιερείς χωρίς ράσα, είχαν λιώσει

Για «φρικιαστικές στιγμές» έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος, κληθείς να περιγράψει τα όσα έζησε στη Μονή Πετράκη, μετά την επίθεση ιερέα με βιτριόλι κατά μητροπολιτών του Συνοδικού Δικαστηρίου.

«Ήταν τρομερό αυτό που ζήσαμε. Ο ιερέας δεν δέχθηκε την καθαίρεσή του και γι’ αυτό αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Και μόνο που τον βλέπεις καταλαβαίνεις», τόνισε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Καθόμασταν απ’ έξω και άνοιξε η πόρτα, βγήκαν οι ιερείς σχεδόν χωρίς ράσα, είχαν λιώσει. Δεν υπήρχε περίπτωση να γλιτώσει κανένας αν δεν φορούσε ράσα. Εδώ και το καλυμμαύχι που είναι σκληρό, είχε τρυπήσει», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι αλλοιώθηκαν ακόμα και τα παπούτσια τους όταν πάτησαν επάνω στο καυστικό υγρό.

Γραμματέας Συνοδικού Δικαστηρίου: “Έκρυβε τα μπουκάλια με το καυστικό υγρό κάτω από τα ράσα του”

 

«Στο ΚΑΤ είμαι από χθες το βράδυ. Έχω κάποια εγκαύματα στο κεφάλι, στο λαιμό και στο αριστερό χέρι. Δεν είναι πολύ σοβαρά, σε δύο – τρεις μέρες μπορεί να βγω, ωστόσο ίσως χρειαστεί κάποια χειρουργική επέμβαση, μου είπαν οι γιατροί. Δόξα το Θεώ δεν είχαμε κάποιο σοβαρότερο περιστατικό σε μάτια», δήλωσε στην ΕΡΤ, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Σωμαράκης, Γραμματέας του Συνοδικού Δικαστηρίου, ο οποίος τραυματίστηκε από την επίθεση του ιερομόναχου στα μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου που τον δίκαζαν στη Μονή Πετράκη.

«Ήταν πρωτοφανές περιστατικό. Δεν το υποπτευόμασταν με τίποτα. Και πέρυσι, στην πρωτόδικη απόφαση όταν καθαιρέθηκε, είχε εκτοξεύσει ύβρεις προς τους δικαστές και κάποιες απειλές, αλλά είχε λήξει εκεί το θέμα. Χθες ήταν η έφεσή του η οποία απορριφθεί γιατί ήταν εκπρόθεσμη και όταν άκουσε ότι δεν μπορούσε να απολογηθεί ήταν προετοιμασμένος. Είχε στην τσάντα δύο μπουκάλια με οξύ, τα οποία προφανώς δεν τα είχαμε αντιληφθεί», ανέφερε στην εκπομπή “Από τις Έξι” ο τραυματισμένος κληρικός o oποίος συμμετείχε στην χθεσινή συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου, στη Μονή Πετράκη.

Ο Γραμματέας του Συνοδικού Δικαστηρίου δήλωσε ότι επειδή γνώριζαν για τον βίαιο χαρακτήρα του ιερομόναχου είχαν πάρει τα μέτρα τους, καλώντας έναν αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα του Συνοδικού Δικαστηρίου.

«Περίμενα ότι θα φώναζε, θα εξύβριζε, αλλά ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο δεν το είχα υποπτευθεί. Εγώ ήμουν ακριβώς δίπλα του γι αυτό “έφαγα” το περισσότερο υγρό πάνω μου. Όπως άνοιξε το μπουκάλι το έριξε πίσω μου. Ευτυχώς φορούσα κολάρο κάτω από τα ράσα, τα οποία έλιωσαν πάνω μου».

================================

Για το βιτριόλι στην Κούνεβα η Αριστερά διερρήγνυε τα ιμάτιά της, για τους Μητροπολίτες άχνα


Στις 22 Δεκεμβρίου 2008 έλαβε χώρα η φρικτή επίθεση εις βάρος της Κωνσταντίνας Κούνεβα με βιτριόλι, επίθεση που θα την σημάδευε για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή της.

Σήμερα θύματα μιας ανάλογης επίθεση με το ίδιο “όπλο” ήταν Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Κι ενώ η Αριστερά ξιφουλκούσε επί μήνες, επί χρόνια για το περιστατικό με την Κούνεβα, σήμερα για ένα αντίστοιχο περιστατικό με 11 θύματα, ιερωμένους και λοιπούς, έχει καταπιεί την γλώσσα της.

Που είναι ο ¨Σαούλ της πίστης μας κ. Φίλης που δεν χάνει ευκαιρία να εξαπολύει επιθέσεις κατά της Εκκλησίας. Που είναι οι λοιποί αριστερομπερδεμένοι; Αυτή η βία δεν καταδικάζεται; Δύο μέτρα και δύο σταθμά οι Αριστεροί; Μόνο να κάνουν "βιτριολικά" σχόλια για την Εκκλησία ξέρουν οι εμπαθείς και κομπλεξικοί Αριστεροί;

πενταπόσταγμα