Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μπερλουσκόνι πρέπει να ισοπεδωθεί!

Ο Μπερλουσκόνι πρέπει να ισοπεδωθεί!

Γράφει ο Πελασγός ο Μιλήσιος

Ρωμαϊκή Κατάκτηση της ΜεσογείουΡωμαϊκή Κατάκτηση της Μεσογείου
Αυτά λέει η Νέα Τάξη.
Ε, και λοιπόν, τί μας ενδιαφέρει εμάς τους Έλληνες, θα πεί κάποιος. Αν μας αφορά! όσο τίποτε άλλο!

Θα αποπειραθούμε να κάνουμε μια αναγωγή, του Τρίτου Καρχηδονιακού πολέμου (Tertium Bellum Punicum, 149-146 π.Χ), με τον επερχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας δούμε όμως τί έγινε στούς Μέσους Ελληνιστικούς χρόνους.
Αίτια των τριών Καρχηδονιακών πολέμων που έγιναν μεταξύ της Καρχηδόνας και της Ρώμης, ήταν η ραγδαία πρόοδος της πρώτης στη ναυτιλία και το εμπόριο, και ότι απέκτησε πολλές αποικίες, εις βάρος της Ρώμης. Συνέπεια αυτών η αναπόφευκτη σύγκρουση.

Οι Καρχηδόνιοι, υπό την ηγεσία του στρατηγού Αννίβα Βάρκα, κατενίκησε στις Κάννες το 216 π.Χ, στον αιματηρότερο πόλεμο των Μέσων Ελληνιστικών χρόνων τον μεγαλύτερο Ρωμαικό στρατό, όχι μόνο του Β΄Καρχηδονιακού πολέμου η σημαντικότερη ήττα, αλλά μια από τις μεγαλύτερες ήττες του ρωμαϊκού στρατού. Δεκαπέντε χρόνια μετά τις Κάννες, ο Μεσόγειος κόσμος αποτυπώνεται στον πρώτο χάρτη.

Το 184 π.Χ ο Μάρκος Πόρκιος Κάτων έγινε τιμητής (κήνσωρ). Το τεράστιο κύρος του επηρέαζε τις αποφάσεις της Συγκλήτου. Αντίπαλος του Ελληνικού πολιτισμού, κράτησε εχθρική στάση στην μεταλαμπάδευση στη Ρώμη του Eλληνικού πολιτισμού και της Eλληνικής φιλοσοφίας. Ο στόχος του στα εξωτερικά πράγματα ήταν η καταστροφή της Καρχηδόνας, γιαυτό σ’όλους τους λόγους του (Orationes) τελείωνε με τη φράση: «Ceterum censeo Carthaginem esse delendam» (εν κατακλείδι φρονώ ότι η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί).
Τρία χρόνια μετά το θάνατό του, η Καρχηδόνα ισοπεδώθηκε το 146 π.Χ στο Γ’ Καρχηδονιακό πόλεμο.

Την ίδια χρονιά, ο Λεύκιος Μόμμιος κατέλαβε την Κόρινθο. Ήταν ένα από τα σταυροδρόμια του τότε Ελληνιστικού κόσμου.
Στα δυο λιμάνια της, τις Κεγχρεές από την πλευρά του Σαρωνικού και το Λέχαιο από την πλευρά του Κορινθιακού, συναλλάσσονταν ο πλούτος της Ανατολής με τη Δύση κι ο Δίολκος εξυπηρετούσε την ανταλλαγή τους.
Έπρεπε να ανακοπεί ο πολιτισμός, με ό,τι εμπεριείχαν οι δυο Ελληνιστικές πόλεις.
Δεκαπέντε χρόνια μετά την καταστροφή της Καρχηδόνας και Κορίνθου, ο Μεσόγειος κόσμος αποτυπώνεται στο δεύτερο χάρτη.

Στο προηγούμενο άρθρο μου, Η Ήττα των Η.Π.Α στη Μεσόγειο, ξεκίνησε επί Μπούς και τελειώνει επί Ομπάμα , περιγράφεται ο σχεδιασμός της Νέας Τάξεως για τη Μεσόγειο. Ένα απόσπασμα απ’αυτό ανέφερε: “Στις παράλληλες επιχειρήσεις των Αμερικανών, αναθέτουν την υπο-Δράση “Μεσογειακή Ένωση” στον Νικολά Σαρκοζύ να την υλοποιήσει. Ήθελαν το Νότο της Ευρώπης να τον “ενώσουν” με τις χώρες της Αιγύπτου, Λιβύης και Μαγκρέμπ, ώστε η Μεσόγειος να φαντάζει μια κλειστή θάλλασσα υπό εποπτεία των Αμερικανο-Ισραηλινών.
Αυτό πως θα επιτυγχάνονταν;
Αφ’ενός έπρεπε να αποδομηθεί η ούτως ειπείν “Ευρωπαική Ένωση”, από τα “βαρίδια” του Νότου, αρχής γενομένης της Ελλάδος, για να καταστεί η μαγιά του ομαδοποιημένου συμπλόκου της Βόρειας Λεκάνης της Μεσογείου, και αφετέρου να ξεκινήσουν οι.”διεργασίες” του σχηματισμού του Νότιου συμπλόκου της Λεκάνης της Μεσογείου.
Έτσι και έγινε. Η Ελλάδα ψυχοραγεί κατόπιν του σχεδίου του Αμερικανικού Administration, και η Βόρεια Αφρική, υπέστη τις συνέπειες της “Αραβικής Άνοιξης”. Ένα αποτυχημένο εγχείρημα. Στην ουσία η κατάσταση βρίσκεται σε ανισορροπία υπό την οπτική γωνία των Αμερικανών, και το επόμενο βήμα τους της Συριακής αιματοχυσίας, συνέπεια του Σχεδίου τους, βρίσκει τη Ρωσία να κρατάει τη μπαγκέτα της περιοχής.
Επακόλουθο της αποτυχημένης επιχείρησης στην περιοχή και η Τουρκία που αποτελεί τον αστάθμητο γι αυτούς παράγοντα.”

Πως μπορεί να επιτευχθεί ο σχηματισμός του βορείου συμπλόκου της Λεκάνης της Μεσογείου; Πόσο συμβατή είναι η αναγωγή των Ελληνιστικών Μεσογειακών χρόνων στις σημερινές διεργασίες; Ένας καλός χρονολογικός Ταξονόμος μπορεί άνετα να αντιμεταθέσει την πτώση της Κορίνθου με την Χρεωκοπία της Ελλάδος, και την ισοπέδωση της Καρχηδόνας με την Ιταλική Πτώση.
Πως θα συμβεί το δεύτερο; Πόσο ξεκάθαρο είναι σε έναν οξυδερκή πολιτικο-γεωστρατηγικό παρατηρητή, να οδηγηθεί στη σκέψη, ότι το σενάριο μπορεί να υλοποιηθεί με την ισοπέδωση του βασικού πυλώνα της Ιταλικής Οικονομίας, που δεν είναι άλλος από την ισοπέδωση του Μπερλουσκόνι!

Αλήθεια πόσες προσπάθειες έγιναν ώστε να αποδομηθεί η εικόνα του Μπερλουσκόνι στην Ιταλία, ενός πολιτικού που κράτησε πάνω από δέκα χρόνια την Ιταλική πολιτική στις ράγες της οικονομικής σταθερότητας! Αφού οικονομικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν, βρήκαν τα μπούγκα-μπούγκα να ισοπεδώσουν την Ιταλία στο πρόσωπό του.
Και δεν τους ενοχλεί τους Νεο Ταξίτες το Αδελφάτο των Βεστερβέλδε, των κτηνοβατών της Γερμανίας, του πρώην υπουργού οικονομικών της Ολλανδίας, των παιδόφιλων της Ολλανδίας, και όλων των παραφύσιν Αρλεκίνων του Ευρωπαικού Διαστροφισμού, παρά επικαλούνται τα Μπούγκα-μπούγκα του Μπερλουσκόνι. Διεκπεραιωτές της επιχείρησης, οι Δικαστίνες της Ιταλίας με την Δαμόκλειο σπάθη των Δικονομικών του Ρωμαικού Δικαίου.
Ποιός αλήθεια θα μπορούσε να είναι ο σύγχρονος Κάτων ο Τιμητής; Αναγνωρίζει κάποιος τον αντιμεταθέτη του;
Τί θα λέγατε για τον Κίσσιγκερ; Έχει τις προδιαγραφές του Ρωμαίου Εθνικιστή;

Αν τις έχει λέει, μόνο που η περίπτωσή του παραμπέμπει σε Διεθνιστή για τους αφελείς, αλλά φεύ είναι ο μεγαλύτερος Εθνικιστής για το γένος του και την κλειστή ομάδα που ακούει στο όνομα PAX UNIVERSALIS, ήγουν Νέα Τάξη ή Παγκοσμιοποίηση.
Ποιός όμως είναι ο Μπερλουσκόνι που πάσει θυσία πρέπει να ισοπεδωθεί;
Είναι ο Στρατηγικός εταίρος της Ρωσικής Ηγεσίας, που θα αναδιέτασσε την Οικονομία του Νότου και διαχρονικά της Ευρώπης, ο μόνος Δυτικός Παραστάτης στη δεύτερη ενθρόνιση στον Προεδρικό Θώκο του Πούτιν στη Ρωσία. Φαντάζεται κάποιος, ποιά θα είναι η τύχη της Ιταλίας χωρίς τον Μπερλουσκόνι; Η άμεση χρεωκοπία της Ιταλίας και ο βέβαιος σχηματισμός του βορείου συμπλόκου της λεκάνης της Μεσογείου.

Ποιούς χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη για την αποδόμηση του Μπερλουσκόνι; Όλες τις μορφές Κεντροαριστερών, Σοσιαλιστών, Σοσιαλδημοκρατών, Φιλελευθέρων, Οικολόγων , Φεμινιστικών οργανώσεων και παρομοίων υποταγμένων σχημάτων στη Νέα Τάξη. Απρόσμενος σύμμαχος, για τον κόσμο, αλλά σταθερός συνομιλητής των η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία με την απισχυμένη αίγλη του Δόγματός της.
Γιατί αυτό το σενάριο της διατεταγμένης αποδόμησης ως συνέχεια του Ελληνικού Δράματος ταιριάζει στο να γίνει ευκόλως υλοποιήσιμο;
Γιατί στο σενάριο εμπλέκεται η συνέχεια των πολιτισμών της πάλαι ποτέ Δύσεως, του Ελληνορωμαικού πολιτισμού που θέλουν να μην απομείνει τίποτε, και το ταυτόχρονο αποδομητικό τους εγχείρημα, ο Οικουμενισμός, ο άλλος πυλώνας αποσαθρώσεως του Δυτικού Αξιακού Οικοδομήματος, του Χριστιανικού.
Ο αποχριστιανισμός ξεκίνησε με τον τελευταίο Ποντίφηκα, που με προσεγμένο τρόπο θα αποδομήσει ό,τι έστω φύλαττε την Ιταλική κοινωνία σε αλληλένδετη δομή.
Φρονούμε πως, αν πέσει ο Μπερλουσκόνι, θα πέσει και η Ιταλία.

Ο ανερμάτιστος αξιακός κώδικας των παραπάνω πολιτικών σχηματισμών, που απέταξαν τον Χριστό πρωίμως, είναι το κατάλληλο υπόστρωμα για να τραφεί η πτώση του Μεσογειακού πολιτισμού. Η Νέα Τάξη τροφοδοτεί στους εθελόδουλους “Ρωμαίους” όλα τα εφόδια της αυτοκαταστροφής, που θα συμπαρασύρει όλη τη Μεσόγειο και τη Θνήσκουσα Ελλάδα. Και τότε ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος!
Γι’αυτό είμαστε οι αναφανδόν Διαπρύσιοι Υποστηρικτές του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, διότι και η Ελλάς θα έχει μερίδιο στις ελπίδες που τρέφουν οι “Νεο Ρωμαίοι” συμπατριώτες συναγωνιστές του!

Πελασγός ο Μιλήσιος