Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

«Αλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων»!


Του Αιμίλιου Πολυγένη

ieronimosΆμεση ήταν η απάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου για το χθεσινό συλλαλητήριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
"Το ερώτημα είναι τι προτιμάμε τα εύκολα ή τα δύσκολα. Εγώ προτιμώ τα δύσκολα. Η Ιερά Σύνοδος έβγαλε μία επιτυχημένη ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι η Εκκλησία δεν δέχεται το όνομα Μακεδονία και τα παράγωγά του. Πρέπει με σύνεση, νηφαλιότητα και ψυχραιμία να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις".
Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι στο χθεσινό συλλαλητήριο ήταν Μητροπολίτες είπε "μετρήσατε πόσοι;".
Η δημοσιογράφος τους απάντησε "εννέα" και ο Αρχιεπίσκοπος είπε "μπροστά στους 82;".

 «Ο Μπουτάρης αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτές»


Του Γιάννη Νάκου
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης, αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όλη η διοργάνωση του συλλαλητηρίου έγινε με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτών, οι οποίοι είχαν από χθες το βράδυ δικές τους γεννήτριες και δικό τους εξοπλισμό.

Πολύ περισσότερο αυτό το οποίο έκανε εντύπωση ήταν ότι υπήρχαν «κινητές μονάδες αντιμετώπισης πρώτων βοηθειών» τόσο των διοργανωτών όσο και των μονάδων που ήταν υπεύθυνες για την κάλυψη της εκδήλωσης(από πλευράς πρόληψης ατυχημάτων), όπου λειτουργούσαν με δική τους γεννήτρια και κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Ειδικότερα τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος της ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας κ.Μίλτος Μπενάκης, όπου είχε τον συντονισμό της υγειονομικής κάλυψης της εκδήλωσης.
Ως εκ τούτου αρκετοί εκ των παρευρισκομένων στο συλλαλητήριο εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την στάση του Δημάρχου θεσσαλονίκης καθιστώντας τον «κόκκινο πανί» για όλους όσους βρίσκονταν στο σημερινό συλλαλητήριο.
Η Karfitsa επικοινώνησε με τον κ. Πατσικά Μιχάλη ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Τα καταφέραμε με όλους απέναντι». Ο Δήμος έδωσε εγγράφως την άδεια, αλλά παροχή δεν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε επειδή το μόνο διαθέσιμο μέρος ήταν στο βασιλικό θέατρο. Λύση μπορούσε να βρεθεί αλλά μάλλον δεν υπήρχε η θέληση».

ΠΗΓΗ


Η Μακεδονία ξεσκέπασε το ψευτορωμαίικο.

Posted by Φαίη στο Ιανουαρίου 22, 2018

Σχόλιο Αναγνώστη από pentapostagma:
‎Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν‎ προς Συλλαλητηριο ΓΙΑ ΤΗ Μακεδονια
16 λεπτά ·
Συλλαλητήριο Κυριακή 21, Ιανουαρίου

* Ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης Πάνω από 800.000 στο συλλαλητήριο
* Κινέζικα μέσα μαζικής ενημέρωσης κοντά στο 1 εκατομμύριο στο συλλαλητήριο
* Σκόπιανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πάνω από 500.000 στο συλλαλητήριο
* Αυστραλία πάνω από 500.000 στο συλλαλητήριο

Ελληνικά κανάλια:

ΕΡΤ Δεκάδες πολίτες στο συλλαλητήριο
ΣΚΑΙ Εκατοντάδες πολίτες στο συλλαλητήριο
ΑΝΤ1 Άφαντος
STAR Άφαντο
Ελληνική αστυνομία 90.000 πολίτες


Αυτό είναι το ελληνικό σύστημα κύριοι 90.000 πολίτες; Δηλαδή δεν κατέβηκε ούτε το 10% των κατοίκων της Θεσσαλονίκης; Προφανώς οι φωτογραφίες δηλαδή είναι μοντάζ. Ο κόσμος δηλαδή δεν έφτανε μέχρι την πλατεία ελευθερίας και το μέγαρο μουσικής. Με κλεισμένα τα Μάλγαρα και πάνω από 20 λεωφορεία δεσμευμένα;
Τα συμπεράσματα δικά σας

ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ
Εικόνες από:
Πενταπόσταγμα
newsit.gr
protothema.gr
Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ