Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αυτοί οι Ελληνες είναι τρελοί, συριζογραικύλοι, προσοχή!

Τι θες και μπλέκεσαι με τα εθνικά, κάνε καλύτερα τη δουλειά σου, κατσαπλιά

τρελογιαννης

Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, εκεί που λες ότι πάει να σκύψει, να τη πετιέται πάνω σου

Ναι, ρε συ, φραγκο-συριζαίε μου, αυτοί οι Ελληνες είναι ΤΡΕΛΟΙ. Μπορούν να υποφέρουν μέχρι και 400 χρόνια σκλαβιάς και μετά να ξεσηκωθούν όλοι μαζί, εκεί που δεν τους περιμένει κανείς και δεν τους πιάνει καν το μάτι του σουλτάνου. Ναι, ρε συ, καρεκλο-συριζαίε μου, αυτοί οι Ελληνες είναι τρελοί, όπως μας το ’χουν ξαναπεί. Εξάλλου το μετέδιδαν και οι Ιταλοί επιτελείς στον Μουσολίνι, εμβρόντητοι, γιατί δεν μπορούσαν να του εξηγήσουν αλλιώς πώς αυτός ο μικρός αριθμητικά λαός τούς είχε πάρει φαλάγγι. Ναι, ρε συ, συριζο-ρουφιανάκο μου, που τα κάρφωσες όλα της Θεσσαλονίκης και στην Ευρωβουλή, πες τους επίσης ότι αυτοί οι Ελληνες είναι τρελοί, όπως το ’χει γράψει η Ιστορία, αλλά και το Χόλιγουντ, από την εποχή του Λεωνίδα με τους 300! Εχουμε και βίντεο να τους στείλουμε αν θες να καταγγείλεις τους τρελούς τους Ελληνες.


Δεν περιμέναμε βέβαια να μας το πεις εσύ, διορισμένε κρατικοδίαιτε Συριζαίε, νεο-ΓΡΑΙΚΥΛΕ της εθνικής συμφοράς, ότι οι Ελληνες είναι τρελοί που, ενώ έφαγαν όλα τα απίθανα κατακέφαλα στα τρία χρόνια προδοσίας δεξιά και αριστερά, τους την έδωσε και κάνουν χαλασμό για το Μακεδονικό. Αλλά αφού το ξέρεις, τι θες και μπλέκεσαι με τους τρελαμένους και δεν κοιτάς την ωραία δουλίτσα που έχετε στήσει; Την έχεις πάρει σίγουρα την κατσίκα του γείτονα ή μήπως έχει κρυμμένο και κάνα πουλερικό; Αφού την ξέρεις από πρώτο χέρι τη δουλειά σου, κατσαπλιά μου, εγώ θα σ’ την πω; Μάζεψε ό,τι προλαβαίνεις γιατί βλέπω να πλακώνει κακός καιρός που θα τα πάρει όλα και θα τα σηκώσει. Γιατί; Πολύ απλά επειδή οι Ελληνες είναι τρελοί! Παθιάζονται εκεί που τους έχεις ξεχάσει. «Να τη - Να τη πετιέται», που ’χει τραγουδήσει αμέτρητες φορές και ο Μίκης. Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις εκεί που πάει να σκύψει. Γι’ αυτό και θέλουν προσοχή και όχι πολλά-πολλά, όπως συμβαίνει αυτή τη φορά, όπου μες στην αναμπουμπούλα αποκαλύφθηκαν και τα συγγενιλίκια με τους Ρουβίκωνες… Κάτι σαν τα οικογενειακά του Βούτση, ένα πράγμα!

Λασπολογούν και βρίζουν οι συριζογραικύλοι! Οπου γραικύλοι, το υποτιμητικό όνομα που είχαν δώσει στους Ελληνες οι Ρωμαίοι κατακτητές γιατί, περιφερόμενοι στην πρωτεύουσα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ως δούλοι, πλανόδιοι, μετανάστες της εποχής, ήταν πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα όλα για να ’ναι αρεστοί στους αφέντες τους. Ετσι, λοιπόν, το «γραικύλος» έγινε συνώνυμο του εξευτελισμένου, γονατιστού, δουλοπρεπούς και κουτοπόνηρου Ελληνα, του graecus και Graeculus, που έγινε γραικύλος, σαν να λέμε τη σήμερον ημέρα επιφανής Συριζαίος. Ο οποίος στην αντίστοιχη νεο-ρωμαϊκή αυτοκρατορία της Ε.Ε. και των ισχυρών έγινε υποτακτικός, κανονικό δουλικό, πρόθυμος να καρφώσει μέχρι και τα αδέλφια του για να ’ναι αποδεκτός έστω και από την πίσω πόρτα της αυλής.

Αντε τώρα να καταλάβει ο γραικύλος Συριζαίος ότι ο Ελληνας είναι τρελός και μπορεί να κάνει χαλασμό χωρίς να περιμένει να του δώσουν καμιά θεσούλα, κάνα αξιωματάκι ή επιδοματάκι. Ο γραικύλος Συριζαίος, αυτό το κοινωνικοπολιτιστικό εξάμβλωμα, «μεταφράζει» και ακούει τα πάντα μόνο αν είναι να βουτήξει κάτι για πάρτη του, χωρίς, κατά προτίμηση, να κάνει το παραμικρό γι’ αυτό. Οπως γράφει και το λεξικό, ο γραικύλος είναι ο πολυλογάς, οκνηρός, ψεύτης και ιντριγκαδόρος, ο οποίος δεν κάνει τίποτα και παριστάνει τον πονηρό εκ του ασφαλούς. Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό βλέποντας τις αλλόκοτες φάτσες που σεργιανίζουν στα κανάλια και χλευάζουν σαν… εθνικιστές τα εκατομμύρια των Ελλήνων που απλώς δεν θέλουν να παραδώσουν την Ιστορία τους και την ψυχή τους μαζί με όλα τα άλλα που τους πήραν; Μα… εθνικιστές και πολεμοκάπηλοι, όπως λένε αυτοί οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ που καλοπερνούν από το υστέρημα του μισοπεθαμένου Ελληνα που στέκεται στις ουρές, μπορεί να είναι όσοι επιβουλεύονται άλλους λαούς ή θέλουν να εισβάλλουν σε διπλανές χώρες! Συγγνώμη, ψευτοσύντροφοι, εσείς μπορεί να ’χετε κάνει το γιουσουφάκι… λειτούργημα, αλλά ο ξεσηκωμένος για το Μακεδονικό (και όχι μόνο) δεν είναι… επιτιθέμενος, ιμπεριαλιστής, είναι ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ. Δεν φωνάζει για να πάρει κάτι από οποιονδήποτε γείτονα, αλλά υπερασπίζεται αυτό που ΘΕΛΟΥΝ να του πάρουν με τον τσαμπουκά! Το Ονομα της Μακεδονίας που εσείς, επιφανείς συριζογραικύλοι, θέλετε να παραδώσετε επισήμως, αλλά σιγά-σιγά και στα μουλωχτά, όπως έχουν καταλάβει όλοι ότι κάνετε με τον Ερντογάν, από Θράκη, Αιγαίο έως και Κύπρο. Γι’ αυτό σ’ το ξαναλέω, άσ' τα εθνικά και κάνε τη δουλειά σου, Συριζαίε, πάρε και το σπίτι του γείτονα! Τι το θέλει; Αφού ούτε χώρα δεν θα έχει πια.

Χαρακτηρίζουν γραφικό φασιστοειδές αυτόν που απλά και μόνο υπερασπίζεται το σπίτι του; Είναι φαντασιόπληκτοι και αρχαιολάτρες όσοι παίρνουν τους δρόμους μόνο και μόνο για την Ονομασία; Μα, σ’ όλη την Ιστορία της ανθρωπότητας στο πέρασμα των αιώνων, λαοί και έθνη σκοτώνονταν πάντα για μια σημαία, μια ιδέα, ένα όνομα. Πρώτοι και καλύτεροι οι Ελληνες. Να πούμε όλοι μαζί ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει; Βεβαίως, αμήν και πότε! Αλλά ως τότε ας αφήσουν ήσυχα τα δικά μας σύμβολα, τα ελληνικά κεκτημένα που οι Σκοπιανοί περιφέρουν σαν «ταυτότητά» τους, τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ! Ισχυρίζονται ότι έτσι μας λένε… 70 χρόνια. Σιγά την καθυστέρηση! Η Μακεδονία είναι Ελληνική εδώ και 3.000 χρόνια, κάντε τον λογαριασμό.

Αλλά το πρόβλημά μας δεν είναι οι Σλαβοαλβανοί Σκοπιανοί, οι οποίοι δεν θα είχαν πάρει τόσο θάρρος αν δεν τους το είχαν δώσει οι συριζογραικύλοι του Τσίπρα που, απ’ ό,τι φαίνεται, έκαναν τις συνήθεις «διαπραγματεύσεις» τους παραδομένοι εκ των προτέρων. Εξ ου και το πανεθνικό «αέραααα» που ξεσηκώνει τη χώρα πέρα ως πέρα και δεν πρόκειται να κοπάσει αν δεν φύγει το γνωστό νόσημα που κάνει και ομοιοκαταληξία. Α, ναι, τώρα που το ξανασκέφτομαι, το ίδιο κάνει και το σκέτο «λέρα».

Γι’ αυτό σ’ το ξαναλέω, κατσαπλιά μου, κάνε τη δουλειά σου, αυτήν που ξέρεις τόσο καλά! Πήρες την κατσίκα, πήρες το σπίτι, φαντάζομαι να πήρες και τα παιδιά του γείτονα φυσικά. Εξάλλου το ’χες κάνει και παλιά, προληπτικά. Γιατί αν δεν τα βρήκες θα σε βρουν αυτά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
http://www.katanixis.gr/2018/02/blog-post_56.html?m=1
Προκαλεί αφόρητα ο αρχηγός του πλέον διεστραμμένου ιδεολογικά πολιτικού κόμματος που εμφανίσθηκε ποτέ στην ελληνική πολιτική σκηνή και που διά τας αμαρτίας μας κατέχει την πρωθυπουργία. Ας προσευχηθούμε με θέρμη ούτως ώστε η εγκληματική συμμορία που κυβερνά αυτόν τον τόπο να πάρει "εξαφανιζόλ" το συντομότερο δυνατόν!
Λ.Ν.
Ανώνυμος είπε...
Ηχηρό και αλγεινό ράπισμα στην επηρμένη παρειά του εγχώριου εθνομηδενιστικού κατεστημένου αποτέλεσε η κορυφαία ρήση του μουσικοσυνθέτη Μ.Θεοδωράκη περί "αριστερόστροφου φασισμού". "Το φυσάνε και δεν κρυώνει" κατά τη λαική έκφραση οι θεράποντες του εθνομηδενισμού και της θολοκουλτούρας. Ο κόσμος ξύπνησε απ ό,τι φαίνεται και σηκώθηκε απ τους καναπέδες και τις πολυθρόνες. Και κλάμα οι κύριοι...
Λ.Ν.