Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Μασκαριώτατοι υποτεταγμένοι στον φόβο του αόρατου εχθρού υπο θεραπαινίδος θερμομετρούμενοι και ελεγχόμενοι Βίντεο

 

Έβαλαν τα υγειονομικά μέτρα πιο πάνω και από τον Χριστό.

 Μασκαριώτατοι  υποτεταγμένοι στον φόβο του αόρατου εχθρού υπο θεραπαινίδος  θερμομετρούμενοι και ελεγχόμενοι. Βίντεο

Η άσπρη ρόμπα !

Έχω πει στην οδοντίατρό μου που είναι και άνθρωπος της Εκκλησίας, ότι όποτε την επισκέπτομαι καλό θα είναι να μην φοράει άσπρη ρόμπα. Να βάλει μια χρωματιστή ρόμπα, τη ρόμπα που κάνει τις δουλειές, δεν ξέρω… οτιδήποτε αρκεί να μην είναι άσπρο. Λίγο τα επαναλαμβανόμενα τρυπήματα μπράτσων στις οθόνες, λίγο οι μπαστακίνες με τα θερμόμετρα στις εισόδους, ειλικρινά όποτε βλέπω άσπρη ρόμπα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Το μυρμηγκάκι δεν θέλω να το πειράξω αλλά με τούτες τις άσπρες ρόμπες δεν ξέρω τι θα κάνω καμιά ώρα και θα με γράψουν οι εφημερίδες.

Η Σύναξη των μασκαρεμένων -ωτάτων (οι λαμπρές εξαιρέσεις επιβεβαίωσαν τον θλιβερό κανόνα), διεξήχθη με τα υγειονομικά μέτρα. Το ερώτημα είναι εάν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς αυτά. Και η απάντηση είναι ότι έτσι όπως τα έκαναν οι -ώτατοι, όχι, δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί. Η τήρηση των υγειονομικών μέτρων είναι προϋπόθεση για την διεξαγωγή των Συνεδριάσεων. Με άλλα λόγια, έβαλαν τα υγειονομικά μέτρα πιο πάνω και από τον Χριστό.

Τι ντροπή. Να ελέγχει (μπροστά στην κάμερα κιόλας) μία νοσοκόμα τα χαρτιά των -ωτάτων εάν έκαναν eμβόλιο ή ράπιντ τεστ, να τους κάνει την παρατήρηση εάν δεν φορούν το φίμωτρο και να τους μετράει και την θερμοκρασία για να μπορέσουν να εισέλθουν στο κτήριο.

Οι άνθρωποι αυτοί υποτίθεται ότι θα αποφασίσουν για σημαντικά θέματα που αφορούν τα μέλη του Σώματος της Εκκλησίας, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν το δικό τους το σώμα και αν μπορούν να φύγουν απ’ το σπίτι για να συμμετέχουν σε μία Συνεδρίαση.

Αυτό, θα τους το πει η χοντρούλα με το ντεκαπάζ!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

==========================================================

Η μεγάλη των μασκοφόρων σχολή οι περισσότεροι και μπολιασμένοι με τα διαβόλια βεβαίως βεβαίως ...

Σύγκληση της Ελλαδικής Ιεραρχίας . 

Να είμαστε και δίκαιοι έχει και... αρκετούς που δεν ειναι μασκαράδες ,και μπράβο τους!

  1. Αξίωμα, όποιος σε ελέγχει κατά την είσοδο, έξοδο, έχει εξουσία επάνω σου .. Άρα όλοι οι μητροπολίτες τής εκκλησίας της Ελλάδος είναι υποδεέστεροι από την κυρία με την άσπρη μπλούζα… Δεν βρέθηκε έστω ένας νά τής υπενθυμίσει ποιός είναι καί τί εκπροσωπεί…. Καταγράφηκε όλη η διαδικασία… Μία λέξη αρμόζει… κατάντια

  2. Άπαξ και δέχθηκαν ότι η αρρώστια «αγγίζει» και τον Κύριο τους, τελείωσαν οι κύριοι, αυτοκαταργήθηκαν τους τραβολογάει κιόλας γελοιοποιώντας τους αφού τόσο γελοίο ήταν να την διακηρύξουν ισχυρότερη Του.
    Τώρα μένει να θεατρινίζουν με τις επιβαλώμενους γελοιότητες της το ποσό τρομερή είναι η αρρώστια μπας και μετριάζεται το τρομερό της προδοσίας τους.

  3. Θέλω να δω τους -ωτατους ,όταν θα γίνεται η εκλογή Επισκόπων, με τι μούτρα (μασκοφορεμένα βεβαίως, βεβαίως) θα βγούν να αναφωνήσουν «έδοξε τω Αγίω Πνεύματι» και τα γνωστά περί αγιοπνευματικής Συνοδικότητας ,όπως και όλα τα συναφή ανεφάρμοστα που ανερυθρίαστα συνεχίζουν να λένε πίσω από τα φίμωτρα!!!! Ω!!καιροί !!Ω!!ήθη!!!
    Υ.Γ.
    Και καλά η μανδάμ με τη λευκή ρόμπα…οι άλλοι που έγιναν «ρόμπα ξεκούμπωτη» ;