Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Πρέπει να παραλύει το Κράτος όταν πεθαίνει ένας πολιτικός;


Διαβάζω ότι η Τετάρτη, ημέρα της κηδείας της Φώφης Γεννηματά, κηρύχθηκε «εκτάκτως» ημέρα «Εθνικού Πένθους» από τον σβέλτο Κυριάκο Μητσοτάκη ! Γιατί «Εθνικού Πένθους»; Επειδή η Φώφη Γεννηματά υπηρέτησε ένα κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα; «Εθνικού Πένθους» επειδή υποστήριζε αποδομητικές πολιτικές; Μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε την στάση της για τις αφίσες στο Μετρό υπέρ της ζωής των αγέννητων παιδιών; «Το θέμα της νομιμοποίησης των αμβλώσεων έχει κριθεί από το 1986, με νόμο του ΠΑΣΟΚ», είχε πει, ζητώντας μάλιστα το «ξήλωμα» της Διοίκησης του οργανισμού της ΣΤΑΣΥ που αποδέχθηκε αυτήν την καμπάνια, επειδή λέει αμφισβητούσε ένα «κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών»! «Εθνικό Πένθος» για έναν άνθρωπο που πλειοδοτούσε την σφαγή των αγέννητων Ελληνοπαίδων, σε μια Ελλάδα μάλιστα που πεθαίνει δημογραφικά; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Διαβάζω επίσης ότι λόγω του «Εθνικού Πένθους» (τώρα το θυμούνται όλοι το «Εθνικό»), ακυρώθηκε και η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου! Πότε ακούστηκε να αναβάλλεται Εθνική Εορτή λόγω «Εθνικού Πένθους»! Ας μας απαντήσει ο Μάκης Βορίδης που τα ξέρει όλα.

Και την ημέρα της κηδείας η σωρός της Γεννηματά θα τεθεί για λαϊκό προσκύνημα! Τί είναι η Φώφη Γεννηματά που θα την προσκυνήσει ο κόσμος; Είναι κάποια Αγία; Τί προσέφερε σ’ αυτόν τον βασανισμένο τόπο; Αν στο κάτω κάτω της γραφής κάνουμε έτσι για την Φώφη Γεννηματά, τί θα έπρεπε να κάνουμε για τον Ιωάννη Καποδίστρια;

Διαβάζω επίσης ότι έκλεισε και η Βουλή! Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, πρόεδρος της Βουλής, είπε χαρακτηριστικά:

«Υπό την καταθλιπτική σκιά της ανακοίνωσης της εκδημίας της Φώφης Γεννηματά προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και διακεκριμένης κοινοβουλευτικού, η θλίψη και η συντριβή που όλοι και όλες νοιώθουμε, αντιπροσωπεύοντας στη θλίψη και στη συντριβή πιστά -είμαι βέβαιος- σύσσωμο τον Ελληνικό λαό αυτήν την στιγμή, μας επιβάλλει να αποφασίσουμε στοιχειωδώς την διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου για αυτήν την εβδομάδα ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην μνήμη της, και στο νομοθετικό και στον τομέα του κοινοβουλευτικού ελέγχου

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι! Μαζί με όλα τ’ άλλα κλείνουν και την Βουλή για μια βδομάδα επειδή πέθανε ένας πολιτικός! Τόσο «σημαντικό» και «παραγωγικό» έργο κάνουν που με την πρώτη ευκαιρία κατεβάζουν τα ρολά. Αντί να παρακαλέσουν να γίνουν αγρυπνίες για την ψυχή αυτής της γυναίκας που θα την δικάσουν εκατομμύρια ψυχές αθώων παιδιών, κλείνουν και την Βουλή για να τιμήσουν την μνήμη της! Άλλωστε, σάμπως και αυτοί κυβερνάνε; Αυτοί παίρνουν απ’ έξω τις εντολές και στην Βουλή τις … «συσκευάζουν». Αυτό κάνουν. Ίσως βέβαια να είναι και το μόνο καλό που συνέβη εδώ που καταντήσαμε. Για μία βδομάδα θα σταματήσει η νομοθετική κατρακύλα. Θα σταματήσουν να φτιάχνουν αυτούς τους αντίχριστους και εθνοκτόνους νόμους.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της Φωτεινής Γεννηματά. Εδώ όμως τα όρια έχουνε ξεπεραστεί σε σημείο προσβολής και γελοιότητας.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ