Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Τα Ανάξιος της Λάρισας κατά του Ιερωνύμου Άναψαν Φωτιά Αντήχησαν σ' όλο το κόσμο! βίντεο

Ο Εμβολιαστής δεσπότης της Λάρισας αντιφάσκει και προκαλεί.   

   ΑΝΑΞΙΟΣ !

===================

Στην καρακοσμάρα του ο Λαρίσης. ΑΝΑΞΙΟΣ του φώναζαν κι αυτός χαιρέταγε!

σ.σ. Παρακολουθείστε τα επόμενα βίντεο του πλασιέ των mRNA eμβολίων Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμου έχοντας υπ’ όψη ότι πρόσφατη μελέτη στο Ισραήλ με 2.5 εκατομμύρια ασθενείς έβγαλε το πόρισμα ότι όσοι έχουν εμβολιασθεί κινδυνεύουν να κολλήσουν κορωνοϊό 7 φορές περισσότερο από όσους έχουν φυσική ανοσία στον κορωνοϊό.

Ο αχαρακτήριστος Μητροπολίτης κατέφυγε στην γνωστή «πειθώ»: Επικαλέσθηκε τον θάνατο μίας Ηγουμένης «από τον κορωνοϊό και αυτή ανεμβολίαστη». Τον Ηγούμενο από Ιερουσαλήμ πλευρά (είπα να μην πω και ονόματα) που έφυγε μετά το μπόλι, γιατί δεν μας τον αναφέρει; Τόσους άλλους που έχουν προβλήματα ή/και φεύγουν για την άλλη ζωή μετά το μπόλι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; Τί είδους ΣΤΡΑΒΗ, ΛΕΙΨΗ και ΑΝΑΠΟΔΗ ενημέρωση είναι αυτή; Είναι δυνατόν Μητροπολίτης να ομιλεί τόσο ανεύθυνα σαν τον πρώτο τυχόντα του πεζοδρομίου για να ικανοποιήσει τους διάφορους εξωεκκλησιαστικούς κύκλους του; Έχουμε δε κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσουμε και τα λόγια του Μητροπολίτη για τον θάνατο της Ηγουμένης όταν το ίδιο το CDC βγήκε και είπε ότι από τους δηλωμένους θανάτους μόνο το 6% οφείλονται καθαρά στον κορωνοϊό.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

ΙΔΟΥ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ….

…Σήμερα ένας αδελφός με πήρε τηλέφωνο αναστατωμένος διότι στο Ναό που εκκλησιάζεται ήλθε άλλος ιερεύς ο οποίος βγήκε να κοινωνήσει τον κόσμο φορώντας μάσκα. ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΒΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Posted on 3 Οκτωβρίου, 2021

Στην καρακοσμάρα του ο Λαρίσης. ΑΝΑΞΙΟΣ του φώναζαν κι αυτός χαιρέταγε! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)

-https://www.youtube.com/watch?v=bSvuIBvF7mI

-https://www.youtube.com/watch?v=pH6sbZ00lj8&t=19s

Φωτογραφία από onlarisa.gr

  1. Γελοιοποιείται η εκκλησία, πόσο θα τον ανέχεται ο Κύριος? Νομίζω πώς δεν θα αργήσει η απάντηση Του

  2. Έχει καταληφθεί η εκκλησία από τον αντίχριστο, ο οποίος φυσικά απλά»ντύθηκε»Χριστός. Για αυτό φώναζαν τόσα χρόνια οι κακόδοξοι αρχιερείς, «είμαστε εις τύπον και τόπον Χριστού», βασικά για να μην φανεί η παρανομη κατάληψη του τόπου από την φανερή αντιποίηση της αρχής και της αποστολής.

  3. Που φτάσαμε. Γιουχάρουν Δεσπότη, και αυτός χαιρετάει παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
    Την επόμενη φορά πρέπει με τα ξύλα και τις πέτρες, όπως έκανε ο λαός της Κωνσταντινουπόλεως όταν γύρισαν οι προδότες Εκκλησιαστικοί μετά την ψευτοσυνοδο Φεράρας Φλωρεντίας, επί Αγίου Μάρκου Ευγενικού.

  4. Είπε ο ΜΙΤΡΟπολίτης σε κάποιο βοθροκάναλο ότι αυτοί που διαμαρτύρονται είναι του Σώρρα, ακροδεξιοί κ.λ.π! Αυτή η κυρία με τα 4 παιδάκια, χοντρέ, είναι ακροδεξιά? Συν ότι συνεχώς τους ειρωνεύεται ο χοντρός! Ντροπή σου ΜΙΤΡΟπολίτα! Ντροπή σου!

  5. Κατά τη γνώμη μου η ενέργεια αυτή είναι αποτέλεσμα του πιο αδυσώπητου πάθους κάθε ανθρώπου: του φοβερού εγωισμού…

    Οι ανά των κόσμο μασόνοι για παράδειγμα θεωρούν ότι είναι ανώτεροι μορφωτικά, πνευματικά, ηθικά (και άρα κοινωνικά) από τους άλλους ανθρώπους… Πολλοί ονομάζουν όσους δεν ανήκουν στην «ανώτερη» δαιμονικής εμπνεύσεως και εφαρμογής κάστα τους «useless eaters» (δηλαδή άχρηστους καταναλωτές τροφής) και για αυτό δε θα είχαν πρόβλημα να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη αν είναι δυνατόν και στα 500 εκατομμύρια!

    Ίσως για αυτούς τους παραπάνω λόγους ο εν λόγω «ορθόδοξος ιεράρχης» έβαλε να μοιράσουν σοκολατάκια στο διαμαρτυρόμενο κοινό πριν λίγες μέρες… Οι άχρηστοι καταναλωτές τροφής, τα σοκολατάκια, και οι ενέσεις… Συμβολισμοί και μηνύματα προς ανώτερες «αρχές» με μπόλικη ειρωνική διάθεση για τους τροφοσυλλέκτες – τρωγλοδύτες (όπως θεωρείται ο λαός), ή ατυχείς χειρισμοί μιας άγνωστης προς την Ορθοδοξία προσωπικής ποιμαντικής? Ο Θεός να τον ελεήσει και να μας ελεήσει… Το ξεκαθάρισμα έρχεται ταχύ…

  6. Τό διάβασα πρίν λίγες μέρες στην εφημ.ΑΓΩΝΑΣ, τής ΛΑΡΙΣΑΣ,καί μού άρεσε πολύ.Είν’αυτό πού είπε κάποτε ό Μεγάλος π.Ιωάννης ΡΩΜΑΝΊΔΗΣ, ότι »’Σήμερα ό διάβολος έχει πάει διακοπές καί τό έργο του τόχουν αναλάβει οί δεσποτάδες»’.Σκεφθείτε τί θά έλεγε βλέποντας ,’όλα αυτά πού γίνονται σήμερα ,από τό δεσποτικό…τσίρκουλο τής΄παχυδερμικής πλειοψηφίας τής Ιεραρχίας μας
    Δρ.Γεράσ.Κουσουνής,γεωπόνος ,Καστοριά

  7. ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ !«ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙ ΣΑΣ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ! ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ
    ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΣΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;»
    (ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ;;ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΥΣΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ! )

  8. Παραμένω αθεράπευτα «Λαϊκός»: Η εξέλιξη σε δύο χιλιετίες, στη διδακτική χρήση του «πώλος όνος», ως σύμβολο ταπεινοφροσύνης, έχει μετατραπεί από τους επίγειους φαρισαίους σε «Toyota Avensis», μαύρη , «υπουργική», μέ σοφέρ παρακαλώ. Αλλά για να μην αδικούμε τον Καρδινάλιο, σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα. Τα καλύτερα σπανίζουν…