Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Η ΝΙΚΗ τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά!

 

Η ΝΙΚΗ τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά!

Τα μηνύματα της ημέρας παραμένουν επίκαιρα. Το οκτάωρο καταστρατηγείται με ελαστικές μορφές εργασίας, η Κυριακή αργία παραβιάζεται ολοένα και περισσότερο, ενώ ο συνδικαλισμός παραμένει παραδομένος σε επαγγελματίες κομματανθρώπους, οι οποίοι διαρκώς μας «πάνε κι όπου βγει».

«Δεξιές» και «αριστερές» κυβερνήσεις υπέσκαψαν εδώ και δεκαετίες την εργασιακή αξιοπρέπεια και οδήγησαν τον ανθό της ελληνικής νεολαίας να αναζητήσει επαγγελματικό μέλλον στο εξωτερικό. Και σήμερα, τολμούν και μιλούν για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, προβάλλοντας προεκλογικά έναν άθλιο διαγωνισμό υποσχέσεων για τον βασικό μισθό, ενώ παριστάνουν τους προστάτες με κουπόνια φαγητού, καυσίμων και ρεύματος.

Η ΝΙΚΗ αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής κάθε έντιμου εργαζόμενου σε αυτήν τη χώρα. Η πρώτη μεγάλη μάχη αναμένεται στις προσεχείς εκλογές. Εκεί, με την αλλαγή πολιτικού σκηνικού, για την οποία η ΝΙΚΗ προσπαθεί με ειλικρίνεια και αυταπάρνηση, ο ελληνικός λαός θα έχει καταγάγει την πρώτη του σοβαρή ΝΙΚΗ κατά της κομματοκρατίας και των αφεντικών της, φανερών και "κρυφών".

Και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το «παρών» καθημερινά, μέχρι την τελική ΝΙΚΗ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για την Ελλάδα που μάς αξίζει και το μέλλον που δικαιούνται τα παιδιά μας.

Δείτε περισσότερα για την αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς εδώ: https://nikh.gr/…/155-i-ergatiki-protomagia-kai-i-paradosi-…