Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Υπηρέτης της αντικανονικότητας μας προέκυψε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος.

Σχόλιο

Αλωνίζει στη μητρόπολή του ο σχισματικός ψευδο-Ολβίας Επιφάνιος Δημητρίου με τις ευλογίες του κ. Συμεών.
Και παίρνουν στο λαιμό τους οι δύο ένοχοι
και κλήρο και λαό της συγκεκριμένης επισκοπικής περιφέρειας.

Λυκούργος Νάνης 

Πολιτικοί και θρησκευτικοί ταγοί συγχρονίζονται στην αποστασία. Συνεχίζονται τα ανίερα συλλείτουργα με τον ΨευδοΟλβίας.

σ.σ. Ο ΨευδοΟλβίας έγινε και κτήτορ ησυχαστηρίου που φέρει το όνομά του! (Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου στην Κόμνηνα του Δήμου Καμένων Βούρλων) και με αυτό το επιπλέον τέχνασμα προσπαθούνε κάποιοι να μας τον περάσουνε για κανονικό επίσκοπο. Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, χοροστάτησε λοιπόν ο Ψευδεπίσκοπος του «Πανηγυρικού Εσπερινού», όπως γράφει το δημοσίευμα, με την παρουσία πολλών ιερέων! Και για να ευχηθεί στον εορτάζοντα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, του έκανε την «ευχάριστη έκπληξη» και τον επισκέφθηκε. Υπήρχε μάλιστα «έτοιμος» φωτογράφος να απαθανατίσει την στιγμή της συγκινητικής άφιξης.

«Ευχάριστη έκπληξη» έκαναν και οι τοπικοί παράγοντες στον «Άγιο Ολβίας»!! όπως τον αποκαλεί το δημοσίευμα, για την γιορτή του ….. ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ιωάννης Συκιώτης, η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, Αντιδήμαρχοι. Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Κοινότητας.

Τέτοιες απανωτές «ευχάριστες εκπλήξεις» πως να τις αντέξει κανείς;

Από πού παίρνουν εντολές όλοι αυτοί και σε ποιο Θεό πιστεύουν;

Να ξυπνήσουμε να καταλάβουμε το βρώμικο παιχνίδι που μας παίζουν.


Η είδηση από το LAMIA REPORT

Η μνήμη του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου εορτάσθηκε με λαμπρότητα την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στο φερώνυμο ιερό ησυχαστήριο που βρίσκεται στην Κόμνηνα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε -με τη συμμετοχή πολλών ιερέων από τη Μητρόπολη Φθιώτιδας και από άλλες Μητροπόλεις- ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας, κ.κ. Επιφάνιος, επί τη ονομαστική του εορτή, εφόσον είναι και ο κτήτωρ του κελιού.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η έλευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε αδελφικώς στον εορτάζοντα Άγιο Ολβίας.

Το «παρών» στον Εσπερινό έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας, Νικόλαος Μπατσογιάννης και Λεωνίδας Πενταλιός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Κοινότητας Κόμνηνας, κ. Σταματία Μήτσου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, καθώς και πλήθος πιστών.

6 thoughts on “Πολιτικοί και θρησκευτικοί ταγοί συγχρονίζονται στην αποστασία. Συνεχίζονται τα ανίερα συλλείτουργα με τον ΨευδοΟλβίας.”

  1. Οι σχισματόφρονες επίσκοποι δεν καταλαβαίνουν ότι φορτώνουν στούς ταλαίπωρους τραχήλους τους έναν ασήκωτο πνευματικά μυλικό λίθο ο οποίος και θα τους συντρίψει τελικά αν επιμένουν, γιατί αναγνωρίζοντας ως κληρικούς και εκκλησία όσα ΔΕΝ έχει ιδρύσει το Άγιο Πνεύμα και καταργώντας μία Εκκλησιαστική τοπική ενότητα δεκάδων επισκόπων, χιλιάδων ιερέων, εκατομμυρίων πιστών Ουκρανών που έχει ιδρύσει εδώ και αιώνες το Άγιο Πνεύμα προσβάλουν το ίδιο το Άγιο Πνεύμα. Όσα ΔΕΝ έχει ιδρύσει το Άγιο Πνεύμα δεν ιδρύονται αυθαίρετα και προπετώς με υπογραφές και όσα ΕΧΕΙ ιδρύσει το Άγιο Πνεύμα δεν καταργούνται αυθαίρετα και προπετώς με υπογραφές. Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος ως μορφωμένος άνθρωπος, με πιάνο και Γαλλικά, θα μπορούσε να μας πληροφορήσει πιο είναι για αυτόν το κανονικό status της Τοπικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Ουκρανία υπό τον Μητροπολίτη Ονούφριο με δεκάδες επισκόπους (περισσότερους από την Ελλάδα), χιλιάδες ιερείς (περισσότερους από την Ελλάδα) και εκατομμύρια πιστούς (πολλαπλάσιους από την Ελλάδα); Έχουν εξαφανισθεί από την Ορθόδοξη Οικογένεια; Είναι σχισματικοί; Είναι ανύπαρκτοι; Έχει διαβάσει ποτέ στα δύο χιλιάδες χρόνια εκκλησιαστικής ιστορίας γεγονός παρόμοιας προσβολής προς το Πανάγιο Πνεύμα που Όλον Συγκροτεί τον Θεσμόν της Εκκλησίας παραθεωρήσεως και προσβολής αναιτίως, χωρίς να υποπέσουν σε δογματική πλάνη ή κανονικό παράπτωμα, μιάς ολόκληρης τοπικής Εκκλησίας που ίδρυσε το Άγιο Πνεύμα στην Ουκρανία; Αντιλαμβάνεται Ποιόν πολεμάει αφελώς και με ποιόν συντάσσεται;

  2. Ομηγυρις προβατοσχημων λυκων… Ας ευωχουνται προς το παρον… Ο Κυριος εγγυς… Εμας μπορουν να μας εμπαιζουν. Αυτον οχι. Και τοτε θα λαβουν το μισθο που τους αξιζει.

  3. Εκπλήξεις δεν κάνει μόνον ο Συμεών αλλά και οι Άγιοι….για να δούμε αν θα γελάσει…..


  4. ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ!ΛΥΠΑΜΑΙ!