Σάββατο 13 Μαΐου 2023

“Βόμβες” από δύο Έλληνες γιατρούς για την έκθεση του ΕΟΦ για τα σκευάσματα


ΕΛΛΑΔΑ. - 29 Απρ 2023 

Τα “φώτα” του για την πρόσφατη έκθεση του ΕΟΦ έδωσαν στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη οι καρδιολόγοι Αργύρης Νταλιάνης και Γιώργος Αηδονίδης.


Ο πρώτος, παράλληλα, σχολίασε γενικότερα την κατάσταση του ΕΣΥ στη χώρα μας, που παρουσιάζει σημάδια κατάαρρευσης, με αφορμή και την είδηση με την μητέρα από την Κέρκυρα που “έχασε” το παιδί της (σ.σ δεν επέζησε με τη γέννα)

«Έχει πάψει να υπάρχει η παραμικρή ευαισθησία στους ανθρώπους και ειδικά στους κυβερνόντες. Και αυτή η αναισχυντία της πολιτικής, που μας “πείθει” ότι έχουμε σύστημα υγείας Αμερικής ή Σουηδίας, ας πούμε, δυστυχώς κάποιους τους έχει πείσει και κάποιους άλλους τους έχει βάλει σε μια εικονική πραγματικότητα στην οποία νιώθουν ασφαλείς σε διάφορα νησιά και ακριτικά μέρη της χώρας (σ.σ. αν χρειαστεί να νοσηλευτείς για κάποιο λόγο)» ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Νταλιάνη.

Για την έκθεση του ΕΟΦ, σχετικά με τα αυτοάνοσα νοσήματα που σημειώνουν μεγάλη αύξηση μετά την καθιέρωση του μαζικού εμβολιασμού κατά της κόβιντ-19, πρόσθεσε:

«Είναι η πρώτη ίσως έρευνα, η οποία αποδίδει θανάτους στο εμβόλιο. Ενώ οι άλλες χώρες αποζημιώνουν πλέον οικογένειες που έχουν θανόντα στην οικογένεια ή κάποιον με αναπηρία, στη δική μας τη χώρα τώρα ανακάλυψαν ότι έχουμε θανάτους. Και το έχω ξαναπεί, όταν “ανοίξει” ο φάκελος “κορωνοϊός”, πολλοί δε θα βρίσκουν τόπο να σταθούν»

«Έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεων εμβολίου, από όλες τις εταιρείες. Οι παρενέργειες αφορούν τα έτη 2021-2022. Και έχουμε 1633 ανεπιθύμητες ενέργειες, πάρα πολύ λίγες συγκριτικά με το μέγεθος των δόσεων, εκ των οποίων το 82% είναι σοβαρές(…) Από αυτές τις δόσεις, ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι είναι τριπλά εμβολιασμένοι. Από αυτούς, έχουμε 42 θανάτους ανά εκατομμύριο, όταν την ίδια στιγμή με το εμβολιο κατά της γρίπης έχουμε μηδέν θανάτους ανά εκατομμύριο(…) Είναι οι θάνατοι, οι οποίοι συσχετίζονται με κάποιο τρόπο με το εμβόλιο»

«Οι μισοί θάνατοι από αυτούς που καταγράφηκαν, ήταν μετά τις πρώτες 30 ημέρες από το εμβόλιο. Κατά τους “τηλε-ειδικούς” δε δρα το εμβόλιο για λίγες ημέρες και ότι συμβαίνει, συμβαίνει μετά από κάποιο καιρό. Δεύτερον, το 78% των θανάτων αυτών είναι αδιευκρίνιστοι, δηλαδή δν έχει γίνει πλήρης αξιολόγησή τους. Δηλαδή, κανείς δε μπορεί να βγάλει άκρη γιατί είτε τα στοιχεία είναι ανεπαρκή είτε η διαδικασία μελέτης δεν έχει ολοκληρωθεί. Άρα, υπάρχει μια τάση συγκάλυψης εδώ(…) Και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανεπιθύμητων παρενεργειών καταγράφονται από τους ασθενείς και όχι από τους γιατρούς. Αν δεν υποψιαστεί ο ασθενής, τίποτα δε γίνεται»

Από την πλευρά του, ο κ. Αηδονίδης αμφισβήτησε ξεκάθαρα τα στατιστικά στοιχεία των θανάτων που εξέδωσε ο ΕΟΦ, σχετικά με την αντιστοιχία θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Αναλυτικά είπε:

«Θεωρώ ότι με την καταγραφή του ΕΟΦ οι θάνατοι είναι λίγοι και έχουν υποβαθμιστεί(…) Αφού έχουμε 60 θανάτους πανελλαδικώς, στο ένα εκατομμύριο έχουμε έξι θανάτους. Και στους 180.000 ασθενείς ένας θάνατος. Ρωτήστε και εμένα πόσα τέτοια περιστατικά έχω καταγράψει το τελευταίο διάστημα. Είναι τρία. Αυτό σημαίνει ότι μέσω του ιατρείου μου, απευθύνομαι σε 600.000 ασθενείς και μέσω των οικογενειών τους σε τρία εκατομμύρια Έλληνες»

«Η δική μου αλήθεια στηρίζεται σε ανθρώπινο πόνο, σε υπολογισμούς αρχείων από Αμερική, Γερμανία, Αυστραλία και Σκωτία και μάλλον οι καταγραφές στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι 1.500 σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα που δεν επιδέχονται αντίρρηση και οι παρενέργειες 25.000».

Ακούστε ολόκληρες τις συνεντεύξεις εδώ: