Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Προς πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, με απογοήτευση ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Π. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ



       
Προς πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, με απογοήτευση

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Π. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


Πατέρα Στυλιανέ ευλογείτε. Με χαρά διαπιστώνουμε την μαχητικότητά σας εναντίον των σκοτεινών μεθόδων , ζοφερών κέντρων, για την στέρηση του αυτεξούσιου και της υποχρεωτικότητας μιαρών εμβολίων. Διώκεστε και λοιδορήστε από Πολιτεία και Ιεραρχία.

Σας στηρίζουμε ανεπιφύλακτα στον αγώνα σας. Στον αγώνα υπέρ του δικαίου.

Βλέπουμε όμως με μεγάλη θλίψη, να κηλιδώνεται αυτή η μαχητικότητα με πολιτικές τοποθετήσεις που δεν αρμόζουν στο ράσο.

Δεν ήταν μια έκρηξη της στιγμής , μια κατάληξη κλιμακούμενων συναισθημάτων ,εν τη ρύμη του λόγου. Δεν ήταν μια κακή στιγμή πάτερ , σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.  

Γιατί  συνηθίσαμε πλέον να σας βλέπουμε σε αυτόν το σταθμό, αλλά και σε συγγενές τηλεοπτικό κανάλι. Ποια η συγγένεια; Kαι ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ,ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του προέδρου ενός κόμματος. Ποιού;  Αυτού που πολεμάει λυσσαλέα το κίνημα της ΝΙΚΗΣ. Τι κι αν μας έλεγε προ εκλογών να ψηφίσουμε αν  όχι αυτόν , ένα οποιοδήποτε μικρό κόμμα και τώρα μας φωνάζει μετ’ επιτάσεως να ψηφίσουμε μόνο αυτόν και κανέναν άλλο;

Tι κι να συναγελάζεται με παλαιοημερολογίτες Γ.Ο.Χ.;

Tι κι αν οι υπάλληλοί του,  καλούν στα πάνελ τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά , σχισματικούς παλαιοημερολογίτες , ηγούμενο αγιορείτη που υβρίζει τον Άγιο Παϊσιο, αλλά και άλλους σεβαστούς ιερομονάχους και κληρικούς   σαν κι εσάς;

Όλοι στο μίξερ της ενημέρωσης ,αρκεί να βολεύει η ρητορική τους και να εξυπηρετεί την «αδιάφθορη» και «ανιδιοτελή» ενημέρωση. Δημοσιογράφοι και παραγωγοί (και προαγωγοί λάσπης) που παρουσιάζονται ως ευσεβείς, ασχέτως αν πιστεύουν σε εκτρώσεις υπό προϋποθέσεις ,  ασχέτως αν λόγω «ενημέρωσης» φιλοξενούν λόγο υβριστικό και ασεβή , λες και  ο αντιεμβολιαστικός αγώνας,  σου δίνει άφεση για όλα τα υπόλοιπα ανομήματα και διαρκές εισιτήριο Παραδείσου. 

Τι κι αν καμώνονται οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί, ότι δεν στηρίζουν κανένα κόμμα και φουσκώνουν σαν διάνοι, για ουδετερότητα;  Όλοι μέρα λιβανίζουν εμμέσως ή αμέσως  τον πρόεδρό τους. Και έχουν καθιερώσει τα λεγόμενα δεκάλεπτα της Νίκης. Και ωθούν και κάθε προσεκτικά επιλεγμένο καλεσμένο, να λοιδορήσει Νίκη και Νατσιό.

Καλά ως εδώ. Λογικό αφού η Νίκη τρυγά ψήφους απ’ τον ανομοιογενή αμπελώνα του προέδρου τους.

Θα μου πείτε πάτερ μου πως εσείς δεν ταυτίζεστε με όλα αυτά . Σας δίνουν βήμα και γι’ αυτό θεωρείτε χρέος να μιλήσετε. Αν κι εδώ σηκώνει κριτική, δηλαδή , που πάμε και με ποιον μιλάμε και συνεργαζόμαστε , έχει σημασία και υπόκειται σε κριτήρια. Ιδίως για κληρικούς.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Πάμε όπου μας καλούν; Αρκεί να φωνάξουμε αυτό που έχουμε;

 

  «… Διόπερ εἰ βρῶμα σκανδαλίζει τὸν ἀδελφόν μου, οὐ μὴ φάγω κρέα εἰς τὸν αἰῶνα, ἵνα μὴ τὸν ἀδελφόν μου σκανδαλίσω. Οὐκ εἰμὶ ἀπόστολος; οὐκ εἰμὶ ἐλεύθερος; οὐχὶ ᾽Ιησοῦν Χριστὸν τὸν Κύριον ἡμῶν ἑώρακα; οὐ τὸν ἔργον μου ὑμεῖς ἐστε ἐν Κυρίῳ; Εἰ ἄλλοις οὐκ εἰμὶ ἀπόστολος, ἀλλά γε ὑμῖν εἰμί· ἡ γὰρ σφραγὶς τῆς ἐμῆς ἀποστολῆς ὑμεῖς ἐστε ἐν Κυρίῳ.»( (Α΄ Κορ. η, 8 – θ, 2)

 

Το παραβλέπω. Τουλάχιστον ο λόγος σας να είναι ισοβαρής του ράσου.

Στις 29/5/2023 στον ραδιοφωνικό σταθμό που τόσο συχνά φιλοξενήστε πλέον και συμμετέχετε στα δεκάλεπτα κατά της Νίκης, οιονεί συνεργάτης στον αγώνα τους,  κακήν κακώς  απέπεμψαν  τον καθηγητή Γεώργιο Παύλου πριν καλά καλά μιλήσει, αφού έκανε το οικτρό λάθος να διατυπώσει την άποψη πως δεν τον ενδιαφέρει εν τέλει ,ποιος θα κυβερνήσει απ’ τις «πατριωτικές» δυνάμεις , αρκεί αυτές να ενωθούν.

Στις 30/5 «έβγαλαν» στον «αέρα»  ομιλίες δύο πολύ σεβαστών πατέρων, που προέβαλαν θέσεις που δεν τους άρεσαν. Έβρεξε λοιδορία, επί δικαίους και αδίκους.  Όταν όμως χρησιμοποιούν εσάς πάτερ μου, για να λοιδορήσουν αντιπάλους πολιτικούς και να πλήξουν τον «εχθρό» , είναι θεμιτό;  Δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Σε επαναλαμβανόμενες δηλώσεις σας, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές,  καταφερθήκατε εναντίον του  κινήματος Νίκη,  που συμμετέχει και ως κόμμα στις Βουλευτικές εκλογές. Συγκεκριμένα στον πρόεδρό του, που ούτε λίγο ή πολύ τον χαρακτηρίσατε «τυφλό», «κωφό», «άλαλο» και γενικά τον στολίσατε  με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Και τα σχόλια μεταβαίνουν , απ’ τον πρόεδρο στο κόμμα.

 

Πάτερ μου , δεν βλέπετε πως σας χρησιμοποιούν; Όπως και τον καθένα που έχει μια ρητορική που βολεύει τον κομματικό πρόεδρο που υπηρετούν;

Mπορεί πολλοί να συμφωνούμε με αυτά που ακούγονται εκεί κατά καιρούς. Ας δούμε όμως πίσω απ’ την κουρτίνα. Υπάρχει ιδιοτέλεια; Το αφήνω σε εσάς.

Εσείς καλέ μου πάτερ συμμετείχατε σε αυτή την ακατάσχετη κατάκριση έναντι προσώπων πλέον και όχι κομμάτων. Δεν άκουσα να λέτε κάτι και για το αφεντικό του σταθμού που σας φιλοξενεί.

Που η θέση του για τα εμβόλια δεν είναι σθεναρή. Υποστηρίζει την ελευθερία επιλογής  και όχι την υποχρεωτικότητα  (καλά μέχρι εδώ), αλλά δεν μιλά για τις βιολογικές και πνευματικές προεκτάσεις , για τις οποίες εσείς ψέγεται το άλλο κόμμα.

 

Απεναντίας παρότι λέτε πως ως κληρικός  δεν επιτρέπεται να κάνετε πολιτική τοποθέτηση, κρίνεται δυσμενώς τον ένα πρόεδρο και δωρίζετε «ευχαριστώ» στον άλλο.

Τι είναι αυτό πάτερ μου; Δεν είναι  τοποθέτηση κομματική και επηρεασμός της κοινής γνώμης;

Παρασυρθήκατε πάτερ μου . Και δεν σταματάτε εδώ. Πιάνετε στο στόμα σας και άλλους υποψηφίους του κινήματος ,σεβαστοί ως δημόσια πρόσωπα, με μισόλογα περί μεταβατικής ιδιότητας της αγιότητας κ.ο.κ.

  Δεν είδαμε τον ίδιο ζήλο για κόμματα με ποδοσφαιριστές , αθλητές, ηθοποιούς, ακτιβιστές  και αοιδούς. Ούτε για άθεους και απάτριδες υποψηφίους , περίεργων συνδυασμών.

Παγιδευτήκατε εντέχνως από εντεταλμένους δημοσιογράφους.

Μπορεί να τελούν μια μορφή αγώνα ,  όμως στη ρητορική υπάρχει και ιδιοτέλεια.  Υπάρχει πλάνη. Υπάρχει ψεύδος. Μην συνηγορείτε σε αυτό.  Έρχονται εκλογές. Καταλαβαίνετε τι λέω.

Μην εξαργυρώνετε τόσο άδοξα, τον υπέρ δικαίου αγώνα σας ,αλλά και το διωγμό σας.

Μην ξεπέφτετε απ’ το ύψος σας.

Μην επιρέπετε σε αυτούς να εργαλειοποιούν το δίκαιο  αγώνα σας και να σκανδαλίζεται το χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Όταν δεν έχουμε να πούμε κάτι πάτερ μου , αντάξιο  της θέσης μας, καλύτερα να σιωπούμε.

«Καιρός του Σιγάν και Καιρός του Λαλείν»

Στώμεν καλώς.

Την ευχή σας

=====================================================

    Σχόλιο 1:

     π. Γεώργιος:  Τι έπαθε ο π. Στυλιανός; 

         Ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου διακεκριμένος θεολόγος και Ιατρός είναι από τα άριστα πνευματικά παιδιά του π. Επιφανίου Θεοδωροπούλου.  Τα τρία τελευταία χρόνια ο π. Στυλιανός αγωνίστηκε γενναία εναντίον όλων  των παράνομων μέτρων, εμβόλια, μάσκες κ.λ.π. Αναίρεσε κατ’ επιστήμη, κυριολεκτικά κουρέλιασε την  συνοδική  εγκύκλιο που υπαγόρευσε ο  Τσιόδρας και ο Μεσογαίας στη Σύνοδο.     Αντιστάθηκε στην υγειονομική δικτατορία, όσο κανένας άλλος κληρικός. Ανέδειξε ότι τα εμβόλια περιείχαν κυτταροσειρές εκτρωθέντων εμβρύων, γεγονός που πέραν των θανάσιμων επιπτώσεων τους,  τα καθιστούσε ανεπίτρεπτα για χρήση.

      Τις Θεολογικές  και επιστημονικές του απόψεις τις υποστήριξε σθεναρώς, δημοσίως, σε διάφορα κανάλια. Κέρδισε και έξέφρασε τους πιστούς. Συμπαραστάθηκε θυσιαστικά δίπλα στους 7500  υγειονομικούς και τους απεργούς, στάθηκε ως αληθινός Πατέρας.    Διώχθηκε και διώκεται  από το δεσποτικό κατεστημένο.

     Όμως, τώρα κατά την κρίσιμη   περίοδο των εκλογών παρατηρώ, όπως περιγράφει και ο αρθρογράφος κ. Αριστείδης Δασκαλάκης, επιτίθεται απρόκλητα με γραπτά και σε κατευθυνόμενες εκπομπές, κατά  του νεοσύστατου «Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ» και κατά του προέδρου Δημητρίου Νατσιού  και εμμέσως πλην σαφώς κατά  τινών  υποψηφίων - μελών του πολιτικού κινήματος αυτού.

     Είναι απορίας άξιο, τι εξυπηρετεί  η επικριτική αυτή στάση  του π. Στυλιανού κατά τις ΝΙΚΗΣ; Δεν φτάνει ο λυσσαλέος πόλεμος που δέχονται πανταχόθεν;.  Είναι πισώπλατο αδελφικό  πλήγμα και ο τρόπος αυτός δεν είναι έντιμος.

     Αν κάτι τον «άγγιξε», δεν θα έπρεπε να επιλυθεί πρόσωπο προς πρόσωπο, σύμφωνα με την εντολή του Ευαγγελίου; Και γιατί κατέφυγε στα κανάλια, για να προσφέρουμε θέαμα και χαρά στους πολεμίους;

      Αν πολεμούσε έτσι τα κόμματα που έχουν μέσα Μασόνους, Μηδενιστές, Διεθνιστές, Σοδομιστές, Προδότες, Αυλητρίδες, και άλλους Αστέρες, θα είχε προσφέρει υπηρεσίες στην Πατρίδα.  Η αντιφατική αυτή  στάση του σκανδάλισε και έτρωσε το κύρος του, άραγε θα την ενέκρινε ο Γεροντάς του;    

   Πρέπει να δηλώσω ότι δεν είμαι υποψήφιος και ούτε έχω συγγενικό πρόσωπο υποψήφιο στη ΝΙΚΗ. Ο σχολιασμός μου αφορμάται  από την άδικη επίθεση κατά αυτής της τίμιας και πρωτόγνωρης προσπαθείας του κ. Νατσιού  και πλήθος άλλων  που συστρατευθήκαν στην προσπάθεια αυτή της ΝΙΚΗΣ.  

      Η απορία μου παραμένει: Τι έπαθε ο π. Στυλιανός; 

     Εγώ πάντως,  θα κρατήσω την εικόνα του αγωνιστού και θα του συμπαραστέκομαι στους διωγμούς του.  

                                              30-5-2023       π. Γεώργιος       

=========================================================

=====================================
Σχόλιο 2

Γιατί όλα τα συστημικά κόμματα πολεμούν με λύσσα το Κίνημα της ΝΙΚΗΣ του Δημητρίου Νατσιού;

Γιατί δαιμονίζονται από την  Νικηφόρο πορεία της ΝΙΚΗΣ κάποιοι  εκκλησιαστικοί;


Το πρωτοεμφανιζόμενο Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ στις εθνικές εκλογές του 2023 έχει ταράξει τα ύδατα και ενόχλησε τα μέγιστα σε βαθμό δαιμονισμού το πολιτικό κατεστημένο των συστημικών    κομμάτων, με  την δυναμική, το ήθος, τις αρχές των Ιδανικών του Έθνους των Ελλήνων, που επανέφερε στο προσκήνιο και επαγγέλλεται στην πολιτική του διακήρυξη.  Λύσσαξαν να στραγγαλίσουν παντοιοτρόπως τον Πρόεδρο του κινήματος  Δημήτριο Νατσιό, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του. Να βυθίσουν πάση θυσία  και το καραβάκι του, τρόμαξαν την παρουσία του και το μήνυμα της Εθνεγερσίας που στεντορείως εκπέμπει:

   Είμαστε Έλληνες Ρωμιοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά – αλλά μπροστά και υψηλά.

   Την Πρώτη ύπουλη πολεμική την δέχεται από την  προσκυνημένη δεσποτοκρατία της διοικούσας Εκκλησίας, εντεταλμένη να εκτελεί πιστά τα κελεύσματα της χειρότερης πολιτικής καταστάσεως της Χώρας που εκφράζεται από την Νέα Δημοκρατία του  Μητσοτάκη της Στοάς Μπίλντεμπεργκ και Ιλλουμινάτοι που σε συνεργασία  έκλεισαν τις Εκκλησίες με πρόφαση την πανδημία.  

  Λυπάμαι που έτσι άκριτα και με μαύρη προπαγάνδα πολεμούν λυσσαλέα  το Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ,  που διεκδικεί την ψήφο του Λαού, ένα κίνημα που συγκεντρώνει τις ελπίδες και τα Ιδανικά όλων των σκεπτομένων Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών Πατριωτών. 

   Αυτές τις κρίσιμες ώρες, παραμονές των εκλογών,  οι αξιότιμοι κύριοι  Βαθιώτης Κων., Δασκαλάκης Δημήτριος, σεβαστός π. Στυλ. Καρπαθίου, Νεκτάριος Δαπέργολας και κ.λ. με δημοσιεύματά τους και συνεντεύξεις τους χτυπούν με καταιγιστικά βέλη  κατά της εκλογής του νεοσύστατου Κινήματος της ΝΙΚΗΣ. Εν προκειμένω  η Νίκη βάλλεται έσωθεν από ημέτερους (Χριστιανούς δηλαδή) και έξωθεν από τα Νεοταξικά κόμματα.

   Τα εν λόγω πρόσωπα και όχι μόνο, τα είχαμε πολύ ψηλά, αλλά τώρα έδειξαν  το πραγματικό τους πρόσωπο. Αντιφάσκοντας με τους εαυτούς τους, συντάχθηκαν με την κρατική μίσθαρνη εκκλησιαστική Δεσποτοκρατία  και τον βόρβορο της κατευθυνόμενης προπαγάνδας (από τα ΜΜΕ και πρόθυμα «θρησκευτικά» ιστολόγια και κανάλια), που επιστρατεύτηκαν όλοι να πολεμήσουν το καραβάκι της ΝΙΚΗΣ που τόλμησε να δώσει την μάχη στην σφοδρή τρικυμία  που πλαγιοκοπεί τη χώρα μας. 

   Αντί να πολεμούν τα Νεοταξίτικα Μασονοκρατούμενα Σοδομιτικά κόμματα της Ν.Δ. -ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ.,  στρατευτήκανε κατά ενός νεοσύστατου κινήματος της ΝΙΚΗΣ, που αποτελείται από  πεπαιδευμένα  αξιοσέβαστα πρόσωπα, Νοικοκυραίους,  που τόλμησαν και είπαν ότι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και δέχθηκαν πισώπλατα αδελφικά χτυπήματα.

    Να είστε σίγουροι, κύριε Βαθιώτη Κων., Δασκαλάκη Δημήτριε, π. Στυλ. Καρπαθίου, Νεκτάριε Δαπέργολα και κ.λ., ότι  σε κάθε περίπτωση εκλογής της ΝΙΚΗΣ, ή μη, θα έχετε και εσείς μερίδιο, διότι θα έχετε  συμβάλει και εσείς με τις σοφιστείες σας και την έντεχνη ενστάλαξη του δηλητηρίου της αμφιβολίας, της συκοφαντίας και του ψίθυρου  που  μετέρχεσθε μικρόψυχα, δηλ. με την ίδια μέθοδο και χειρότερη θα έλεγα, από αυτή που μετέρχονται τα συστημικά κόμματα.

    Τα μνημονευόμενα πρόσωπα, με προεξάρχοντα τον π. Στυλιανό Καρπαθίου  τα είχα, όπως πλήθος άλλων συνανθρώπων μας, στον κολοφώνα της υπολήψεως μου, πολύ ψηλά. Μελετούσα τα κείμενά τους και τους μακάριζα, προσωπικά δεν γνωριζόμαστε, αλλά φεύ, δεν περίμενα  ποτέ να κατακρημνισθούν, να αυτοαπομειωθούν, να απομυθοποιηθούν,  δοκιμαζόμενοι σε κάτι τόσο απλό, που αποτελεί και δημοκρατικό δικαίωμα,  όπως η υποψηφιότητα του Πατριωτικού Κίνηματος ΝΙΚΗ, που απαρτίζεται από Ορθοδόξους Χριστιανούς και  εν προκειμένω να καταδείξουν αυτή την αδιάκριτη και δόλια  τακτική  στοχευμένης πολεμικής.   

   Τι προτείνετε επιτέλους, ποιο το όραμά σας για να ορθοποδίσει η χώρα; Την αντίσταση δια της αποχής ;   Έτσι θα αντισταθείτε στους Σοδομιστές, τους Προδότες, τους Διεθνιστές; τους Λαθροεποικιστές, τους Εμβολιαστές με θανατηφόρα σκευάσματα;,  τα τρωκτικά και αιμοβόρα τέρατα που πίνουν το αίμα του Λαού και νέμονται την χώρα μας; 

   Επιτέλους, τόσα κόμματα γύρω μας και όμως «επί σκοπόν» στοχεύετε την Νίκη; εκεί συγκεντρώσατε το μένος σας;  Αλλά ανθρώπινα τα λάθη, θα σας έχουμε στην καρδιά μας, δεν μπορούμε να παραθεωρήσουμε   τόσους ομολογιακούς τιμίους αγώνες σας. 

     Ασφαλή και ικανό κριτήριο για να ψηφίσουμε  ανενδοιάστως το εν λόγω Κίνημα της ΝΙΚΗΣ είναι ότι πολεμιέται σφόδρα  πανταχόθεν, όσο κανένα άλλο κόμμα, από ανάξιους Δεσποτάδες,  Δεξιούς και Αριστερούς Διεθνιστές, Μασόνους, υποστηρικτές των ΛΟΑΤΚΙ και των εκτρώσεων, εσωτερικούς και εξωτερικούς αντιπάλους, είναι δείγμα ότι πληρεί το ιδεολογικό υπόβαθρο για να μας εκπροσωπήσει επαξίως στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αυτό τους ενοχλεί.    Οι ιδέες μας είναι σαν τα καρφιά όσο τις χτυπούν τόσο πιο βαθιά ριζώνουν.

   Ως Έλληνας Πολίτης που ποτέ δεν εντάχθηκα σε κανένα  κόμμα,  προβαίνω μετά παρρησίας να καλέσω όλους ομοθύμως και ανεπιφυλάκτως να στηρίξουν με την ψήφο τους πάση δυνάμει το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ με πρόεδρο τον κύριο Δημήτριο Νατσιό και να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της παραπληροφόρησης που επιβουλεύονται τον Νικηφόρον  πλούν της ΝΙΚΗΣ.

                                Πατριώτες! Έσεσθαι εδραίοι.

                                ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  17- Ιουνίου -2023

                                  Γεώργιος ΚΕ. Δυοβουνιώτης

             Πολιτικός Μηχανικός - Μηχανολόγος Μηχανικός

Υ.Γ.   Δια του παρόντος αυτοβούλως εκφράζω προσωπικές μου απόψεις.

           Δεν είμαι υποψήφιος του κινήματος αλλά  ψηφοφόρος του.