Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Στα Μαρτυρικά Καλάβρυτα δεν βρέθηκε ούτε ένας Μεδιολάνων Αμβρόσιος.

 

Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε ότι την 13η Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, ο υπερήφανος αρσενοκοίτης της CIA Στέφανος Κασσελάκης, όχι μόνο συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης καταθέτοντας και στεφάνι, αλλά εισήλθε και στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα. Το πρωί εκείνης της ημέρας, διαβάζουμε, τελέστηκε «Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου. Συλλειτούργησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες: Πατρών κ. ΧρυσόστομοςΜεσσηνίας κ. ΧρυσόστομοςΛήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. ΙερόθεοςΡεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. ΠρόδρομοςΚαλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και ο Θεοφιλ Επίσκοπος Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρος».

Επτά επίσκοποι, (7), και δεν βρέθηκε ούτε ένας να απαγορεύσει την είσοδο στον υπερήφανο αρσενοκοίτη. Ο λόγος της Εκκλησίας θόλωσε, έσβησε, λύγισε· θάφτηκε και αυτός μέσα στο χώμα μαζί με τους εκτελεσθέντες των Γερμανών.

Μούγκα στη στρούγκα μπροστά στους άθεους πολιτικούς «άρχοντες» (που κάθε άλλο παρά αρχοντιά αποπνέουν) του Τόπου τούτου.

Μούγκα στην στρούγκα μπροστά στον φυτευτό των πολεμοκάπηλων ΗΠΑ, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τη ναζιστική Γερμανία.

Πού είναι ένας Μεδιολάνων Αμβρόσιος να υπερασπιστεί τις ψυχές που χάνονται κάθε μέρα από την κτηνώδη ομοφυλοφιλική ιδεολογία που εξάγει αυτή η δαιμονική αυτοκρατορία; Δεν είναι μόνο δολοφόνοι λαών. Είναι και δολοφόνοι ψυχών.

Πού είναι ένας Μεδιολάνων Αμβρόσιος να σταματήσει την ιεροσυλία; Πάνω στην μνήμη των 1.101 νεκρών ο Κασσελάκης προωθεί την ομοφυλοφιλία.

Ο φυτευτός σοδομίτης που δηλώνει ανερυθρίαστα ότι μαζί με το σκυλί του θέλει να έχει και παιδιά -πώς, εκείνος ξέρει- δεν προσβάλλει μόνο την Πίστη μας, δεν προσβάλλει μόνο την έννοια της Δημοκρατίας, προσβάλλει την μνήμη των προγόνων μας, προσβάλλει κι εμάς τους ίδιους. Πρόκειται περί ιεροσυλίας και όχι τιμής στην ιερή μνήμη των 1.101 ανθρώπων πού εκτελέσθηκαν.

Το ναζιστικό καθεστώς δολοφόνος έδειξε τότε βαρβαρότητα απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, το αντίχριστο κομμουνιστοφασιστικό καθεστώς σήμερα δείχνει ασέβεια στον Τριαδικό Θεό και βαρβαρότητα στην ανθρώπινη φύση. Είναι αυτό που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τον σημερινό αγώνα που έχει αξία και τον καθαρό ουράνιο μισθό που αποδίδει, διότι «τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή τον Χίτλερ ή τον Μουσουλίνι, αλλά τον διάβολο.»

Να ξυπνήσει ο λαός των Μαρτυρικών Καλαβρύτων να μην επιτρέψει να συμβεί ξανά τέτοια ιεροσυλία. Να αφήσει μόνους τους αθεόφοβους ιεράρχες και πολιτικούς να διαπράξουν τούτη την βλασφημία, μπας και το λάβει υπόψη του ο Θεός και γλιτώσουμε μία νέα τραγωδία.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ  Στα Μαρτυρικά Καλάβρυτα δεν βρέθηκε ούτε ένας Μεδιολάνων Αμβρόσιος. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)