Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

KAΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ!!! META THΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΑ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Το θλιβερό είναι ότι και ὁ μητροπολίτης Πατρῶν, που τον θεωρούσαμε πιό σοβαρό ὰπό τος άλλους, κάνει τέτοιες παρασημοφορίες. Στην φωτογραφία δεῖτε το ὲκκλησίασμα τον Πατρῶν, με θλιμμένο πρόσωπο, να μην συμμετέχει στῃ χαρά τοῦ Παυλόπουλου

παρασημοφοριες
https://3.bp.blogspot.com/-QCkHMlDwOO0/WiHKmohOZlI/AAAAAAACHKg/5uyvbTaidKUcGXNwejkSoBtnRVVpc-SeQCEwYBhgL/s1600/DSC_9927.JPG

Στην παραπάνω φωτογραφία ὁ Καλαμαριας Ι. Μπαρδάκας (1), ὁ Πατρῶν Χρυσόστομος(2) παρασημοφοροῦν τον πρωθυπουργό της Ἑλλάδος Παυλόπουλο, για ποιό λόγο; (…)  Και ὁ πατριάρχης Ιεροσολύμων(3) παρασημοφορεῖ τον πρωθυπουργό τῆς Ὰλβανίας  Ράμμα!!! Οταν έρθη ο Ὰντίχριστος, όπως όλα δείχνουν, θα τον παρασημοφορήσουν και εκείνον ὡς ὰνώτατο θρησκευτικό και πολιτικό άρχοντα του κόσμου!!!
Γιατί παρασημοφοροῦν τον Παυλόπουλο; Για τὶς ὑπογραφές που ἔβαλε ἐπικυρώνοντας ὅτι ἀνθελληνικὸ καὶ ἀντιχριστιανικὸ ψηφίσε ἡ ἄθεα κυβέρνηση; Ὰς παρασημοφορήσουν τότε και τον Τσίπρα! Ας παρασημοφορήσουν και τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων που συνυπογράφουν την καταστροφή τῆς Ἑλλάδος!

Ὁ Παυλόπουλος όπως λένε είναι  μασόνος και αυτό βεβαιώνεται ὰπό το ότι δὲν εἶπε οὔτε ἕνα ὄχι στὸ ξεπούλημα τῆς Ἑλλάδος, δὲν εἶπε οὔτε ἕνα ὄχι για τὰ ἄθεα βιβλία τῶν θρησκευτικῶν, ποὺ ξεφουρνίζει τὸ ὑπουργειο παιδείας, δὲν εἶπε οὔτε ἑνα ὄχι για τὴν ἀναγνώριση τῆς ἀνωμαλίας ποὺ προωθοῦν ἀκόμα και στὰ παιδιά!!! Παίρνει ἕναν πολύ μεγάλο μισθό, χωρίς να προσφέρει τίποτε ἁπολύτως στην Πατρίδα, που τα παιδιά τῆς Ἑλλάδος έχυσαν ποταμούς αιμάτων για να την σώσουν.
Αὐτοὶ εἶναι ἡ δουλειά τῶν δεσποτάδων, να παρασημοφοροῦν τοὺς ἐφήμερους ἰσχυροὺς τῆς ἡμέρας, ποὺ ὄχι μόνο δὲν ἔκαναν τίποτε για τὴν διάσωση τῆς χώρας, ἀλλὰ και ὑπέγραψαν ὅτι ἀντίχριστο ἀνήθικο, ἀντορθόδοξο καὶ ἀνθελληνικό που προωθῆ με νόμους οι σκοτεινές δυνάμεις.